Dubrovčanima besplatni internet

poruka: 18
|
čitano: 3.178
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Dubrovčanima besplatni internet".
16 godina

subvencioniranjem kupnje tableta socijalno ugroženim građanima.

Ozbiljno? sarkazam
Inače, MAC spoofing.

Sposral bum ti se na gelender i vkral kobasice. Gotovo je konju zmuzgani. // 4820K@4.6GHz // 6GB DDR3 // 860Ti? // Ereboss // Silencio 652
Poruka je uređivana zadnji put sub 12.4.2014 22:09 (8ax).
Moj PC  
9 0 hvala 0
13 godina
Re: Dubrovčanima besplatni internet
I u Velikoj Gorici je na par lokacija postavljen wifi pa kad si i drito uz izvor, promet je nemoguce ostvariti..
16 godina
neaktivan

Baš im treba tablet... {#}

Poruka je uređivana zadnji put sub 12.4.2014 22:19 (Teic).
16 godina
neaktivan

A gostima i turistima će i zrak naplaćivati.

17 0 hvala 2
15 godina
neaktivan

Trebali bi ostali gradovi se na to uzorit.

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.Moj blog:http://thebluedrag.blogspot.com/
Moj PC  
2 5 hvala 0
18 godina
neaktivan

I Rovinj danas dobio WiFi hotspot.

Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Tako nešto je i u Čakovcu samo kaj je limit napamet velim 100 uređaja po APu (znači brojke su izmišljene, da nebi bilo), i sad kojima se mob spoji automatski na wifi oni bezveze blokiraju nekoga kome stvarno treba net, tak da npr. moji frendovi mogu biti na netu, a ja ne, drugi dan obrnuto, a brzine su nekih 0.1 mbps...

All rights reserved. Copyright (c) by Dipl. Pješak 2014.
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
Diplomirani pješak kaže...

Tako nešto je i u Čakovcu samo kaj je limit napamet velim 100 uređaja po APu (znači brojke su izmišljene, da nebi bilo), i sad kojima se mob spoji automatski na wifi oni bezveze blokiraju nekoga kome stvarno treba net, tak da npr. moji frendovi mogu biti na netu, a ja ne, drugi dan obrnuto, a brzine su nekih 0.1 mbps...

Varazdin ima jos od 2008. znaci, vec 6 godina :)

13 godina
neaktivan

Na području opatije stavljen je wi-fi već prije par godina. Ta usuga odlično radi po ZIMI kada je nitko ne koristi, po LJETI je potpuno zagušeno i beskorisno.

Iskreno volio bih kada bi barem 3g koji plaćam po ljeti radio.. recimo na plaži si i pokušavaš surfati... nemoguća misija, treba ti jedno 15-20 min za otvoriti stranicu ako imaš sreće da ti ne kaže "page unavailable" (t-com). Naravno sada na tim lokacijama internet doslovno leti.

Ja ne shvaćam gdje im je računica, po ljeti tisuće ljudi na plaži i na otvorenome u opatiji a mobilni internet je mrtav, pa zar im se ne isplati da ljudi surfaju i troše nego da većina upali mobilni internet, vidi da ne radi i odustane.

3 0 hvala 0
12 godina
protjeran

Jesmo se usrečili mi Dubrovčani :) Oko mene 3 mreze otvorene, 1 zatvorena. Inaće nijedna ne radi hehe

http://i.imgur.com/6J2oAeA.png

Što se tiće MAC Spoofinga, pokušao sam u Šibeniku i Splitu međutim nije radilo (preko androida). Vidit ću što kaže linux preko laptopa kada otvore mreze.

Poruka je uređivana zadnji put sub 12.4.2014 22:55 (TheThing).
14 godina
odjavljen

Poznavajući Dubrovnik, WiFi za goste i turiste će koštati minimalno 100kn/100mb uz brzinu 100KB/s.

11 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

izgleda da se bivši ministar zdravlja ne razme u tehniku pa misli da je dovoljno dat ljudima pristup neta sa 50kb/s...to nije dovoljno ni za mail a kamoli neki  kvalitetan surf...

a kad ga tursiti popljuju onda će opet plakat i žalit se....

Poruka je uređivana zadnji put ned 13.4.2014 13:05 (zlatkor).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

TheThing, možeš i na windowsima probat preko smac-a spofat mac. ili preko nekog routera koji npr podržava tomato ili neki drugi firmware. samo promijenis mac adresu (ili im posaljes njegovu tvornicku mac), router prebacis u client mod i uneses podatke od te mreze (naziv mreze, kanal, zastita je open...) i kompove spojis zicno i imas doma free legalni net ali je upitno kako ce to radit jer javna mreza sigurno ima neki limit sto se tice torrenta i sl

12 godina
protjeran

Zanimljivo. Ovo http://download.cnet.com/SMAC-MAC-Address-Changer/3000-2085_4-10536535.html ide u bookmarks dok ne proradi mreza. Hvala.

18 godina
8ax kaže...

subvencioniranjem kupnje tableta socijalno ugroženim građanima.

Ozbiljno? sarkazam
Inače, MAC spoofing.

Ako nemaju kruha, neka jedu kolače. Ili tablete, tak' svejedno :)

17 godina

U Rijeci je gradski internet dostupan od 2007, ako se dobro sjecam. Ispocetka samo na Korzu i obali, a sada su vec i na drugim lokacijama.

Za Opatiju se nemoze reci da ima gradsku pokrivenost, vec se radi o svega 3 ili 4 hotspota. Vecina Opatije uz glavnu ulicu je u mraku sto se tice javnog WiFija.

Gods are fragile things; they may be killed by a whiff of science or a dose of common sense. – Chapman Cohen

1 0 hvala 0
18 godina
neaktivan

hahahaha, sjajno sastavljen pr

cilj projekta je izvlačenje mladih van iz zatvorenih prostora. kako? tako da im pružiš ono od ečga ih odvlačiš. a kad smo već kod toga, zašto nebi i na turistima malo zaraditi (živo me zanima cjenik i kvaliteta usluge).

a bogami, i novi projekt koji gradonačelnik ima u pripremi za ove sa slabijim statusom je u najmanju ruku zaslužio nobelovu nagradu za mir.

Silence! I Kill You...

0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice