Firefly – svjetleća podloga iz Razera

poruka: 8
|
čitano: 1.859
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Firefly – svjetleća podloga iz Razera".
14 godina
neaktivan

zna razer kako sisat ofce.. 60€ 

xfact
Moj PC  
11 0 hvala 0
13 godina

Ne poznam jednu osobu kojoj ne bi smetalo toliko svjetla po desktopu, pogotovo raznobojnog.

coffe,coffe,coffe.....
Moj PC  
5 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

razmislio sam ponovo. i dalje su podloge samo komad tkanine ili čegaveć ispod miša. 

I know that you believe you understand what you think I said, but I'm not sure you realize that what you heard is not what I meant.
Moj PC  
11 1 hvala 0
16 godina
neaktivan

Još jedna glupost iz Razera, isto kao ova Hydra. 

But where did he come from, this fleck of spite in an abandoned paradise?

2 1 hvala 0
16 godina
odjavljen

Igraš neki fps, npr. CS i kao da ti nije dosta flashbang u facu u igri, ne nego ga možeš dobit IRL od vlastite podloge za dodatni efekt. MUST HAVE!

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
protjeran
Re: Firefly – svjetleća podloga iz Razera

Iz razera je sve glupost. Možeš kupiti miš sa istim specifikacijama kao razer za 50% manje love, ali kad je to razer pa mami djecu s oblikom miša, svjetlima itd..

16 godina

Baš me zanima tko će kupit ciglu, pardon, ovu vrlo korisnu podlogu. Ne znam kako smo mogli živit bez toga.

Ali znam da osobama kojima je bitna preciznost boja, npr fotografima ili dizajnerima, nema šanse da išta što ima boju bude u vidnom polju. Samo bijela, crna i nijanse sive (ne mora biti 50 :) ).

Da je to osjetljivo na dodir pa da je ujedno i pen tablet, ajde, ali ovako... samo zagađuju okolinu proizvodnjom ovoga.

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

dzaba sto ona svijetli ja opet udarim koljenom u stol

pjeva i treat you like a real lady a rijanu vratio na tvorničke postavke
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka: