Ovaj program je extra!!! Koliko sam samo skeniro knjiga i kako mi je to sve lijepo prebacio u obicnu word datoteku.. ustedio mi je ne znam ni sam koliko vremena.. ko bi samo kucao tolike stranice... ma extra je program skroz!!!!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Da, ja sam ga imao neko vrijeme na Windowsu, sigurno najbolji imaging software i za prepoznavanje i korigiranje teksta. Upotrebljiv je i kod slika. Ukoliko koristite Windows koji vam nije prepoznao skener, taj ce program automatski instalirati driver. Preporuka, iako kosta, ako se ne varam, oko 1000 kn.
Da, ja sam ga imao neko vrijeme na Windowsu, sigurno najbolji imaging software i za prepoznavanje i korigiranje teksta. Upotrebljiv je i kod slika. Ukoliko koristite Windows koji vam nije prepoznao skener, taj ce program automatski instalirati driver. Preporuka, iako kosta, ako se ne varam, oko 1000 kn.
i to si upravu kod ovog imagina.. dobro je npr. ako vam neki frend nema ovaj program samo vam posalje skenirani file tj. sliku obicnu, a vi ga onda na svom compu preko ovog programa prebacie na .doc file.. ma extra program.. pogotovo ova zadnja verzija... prije je imao malih problema sa hrvatskim, ali sad je sve OK
Jedan od rijetkih programa koje sam kupio....
Nisam požalio ni lipe jer iako ga ne koristim puno kad god treba ljepo odvoji tekst slike pozdinu,a tekst postane copy-pastable....
...i jos korigira jezik.