Fatal1ty memorija iz OCZ-a

poruka: 11
|
čitano: 1.364
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Fatal1ty memorija iz OCZ-a".
17 godina
neaktivan

ma da ,sad po recima OCZ-a ispadne da se decko razume u projektovanje DDR modula...vraga....samo hoce da navuku glupe kupce punih dzepova....to smao na americkom trzistu pali

K'eni pa te vat' ;)

0 0 hvala 0
17 godina

Tako je sine...uz ekspertizu Jonathana Wendela moje igre će dobiti po 50 frejmova više.

Nbava Kua
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Fatal1ty memorija iz OCZ-a
Mislim da čak ni Amerikanci neće u ovo povjerovati. :D
FOXCONN P9657AA; INTEL CORE 2 DUO E4300 1.8GHz; ASUS EN7300GT SILENT @ 475/920; 2 GB DDR2 RAM TwinMOS 667MHz; HDD 160 GB WD; LENOVO L171 17";
17 godina

A ja sam nažalost siguran da će i dosta naših tatinih sinova povjerovati Cool

17 godina
neaktivan

Plaćanje imena na proizvodima je porez na budale i kraj priče.

Intel Core2 Duo E8400 6MB, 4GB OCZ Gold 800Mhz, Gainward GF8800GTS 640MB, Gigabyte X38-DS4 Ultra Durable 2
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Dado_ZG78 kaže...

Plaćanje imena na proizvodima je porez na budale i kraj priče.

Malo ogorčeni jer se nema za memoriju? Da, iskorištavaju ime kako bi bolje prodali proizvod, to se zove marketing i staro je koliko i razmjea dobara za novac ili trampa. Ali isto tako, ta memorija sigurno nudi vanprosječne performanse. Da li opravdava cijenu? Pa testovi će pokazati.
17 godina
neaktivan

O ovoj temi se može puno toga pisati jer svatko ima svoje mišljenje,ali da ne kompliciramo onaj tko si može tako nešto priuštiti onda si to i hoće (i to ne znaći da je takva osoba glupa) a tko nemože neće

17 godina
neaktivan

Znate kako ima ljudi koji imaju viska novca pa kupuju automobile samo radi ljepote i imena a u biti ih nikada ne voze..tako je i s ovim slucajem...sad to kaj pise na memoriji neko

ime sigurno znaci da ce performanse rapidno narastiNamigiva

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

ali lik ima i maticnu i grqaficku i hrpu stvari sa svojim imenom.

realno, svatko tko daje pare za hardware s njegovim imenom je apsolutno informaticki nepismen! ali, ima para i neka onda uziva!

isto kao i što vecina ljudi koja kod nas kupuje velike i skupe automobile i onda se vozi 99% vremena po gradu?!

ali, ako to nekoga veseli ne smijemo ga osuđivati!

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Hahaha... "Napravljena u stričnoj suradnji..." ma da svakako :D

jedino što će bit drukčije kod ove memorije u odnosu na ostalu ponudu od OCZ-a je vanjski izgled coolera, a potencijalno samo naljepnica na cooleru.

Tko je dovoljno glup da ovakvo nesto kupi kad u ponudi ima hrpa dobre i brze memorije koja od kojih u principu sve malo bolje isto rade neka si ju drzi.

Ja se takvim likovima smijem u facu... ili bolje da kazem njihovim roditeljima, jer oni sami to ne placaju :D :D

0 0 hvala 0
17 godina
Lightning kaže...

Hahaha... "Napravljena u stričnoj suradnji..." ma da svakako :D

jedino što će bit drukčije kod ove memorije u odnosu na ostalu ponudu od OCZ-a je vanjski izgled coolera, a potencijalno samo naljepnica na cooleru.

Tko je dovoljno glup da ovakvo nesto kupi kad u ponudi ima hrpa dobre i brze memorije koja od kojih u principu sve malo bolje isto rade neka si ju drzi.

Ja se takvim likovima smijem u facu... ili bolje da kazem njihovim roditeljima, jer oni sami to ne placaju :D :D

Smiješ se u facu i nekome tko vozi M6 a ne smije IGDJE u Hrvatskoj voziti više od 130km/h?
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice