Napokon ste i taj dio riješili. 
Napokon,no nekako mi se nesviđa izgled portala...Ova ideja sa integracijom facebooka mi se sviđa..
čekaj malo koja je razlika između BOL-a i Entera?
I na jednoj i na drugoj se pišu gluposti i amaterski članci. Doduše nisu svi amateri, ali nažalost samo amateri dolaze do izražaja.
Napokon,no nekako mi se nesviđa izgled portala...Ova ideja sa integracijom facebooka mi se sviđa..
S obzirom na ciljanu publiku Entera izgled je baš kakav treba biti.
Znaci li to da ce na ovom forumu biti manje glupih postova i djecijih prepirki? ako da, zivio Enter na webu!
Enter nisam kupovao nekih 4 godine, ali web site mi izgleda primamljivo 
Svaka čast momci...odličan posao
Dobar potez! Mlađa publika će vam sigurno biti zahvalna!
dasHHa
I kakve to ima veze s temom?
Sada bih te trebao poslušati i dati ti karton jer kršiš pravila foruma?
Drži se teme!
Generalno dobra stvar, pogotovo za mlađu publiku - samo naprijed BUGovci 
Integracija sa FaceBook-om - hm.. ne znam sviđa li mi se to baš.. 
Čim dvojiš oko toga, znači da si prestar :-)
Čim dvojiš oko toga, znači da si prestar :-)
Haha, dobra!!! (vidiš da čovjek ima 32 godine)
Reading spoil vision, see only an illiterate :) http://crotrailers.co.cc/
od kad red dead redemption postoji za pc?
od kad red dead redemption postoji za pc?
A to ima veze sa čime?
Generalno dobra stvar, pogotovo za mlađu publiku - samo naprijed BUGovci 
Sva mlađarija na facebooku. Radiš stranicu većinom za mlađariju.
No brainer za mene <.<
Zašto i Mreža ne bi imala svoj web, da se malo stručnjaci distanciraju, od overklokera/gamera kojima se tek spuštaju testisi(no offense 2 any1)? Ne kažem da postojeće stanje loše, ali čemu odvajati Enter a ne i Mrežu?
Iskreno, odlicno je uradjeno. ni meni se ne svidja sto je povezano sa fejsbukom, ali znajuci da deca tamo provode najvise vremena pozdravljam integraciju, treba da bude.
Boje odlicno uklopljene, jednostavna navigacija, dosta dobrog sadrzaja - sve u svemu super.
Pa vijesti neće biti baš puno, to i nije news site, tako da nije na tome naglasak... Preklapanja će biti, kao što je i najavljeno.
Stari moj - nije ti to za nas! 
Zašto i Mreža ne bi imala svoj web, da se malo stručnjaci distanciraju, od overklokera/gamera kojima se tek spuštaju testisi(no offense 2 any1)? Ne kažem da postojeće stanje loše, ali čemu odvajati Enter a ne i Mrežu?
He, he - dobar ulet (baš sam mislio da li će nekome pasti i to na pamet)! No, kažu neki da web odumire, pa napredna izdanja poput Mreže moraju još malo pričekati da vide ima li smisla raditi na konvergenciji. 
Iskreno, odlicno je uradjeno. ni meni se ne svidja sto je povezano sa fejsbukom, ali znajuci da deca tamo provode najvise vremena pozdravljam integraciju, treba da bude.
Boje odlicno uklopljene, jednostavna navigacija, dosta dobrog sadrzaja - sve u svemu super.
Ima fejs i svoje prednosti - recimo nema tako stroga pravila kao ovaj forum (zamisli koje bi traume imala djeca da ih naši strogi moderatori počnu dovoditi u red)
He, he - dobar ulet (baš sam mislio da li će nekome pasti i to na pamet)! No, kažu neki da web odumire, pa napredna izdanja poput Mreže moraju još malo pričekati da vide ima li smisla raditi na konvergenciji. 
Da, baš se sjetih da i nema nekih domaćih siteova posvećenih baš IT stručnjacima, ono Q&A. Divna ideja za stranicu/forum. Eto, ako neko i hoće da ju ukrade, slobodno. Svakako nemam vremena za takvo što.
Nije da ulazim u skupinu ljudi koji ce citati Enter, ali cisto iz radoznalosti sam pogledao homepage. Jedna stvar momentalno mi je privukla pogled - "Web igrice". I htio ja to ili ne, sjetio sam se Olegovog clanka iz rubrike Osobni stav na BOL-u.
Ukratko, smijesno mi je da ni sam Bugovci ne drze do stavova vlastitih urednika... ili barem neki.
Nitko ništa ne radi, a onda kad netko nešto napravi odjednom su svi stručnjaci pa pljuju. Uglavnom, site je dobro dizajniran s obzirom kome je namijenjen, sve je bez greške, jedino mala zamjerka premalom broju sadržaja... A što se tiče toga da i Mreža dobije svoje mjesto na webu, s time se apsolutno slažem!
Nije da ulazim u skupinu ljudi koji ce citati Enter, ali cisto iz radoznalosti sam pogledao homepage. Jedna stvar momentalno mi je privukla pogled - "Web igrice". I htio ja to ili ne, sjetio sam se Olegovog clanka iz rubrike Osobni stav na BOL-u.
Ukratko, smijesno mi je da ni sam Bugovci ne drze do stavova vlastitih urednika... ili barem neki.
Toga sam se i ja sjetio pa sam im komentirao da to promijene.
Bilo je i vrijeme.Site je vrlo jednostavno napravljen i u govoru se koristi riječnik djeteta od 10 godina. To je dobro jer je ipak ovaj site namjenjen toj publici.
Stav jednog od urednika u nikojem slučaju ne mora biti i stav čitave redakcije.
Ali ako ćemo cjepidlačiti, Olegov se članak nije odnosio na ovakve "igrice", ovo zbilja jesu igrice.
Stav jednog od urednika u nikojem slučaju ne mora biti i stav čitave redakcije.
Ali ako ćemo cjepidlačiti, Olegov se članak nije odnosio na ovakve "igrice", ovo zbilja jesu igrice.
Nije ne. Uopće nije! Da pitamo Olega?
sve super..al facebook..neznam bas
kad bi barem mogo se ulogirat i sa ovim accountom
A da ipak pročitaš vijest koju komentiraš do kraja?
Lijepo piše:
Na koncu, tu je i bogata ponuda web-igrica (napokon tip igara koji doista zaslužuje deminutiv u nazivu) koja će se na dnevnoj bazi nadopunjavati novim igricama.
Namjerno se koristi taj popularni naziv da se napravi distinkcija od pravih igara, jer sorry, ali 95% ovih flash igrica i ne zaslužuje da ih se zove - igrama.
sve super..al facebook..neznam bas
kad bi barem mogo se ulogirat i sa ovim accountom
Pa baš to ne želimo!
Nije to stranica za takve zločeste stričeke kao što si ti!