Fermi službeno u ožujku

poruka: 29
|
čitano: 3.408
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Fermi službeno u ožujku".
17 godina
neaktivan
Fermi službeno u ožujku

Ako će te grafićke biti tako dobre da će pomest ATI, onda ovi nisu ni ludi iz ATI-ja. Napravit nove grafićke i pobrat lovu prije nego dođe konkurancija.

Kiko
Poruka je uređivana zadnji put uto 23.2.2010 13:45 (Krs).

0 0 hvala 0
18 godina
odjavljen
RE: Fermi službeno u ožujku
Krs kaže...

Ako će te grafićke biti tako dobre da će pomest ATI, onda ovi nisu ni ludi iz ATI-ja. Napravit nove grafićke i pobrat lovu prije nego dođe konkurancija.

neče pomest ne brinite se

16 godina
neaktivan
Fermi službeno u ožujku

da...u ožujku koje godine?!

7 0 hvala 0
18 godina
crix kaže...

Ove godine. Ne znas citati?

- Psiho246
Poruka je uređivana zadnji put uto 23.2.2010 13:58 (Psiho246).
18 godina
neaktivan
Fermi službeno u ožujku

Ako će GTX470 biti po snazi između Radeona 5870 i 5970, a koštati oko 3000kn, onda ću razmisliti o njemu, jer 480-tka će biti preskupa (cca 4000kn), mada bi trebala konkurirati ATI-jevom dvostrukom rješenju (5970).

Lijep pozdrav ;)
Moj PC  
1 2 hvala 0
17 godina
neaktivan
Fermi službeno u ožujku

Kasno Marko na Kosovo stiže.

Bustin at people who said my name in vain, I got no time for them tricks, I'm heavy in the game!!! I wanna be a baller, please, But the bitches and the liquor keep on callin me...

11 2 hvala 1
16 godina

neka nvidia izbaciva top modele pasti će i cijena atija pa možda sebi kupim još koji kompjuter

17 godina
neaktivan

bas me hebeno zanimaju cijene :/

Moj CPUz http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=936982
17 godina
neaktivan
crix kaže...

Hahahah dobra dobra!

Dobro hoće se oni više odlučit. Prvo je bio kraj 2009 (11-12mj) pa onda kraj 12mj/početak prvog, pa onda veljača, pa onda vele na ljeto,  a onda sada bubunu ožujak.

MSN - drazen016@net.hr , e-mail novi - drazen018@email.t-com.hr
18 godina
neaktivan
Smooth Operator kaže...

zašto kasno???   

vidim izašla je hrpetina dx11 igara i nvidia je fakat u milijunskim gubicima...

Ko drugom jamu kopa trećom šlajdra!
18 godina
odjavljen
Blue_Fatal1ty kaže...
Smooth Operator kaže...

zašto kasno???   

nvidia nije u gubicima i teško će tako snažna korporacija propast ali bi mogla bit u gubicima te u smanjenom profitu šta se tiče desktop grafičkih kartica

17 godina
neaktivan
Dado_ZG78 kaže...

Ako će GTX470 biti po snazi između Radeona 5870 i 5970, a koštati oko 3000kn, onda ću razmisliti o njemu, jer 480-tka će biti preskupa (cca 4000kn), mada bi trebala konkurirati ATI-jevom dvostrukom rješenju (5970).

GTX470 ce bit između hd5850 i hd5870, dok ce GTX480 bit između hd5870 i hd5970

Commodore 64 , 0.985MHz , 64Kb RAM, VIC II 6567/8567(PAL)
18 godina
neaktivan
Blue_Fatal1ty kaže...

zašto kasno???   

Nije stvar u tome. Ja sam recimo upgradeao komp prije 3 mjeseca i logično je bilo kupiti ATI serije 5. Sad sve upgrade i sve nove konfiguracije u svijetu pomnoži sa tim periodom gdje je ati jedini logičan izbor i siguran sam da su cifre milijunske, da (govorimo o zahtjevnim korisnicima, onima drugima ionako nije bitna zadnja generacija zvala se ona ati ili nv). Ista je stvar recimo da INA 5 mjeseci ne prodaje benzin nego samo dizel, a ljudi moraju na pumpu- to im sigurno ne bi koristilo u poslovanju.

17 godina
neaktivan
Fermi službeno u ožujku

jesu oni imali uopce gtx360 gtx370 gtx380 ????? ne kuzim ja tu taktiku

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
Fermi službeno u ožujku

nvidija je nedavno objavila da joj je porasla dobit za nekih 100-injak milijuna dolara ako sam dobro zapamtio tako da nisu ni u kakvom minusu niti je moguce da takva kompanija propadne da je ona hrvatska tvrtka propala bi jos prekjucer tako da ne baljezgate vise gluposti

What is the difference between Windows xp and Windows vista? A:Approximate 7 years
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Saphire kaže...

jesu oni imali uopce gtx360 gtx370 gtx380 ????? ne kuzim ja tu taktiku

Nisu. Preskocilu su 300 seriju, biti 480 i 470. 300 je za slabije kartice 200 serije preimenovane u 300 seriju.

16 godina
neaktivan
crozoki kaže...

nvidija je nedavno objavila da joj je porasla dobit za nekih 100-injak milijuna dolara ako sam dobro zapamtio tako da nisu ni u kakvom minusu niti je moguce da takva kompanija propadne da je ona hrvatska tvrtka propala bi jos prekjucer tako da ne baljezgate vise gluposti

Naravno da je moguce, ali se nece desiti. Svaka firma se može dovesti u situaciju propasti, to nije nešto nemoguce. Ali je istina da Nvidija iako kasni 6 mjeseci sa novim karticama jako dobro zarađuje na starim karticama i drugim proizvodima.

18 godina
neaktivan
crozoki kaže...

Da, to je obračun za period dok su još bili konkurentni. Naravno da neće propast, na našu sreću, ali da su dobrano popušili- jesu.

16 godina
Fermi službeno u ožujku

LOŠE LOŠE, POGLEDAJTE SAMO VELIČINU!!!;-) KOLKO ONO JEZGRI IMA FERMI????

NEZNAM BAŠ AK ĆE BITI POPULARNIJE OD 5XXXX.........

ADD ME XFIRE-armenx3m
Moj PC  
0 4 hvala 0
17 godina
neaktivan
DragonWarrior kaže...

ma neka i budu popularnije...taman da padne cijena 5xxx serija :)

Moj CPUz http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=936982
16 godina
neaktivan
eXpl0it kaže...
DragonWarrior kaže...

zasto ti cekas pad cijena kad i onako imas 5870 Belji se

16 godina
neaktivan

samo neka to dođe, tak da pojeftini cijena ostalih grafa Cool

Dompa
17 godina
ismar89 kaže...
eXpl0it kaže...
DragonWarrior kaže...

zasto ti cekas pad cijena kad i onako imas 5870 Belji se

Mozda hoce jos jednu za crossfire Osmijeh

16 godina
protjeran
Dado_ZG78 kaže...

bude li između radeona hd 5870 i hd 5970 i bude li prihvatljivije cijene modža ga uzmem sad sam mislio HD 5870 aliii pričekat ću do marta da vidim kako će i šta biti

16 godina
protjeran
mtopol kaže...
Dado_ZG78 kaže...

hahahahahah nije tako druže ne bi oni dozvolili da ne sruše HD 5970 to im je trenutno najveći prioritet ko bi im uzimao gtx 480 ako je skuplji i slabiji od HD 5970-ice

17 godina
Fermi službeno u ožujku

Ako se ne varam 470 i 480 će biti single gpu kartice.

Nvidia sigurno ima jako dobre razloge zašto toliko odgađa izlazak fermija.

Iskreno se nadam da je razlog postizanje performansi koje će razvaliti ATI, a ne nekakva dizajnerska pogreška.

Ako ih razvale, dobro za konkurenciju i krajnjeg korisnika. Ako ne, pušiona za sve osim ATI.

Naguglao sam pre-order cijenu za 480 2GB GDDR5 - cca 700USD. Sića Plač

0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
redrum781 kaže...

Iskreno se nadam da je razlog postizanje performansi koje će razvaliti ATI, a ne nekakva dizajnerska pogreška.

Ako ih razvale, dobro za konkurenciju i krajnjeg korisnika. Ako ne, pušiona za sve osim ATI.

Postoje na netu 10.3 beta driveri koji povecaju performanse dvije 5870 u CF za 25% u Dirtu2, znaci 5970 bi isto imala oko 25% bolje performanse. Cim više oni cekaju tim više vremena ATI ima za bolje drivere. Još nam dolazi i refresh Evergreena (znaci nešto kao 5890) a i neki spominju 6000 seriju krajem ove godine. Vjeruj mi, njima se ne isplati cekati.

17 godina
neaktivan
redrum781 kaže...

U biti ima,rezanje kartice da tako da se negrije previše i da smanje TDP,a ne zbog dobrih performansi.

MSN - drazen016@net.hr , e-mail novi - drazen018@email.t-com.hr
17 godina
neaktivan
andrmoljac_heh kaže...
mtopol kaže...
Dado_ZG78 kaže...

hahahahahah nije tako druže ne bi oni dozvolili da ne sruše HD 5970 to im je trenutno najveći prioritet ko bi im uzimao gtx 480 ako je skuplji i slabiji od HD 5970-ice

ma GTX480 je single gpu kartica i bit ce sporija od hd5970, bit ce nesto brza od hd5870. Bit ce jednaki odnos snaga kao i između HD4xxx kartica i GTX2xx kartica.

Commodore 64 , 0.985MHz , 64Kb RAM, VIC II 6567/8567(PAL)
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice