- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
dok god koriste za grafiku neku svoju sjebanu verziju ati imageona ni jedan moj uredaj nece vidjeti qualcomma...
a i performanse po mhz su im uvjek bile jadne
odlucno odbijam kupnju netbooka, kao obsolate uredjaja... i cekam smartbookove, al nikako da izadju :))))
dok god koriste za grafiku neku svoju sjebanu verziju ati imageona ni jedan moj uredaj nece vidjeti qualcomma...
imam snapdragona i nisam primjetio nekakvu sporinu :)
znam da je milestone jaci u gpu operacijama unatoc manjoj frekvenciji, ali to me nimalo ne dira....
imam snapdragona i nisam primjetio nekakvu sporinu :)
znam da je milestone jaci u gpu operacijama unatoc manjoj frekvenciji, ali to me nimalo ne dira....
daju slabe rezultate s obzirom na to kolika im je brzina u mhz, to ne znaci da ces ti primjetiti sporost u radu, sam je cinjenica da su drugi bolji...znaci hebes tih 1.5ghz, kad ce ga omap derati na 1ghz po performansama, a i qualcommovi procovi se nedaju skoro nista clockati, a opet omap za primjer...600mhz na 1.15ghz...
Imo sam prilike koristit raznorazne HTC uređaje od Desire-a , HD2 , Nexus one .Svi imaju snapdragone i nijedan mi nije izgledao sporo , a cujem da i ovaj novi evo 4g također solidno radi i nebi se čudio da se i ovaj dvojezgreni snapdragon prvo nađe u nekom HTC uređaju.
Imo sam prilike koristit raznorazne HTC uređaje od Desire-a , HD2 , Nexus one .Svi imaju snapdragone i nijedan mi nije izgledao sporo , a cujem da i ovaj novi evo 4g također solidno radi i nebi se čudio da se i ovaj dvojezgreni snapdragon prvo nađe u nekom HTC uređaju.
neka rade dobro, al radili bi bolje sa procom nekog drugog proizvodaca, a o opengl performansama necu ni pricati jer su na qualcommu SRANJE, a s obzirom da sve vise stvari upotrebljava hardversku akceleraciju, od gui-a, igri, video playera itd...
samo gledam kako su se do sada dokazali, ako tako nastave biti ce sranje, kupili su ati-ev mobilni odjel i totalno ga usrali, jbg to nisam ja napravio nego oni
sta bi trebao reci da ce biti odlicno samo zato jer pise da je 1.5ghz...ja sudim po onome kakvi su do sada bili, a to je jadno, budemo vidjeli dal ce biti drasticnih promjena s ovima, ali sumnjam...
neka rade dobro, al radili bi bolje sa procom nekog drugog proizvodaca, a o opengl performansama necu ni pricati jer su na qualcommu SRANJE, a s obzirom da sve vise stvari upotrebljava hardversku akceleraciju, od gui-a, igri, video playera itd...
Mislim da počinješ miješati mogućnosti smartophon-ea sa PC-em.
ajd ne laprdaj vise...
Mislim da počinješ miješati mogućnosti smartophon-ea sa PC-em.
smartphone je mobilni telefon sa mogucnostima pc-a...
Misliš Pocket PC-a , nisam cuo da uz nijedan smartphone daju tipkovnice , miševe ... šta je pak osnova nekog PC-a i osnova za dobar doživljaj igranja u 3d-u
samo gledam kako su se do sada dokazali, ako tako nastave biti ce sranje, kupili su ati-ev mobilni odjel i totalno ga usrali, jbg to nisam ja napravio nego oni
sta bi trebao reci da ce biti odlicno samo zato jer pise da je 1.5ghz...ja sudim po onome kakvi su do sada bili, a to je jadno, budemo vidjeli dal ce biti drasticnih promjena s ovima, ali sumnjam...
HTC je još jedna od firmi koja je u stanju s dreka napraviti pitu! Grafika na Snapdragonu je tesko sranje!
sporiji od konkurencije mozda i jest, ali da je sranje ili sporo, nije...
isprobao sma vise 3D igri i nekolko aplikacija(koje koriste 3d prikaze) i sve su se uredno vrtile, bez ikakvih problema... to sto drugi CPU ima i bolje GPU performanse, ok, al da je snapdragon sranje,,, nije.... :)
pretjerujes stari...
moj snapdragon u Desireu mozda i ima lose gpu performanse(za tvoje egzoticne potrebe), ali Hummingbird u Galaxy S, ne bih reko... :)) a pazi,,, isti proizvodjac :))
a ovih 1,5 ghz = 50% brze od mog snapdragona, uz to 2x core = brze izvodjenje javascripta u buducem android browseru :) neprocijenjivo :)
ja za nikog ne navijam, ali navijam za tehnologiju, napredak... jedan proizvodjac je bolji u necem, drugi u necem drugom, nek se takmice, nek se love, prestizu... pa cemo mi, korisnici, profitirati...
HTC je još jedna od firmi koja je u stanju s dreka napraviti pitu! Grafika na Snapdragonu je tesko sranje!
tesko sranje, da, da... tesko sranje :) jer bez 3d grafike, nema niti mobitelaaaaaa :)))
ne laprdaj
Grafika praktički jedino važna u igrama te eventualnu u gledanju videa, jer recimo desire ima problem sa gledanjem zahtjevnijeg 720p videa(kao onaj recimo koji snima iphone4) jer očito grafička nema dovoljne performanse da obradi sve(video je usporen, a zvuk na momente se pojavljuje) dok u igrama me čisto zaboli jer nisam hardcore mobile gamer, imam dosta igri ali sve su to timewasteri pa sad ako neka zahtjevnija 3d tu i tam trzne nije mi smak svijeta(iako zna zasmetati) Ono što mene više odgovara je da se aplikacije ubrzaju pogotovo browser, jer praktički njega koristim najviše na mobu, pogotovo sada odkada imamo punokrvni flash na desire-u, uopće više ne koristim onu youtubu aplikaciju za video gledati, sve preko browsera radim.
A i ti ga provališ... Jesi kad vidio grafiku na snapdragonu?