ma da ,sad po recima OCZ-a ispadne da se decko razume u projektovanje DDR modula...vraga....samo hoce da navuku glupe kupce punih dzepova....to smao na americkom trzistu pali
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Tako je sine...uz ekspertizu Jonathana Wendela moje igre će dobiti po 50 frejmova više.
A ja sam nažalost siguran da će i dosta naših tatinih sinova povjerovati
Plaćanje imena na proizvodima je porez na budale i kraj priče.
Plaćanje imena na proizvodima je porez na budale i kraj priče.
O ovoj temi se može puno toga pisati jer svatko ima svoje mišljenje,ali da ne kompliciramo onaj tko si može tako nešto priuštiti onda si to i hoće (i to ne znaći da je takva osoba glupa) a tko nemože neće
Znate kako ima ljudi koji imaju viska novca pa kupuju automobile samo radi ljepote i imena a u biti ih nikada ne voze..tako je i s ovim slucajem...sad to kaj pise na memoriji neko
ime sigurno znaci da ce performanse rapidno narasti
ali lik ima i maticnu i grqaficku i hrpu stvari sa svojim imenom.
realno, svatko tko daje pare za hardware s njegovim imenom je apsolutno informaticki nepismen! ali, ima para i neka onda uziva!
isto kao i što vecina ljudi koja kod nas kupuje velike i skupe automobile i onda se vozi 99% vremena po gradu?!
ali, ako to nekoga veseli ne smijemo ga osuđivati!
Hahaha... "Napravljena u stričnoj suradnji..." ma da svakako :D
jedino što će bit drukčije kod ove memorije u odnosu na ostalu ponudu od OCZ-a je vanjski izgled coolera, a potencijalno samo naljepnica na cooleru.
Tko je dovoljno glup da ovakvo nesto kupi kad u ponudi ima hrpa dobre i brze memorije koja od kojih u principu sve malo bolje isto rade neka si ju drzi.
Ja se takvim likovima smijem u facu... ili bolje da kazem njihovim roditeljima, jer oni sami to ne placaju :D :D
Hahaha... "Napravljena u stričnoj suradnji..." ma da svakako :D
jedino što će bit drukčije kod ove memorije u odnosu na ostalu ponudu od OCZ-a je vanjski izgled coolera, a potencijalno samo naljepnica na cooleru.
Tko je dovoljno glup da ovakvo nesto kupi kad u ponudi ima hrpa dobre i brze memorije koja od kojih u principu sve malo bolje isto rade neka si ju drzi.
Ja se takvim likovima smijem u facu... ili bolje da kazem njihovim roditeljima, jer oni sami to ne placaju :D :D