Eizo FlexScan EV2333W-H

poruka: 4
|
čitano: 979
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Eizo FlexScan EV2333W-H".
17 godina
neaktivan
Eizo FlexScan EV2333W-H

Dobar monitor,ima čak DP i Full HD rezoliciju i nije baš preskup za(cca 3000) u Japanu ali kod nas bit ce puno više(4000.....)

90% forumaša ovdje ima u potpisu neku foru sa 90% ovoga i 10% onoga,a ako si među 10% onih koji to nemaju stavi ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Eizo FlexScan EV2333W-H

Vidim da svi noviji monitori imaju vrijema odziva 2 ili 5ms a ovaj cak 7. To mi je malo cudno. Sta nije manje bolje?

World championships:7,GP started:250,GP wins:91,Podium finishes:154,Pole positions:68,Fastest laps:76,Points:1,369

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
RE: Eizo FlexScan EV2333W-H

ma to su sve marketinski trikovi,sumnjam da ce netko primjetit razliku između 2,5,7ms lolSmijeh

17 godina
neaktivan
RE: Eizo FlexScan EV2333W-H
F1-IVO kaže...

Vidim da svi noviji monitori imaju vrijema odziva 2 ili 5ms a ovaj cak 7. To mi je malo cudno. Sta nije manje bolje?

Ima veće vrijeme odaziva jer je napravljen od drugog tipa matrice tj. PVA(Patterned Vertical Alignement) koji imaju veliko vrijeme odaziva ali kvalitetniji prikaz, a monitori s manje potrebnog vrememna za odaziv su izrađeni od TN matrice(Twisted Nematic) koji su ujedno i najeftiniji i imaju loše karakteristike,poput velikog probijanja pozadniskog osvjetljenja i niski kutovi gledanja...
90% forumaša ovdje ima u potpisu neku foru sa 90% ovoga i 10% onoga,a ako si među 10% onih koji to nemaju stavi ovo u potpis.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice