Enter na webu

poruka: 66
|
čitano: 11.638
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Enter na webu".
17 godina
Enter na webu

Napokon ste i taj dio riješili. Cool

3 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Enter na webu

Napokon,no nekako mi se nesviđa izgled portala...Ova ideja sa integracijom facebooka mi se sviđa..

17 godina
neaktivan
Enter na webu

čekaj malo koja je razlika između BOL-a i Entera?

I na jednoj i na drugoj se pišu gluposti i amaterski članci. Doduše nisu svi amateri, ali nažalost samo amateri dolaze do izražaja.

Moj PC  
1 7 hvala 0
18 godina
neaktivan
crowap kaže...

Napokon,no nekako mi se nesviđa izgled portala...Ova ideja sa integracijom facebooka mi se sviđa..

S obzirom na ciljanu publiku Entera izgled je baš kakav treba biti.

When I get sad I stop being sad and I be awesome instead. True story!
15 godina
protjeran
Enter na webu

Znaci li to da ce na ovom forumu biti manje glupih postova i djecijih prepirki? ako da, zivio Enter na webu!

8 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Enter na webu

Enter nisam kupovao nekih 4 godine, ali web site mi izgleda primamljivo Nevinašce

Svaka čast momci...odličan posao

WHAAAAAAAAAAAZZZZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!! .......................IN GAME: IWEK91
Poruka je uređivana zadnji put uto 7.9.2010 13:20 (Krešo91).
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
odjavljen
Enter na webu

Dobar potez! Mlađa publika će vam sigurno biti zahvalna!

Freak Show Inc.

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
slazem se za amaterizam i dodao bih da je potrebno vise reda uvesti na forumu.
dasHHa
18 godina
moderator
dasHHa kaže...
slazem se za amaterizam i dodao bih da je potrebno vise reda uvesti na forumu.

I kakve to ima veze s temom?

Sada bih te trebao poslušati i dati ti karton jer kršiš pravila foruma?

Drži se teme!

...
17 godina
neaktivan
Enter na webu
Sjajno! Samo da ne bude na istu shemu kao BOL i sve iste vijesti ....

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Enter na webu

Generalno dobra stvar, pogotovo za mlađu publiku - samo naprijed BUGovci Namigiva

Integracija sa FaceBook-om - hm..  ne znam sviđa li mi se to baš.. Neodlučan

Lijep pozdrav ;)
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
moderator
Dado_ZG78 kaže...

Čim dvojiš oko toga, znači da si prestar :-)

Domagoj
18 godina
odjavljen
Domagoj kaže...
Dado_ZG78 kaže...

Čim dvojiš oko toga, znači da si prestar :-)

Haha, dobra!!! (vidiš da čovjek ima 32 godine)

Freak Show Inc.
16 godina
protjeran
Cuj to sa FB je cist ok za ciljanu publiku :)
Reading spoil vision, see only an illiterate :) http://crotrailers.co.cc/
16 godina
neaktivan

od kad red dead redemption postoji za pc?

18 godina
neaktivan
mavikotas kaže...

od kad red dead redemption postoji za pc?

A to ima veze sa čime?

16 godina
neaktivan
Enter na webu
Kvalitetno napravljeno, svaka čast BUG-ovcima !
http://graffiti-jam.blogspot.com/

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Dado_ZG78 kaže...

Generalno dobra stvar, pogotovo za mlađu publiku - samo naprijed BUGovci Namigiva

Integracija sa FaceBook-om - hm..  ne znam sviđa li mi se to baš..  Neodlučan

Sva mlađarija na facebooku. Radiš stranicu većinom za mlađariju.

No brainer za mene <.<

17 godina
neaktivan
Enter na webu

Zašto i Mreža ne bi imala svoj web, da se malo stručnjaci distanciraju, od overklokera/gamera kojima se tek spuštaju testisi(no offense 2 any1)? Ne kažem da postojeće stanje loše, ali čemu odvajati Enter a ne i Mrežu?Neodlucan

Imamo televune, radivone, televizije, lektrika, lektrika, sva čuda, raj na zemlji brajo... Samo nemamo pisme, ni ognjišta ni smija... E!
Poruka je uređivana zadnji put uto 7.9.2010 15:08 (Smooth Operator).

6 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Enter na webu

Iskreno, odlicno je uradjeno. ni meni se ne svidja sto je povezano sa fejsbukom, ali znajuci da deca tamo provode najvise vremena pozdravljam integraciju, treba da bude.

Boje odlicno uklopljene, jednostavna navigacija, dosta dobrog sadrzaja -  sve u svemu super.

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
moderator
ivan-zd kaže...
Sjajno! Samo da ne bude na istu shemu kao BOL i sve iste vijesti ....

Pa vijesti neće biti baš puno, to i nije news site, tako da nije na tome naglasak... Preklapanja će biti, kao što je i najavljeno.

Dado_ZG78 kaže...

Stari moj - nije ti to za nas! Cool

Smooth Operator kaže...

Zašto i Mreža ne bi imala svoj web, da se malo stručnjaci distanciraju, od overklokera/gamera kojima se tek spuštaju testisi(no offense 2 any1)? Ne kažem da postojeće stanje loše, ali čemu odvajati Enter a ne i Mrežu?Neodlucan

He, he - dobar ulet (baš sam mislio da li će nekome pasti i to na pamet)! No, kažu neki da web odumire, pa napredna izdanja poput Mreže moraju još malo pričekati da vide ima li smisla raditi na konvergenciji. Cool

bokile kaže...

Iskreno, odlicno je uradjeno. ni meni se ne svidja sto je povezano sa fejsbukom, ali znajuci da deca tamo provode najvise vremena pozdravljam integraciju, treba da bude.

Boje odlicno uklopljene, jednostavna navigacija, dosta dobrog sadrzaja -  sve u svemu super.

Ima fejs i svoje prednosti - recimo nema tako stroga pravila kao ovaj forum (zamisli koje bi traume imala djeca da ih naši strogi moderatori počnu dovoditi u red)

...
Poruka je uređivana zadnji put uto 7.9.2010 15:22 (Miro).
17 godina
neaktivan
Miro kaže...
Smooth Operator kaže...

He, he - dobar ulet (baš sam mislio da li će nekome pasti i to na pamet)! No, kažu neki da web odumire, pa napredna izdanja poput Mreže moraju još malo pričekati da vide ima li smisla raditi na konvergenciji. Cool

Da, baš se sjetih da i nema nekih domaćih siteova posvećenih baš IT stručnjacima, ono Q&A. Divna ideja za stranicu/forum. Eto, ako neko i hoće da ju ukrade, slobodno. Svakako nemam vremena za takvo što.

Imamo televune, radivone, televizije, lektrika, lektrika, sva čuda, raj na zemlji brajo... Samo nemamo pisme, ni ognjišta ni smija... E!
18 godina
neaktivan
Enter na webu

Nije da ulazim u skupinu ljudi koji ce citati Enter, ali cisto iz radoznalosti sam pogledao homepage. Jedna stvar momentalno mi je privukla pogled - "Web igrice". I htio ja to ili ne, sjetio sam se Olegovog clanka iz rubrike Osobni stav na BOL-u.

Ukratko, smijesno mi je da ni sam Bugovci ne drze do stavova vlastitih urednika... ili barem neki.

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Enter na webu

Nitko ništa ne radi, a onda kad netko nešto napravi odjednom su svi stručnjaci pa pljuju. Uglavnom, site je dobro dizajniran s obzirom kome je namijenjen, sve je bez greške, jedino mala zamjerka premalom broju sadržaja... A što se tiče toga da i Mreža dobije svoje mjesto na webu, s time se apsolutno slažem!

I do know everything, just not all at once. It's a virtual memory problem.

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
ChrisB kaže...

Nije da ulazim u skupinu ljudi koji ce citati Enter, ali cisto iz radoznalosti sam pogledao homepage. Jedna stvar momentalno mi je privukla pogled - "Web igrice". I htio ja to ili ne, sjetio sam se Olegovog clanka iz rubrike Osobni stav na BOL-u.

Ukratko, smijesno mi je da ni sam Bugovci ne drze do stavova vlastitih urednika... ili barem neki.

Toga sam se i ja sjetio pa sam im komentirao da to promijene.

&amp;gt;&amp;gt;&amp;gt;&amp;gt;&amp;gt;&amp;gt;&amp;gt;HVALA&amp;lt;&amp;lt;&amp;lt;&amp;lt;&amp;lt;&amp;lt;
15 godina
protjeran
Enter na webu

Bilo je i vrijeme.Site je vrlo jednostavno napravljen i u govoru se koristi riječnik djeteta od 10 godina. To je dobro jer je ipak ovaj site namjenjen toj publici.

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
ChrisB kaže...

Stav jednog od urednika u nikojem slučaju ne mora biti i stav čitave redakcije.

Ali ako ćemo cjepidlačiti, Olegov se članak nije odnosio na ovakve "igrice", ovo zbilja jesu igrice.

18 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...
ChrisB kaže...

Stav jednog od urednika u nikojem slučaju ne mora biti i stav čitave redakcije.

Ali ako ćemo cjepidlačiti, Olegov se članak nije odnosio na ovakve "igrice", ovo zbilja jesu igrice.

Nije ne. Uopće nije! Da pitamo Olega?

&amp;gt;&amp;gt;&amp;gt;&amp;gt;&amp;gt;&amp;gt;&amp;gt;HVALA&amp;lt;&amp;lt;&amp;lt;&amp;lt;&amp;lt;&amp;lt;
Poruka je uređivana zadnji put uto 7.9.2010 16:52 (lzgr).
17 godina
protjeran
Enter na webu

sve super..al facebook..neznam bas 

kad bi barem mogo se ulogirat i sa ovim accountom

http://asukaanime.weebly.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
moderator
ChrisB kaže...

A da ipak pročitaš vijest koju komentiraš do kraja?

Lijepo piše:

Na koncu, tu je i bogata ponuda web-igrica (napokon tip igara koji doista zaslužuje deminutiv u nazivu) koja će se na dnevnoj bazi nadopunjavati novim igricama.

Namjerno se koristi taj popularni naziv da se napravi distinkcija od pravih igara, jer sorry, ali 95% ovih flash igrica i ne zaslužuje da ih se zove - igrama.

hrvatskafarkasevec kaže...

sve super..al facebook..neznam bas 

kad bi barem mogo se ulogirat i sa ovim accountom

Pa baš to ne želimo! Osmijeh Nije to stranica za takve zločeste stričeke kao što si ti! Belji se

...
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice