Fedora 16

poruka: 8
|
čitano: 2.233
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Fedora 16".
16 godina
neaktivan
Fedora 16

Super {#}

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Re: Fedora 16
Kurosawa kaže...

Super {#}

..dobra je,da!! (osim onog "oblačnog" dijela)...ali sve se da isključit ;)

18 godina
neaktivan
Fedora 16

Pure love. {#}

C provides a programmer with more than enough rope to hang himself. C++ provides a firing squad, blindfold and last cigarette.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Fedora 16

ljudi moji, nista do slacka, ali iz postovanja ovo ide na vbox(islo bi na komp normalnim nacinom, ali sam se namucio nastelati ovu zvijer prastaru hahaha)
btw, sta nisu perl5, python 2 i 3 i grub 2 vec godinama na ubuntuu?

mjenjam sobnu lampu za dvosobnu..
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Fedora 16

Što više preporučujtete - novu Fedoru ili da pričekam novi openSUSE još par dana?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Mint 12, trebao bi doći do kraja mjeseca...

Ovdje može biti VAŠA reklama!
14 godina
neaktivan
Fedora 16

Instalirao sam Fedoru za probu, ali driver za grafičku (ati) nikako ne mogu osposobiti. Instalirao sam driver i nakon restarta ne mogu više bootat fedoru nego mi se samo 2 reda čudnih slova ispisuje na ekranu.  {#}

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

To: Paradajz

Subject: ati driver

prika ja sam na scsi320 kontroleru ima instaliran kubuntu 11.04 (upgradean sa 10.10) 32 bit i "pod nogama" sam mu promjenio maticnu!! i graficku sa AGP Radeon HD3850 na PCIE Nvidia GForce 210 i boot-ao se ko da se nista nije promjenilo wtf??? gotta love those damn linux!!! {windowsi bi me laganini odjebaus da sam im to napravio}

end mesage

To: forum

Subject:   Fedora 16

Jos kad bi fedora imala malo e-book-ova od joulesa di ces bolje??

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice