Elektromagnetsko prisluškivanje

poruka: 6
|
čitano: 1.595
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Elektromagnetsko prisluškivanje".
17 godina

Za ovo se zna već jako dugo, dakle sve svjetske CIA-e i ine koriste ovu vrstu prisluškivanja, a što sve tek imaju za što nismo ni čuli ni zamislili?....

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

Uhum, lik je maknu sve moguće interferencije (monitor,  napajanje...), pitam se zašto?? :)

Anyway anti-Tempest komponente se mogu naći na tržištu ali po 5x većoj cijeni od normalnih ili se može izraditi ometač signala.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Elektromagnetsko prisluškivanje

vec vidim da ce masa ljudi "prisluskivati" koji pass kucaju korisnici BOL Foruma :D

cuvaj te se :P

K'eni pa te vat' ;)
17 godina
protjeran

Onda trebamo koristiti virtualnu tipkovnicu i klikati na nju mišem ili holografsku tipkovnicu poput i.Tech Virtual Keyboard.

Developers,developers,developers...coming and coming and coming... Dao bi sto Amerika, Sve na svijetu ja bi dao Tek da sjednem na verandu Pa uz karte i bevandu brojim valove.

0 0 hvala 0
17 godina

Danas je moguće "prisluškivati" i ono što se prenosi ili prikazuje na ekranu, dakle takve EM promjene je moguće očitavati, i to sa mnogo veće udaljenosti od ove koju oni spominju...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: Elektromagnetsko prisluškivanje
the_tux kaže...

Onda trebamo koristiti virtualnu tipkovnicu i klikati na nju mišem ili holografsku tipkovnicu poput i.Tech Virtual Keyboard.

Heh, mislim da tu ne bi ta laserska tipkovnica pomogla, ne prisluskuju tipkanje nego podatke koji putuju :), kod te je jedino prepoznavanje pritiska drugacije rijeseno, signali do kompa putuju jednako.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice