Druga beta Snow Leoparda

poruka: 16
|
čitano: 2.312
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Druga beta Snow Leoparda".
17 godina
neaktivan
Druga beta Snow Leoparda

super....

iako nisam ljubitelj mac osx....super izgleda

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Druga beta Snow Leoparda

apple kopira win daje javne bete

I7 965 @5.1 , ASUS RAMPAGE II EXTREME , Dominator 12 gb DDR3 1600mhz , EVGA GTX295 & ASUS GTX 295 , HX1000W , WD1000BE X2 ,Coolermaster 932 HAF + monitor u boji .
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
RE: Druga beta Snow Leoparda
c0x0x kaže...

hahahahahaha, a svasta
18 godina
neaktivan
c0x0x kaže...

Gdje je sad |)oo|v| pa pokuša interpretirat ovaj post i otkrije dal ima skrivenog ciničnog sarkazma... hahaha

Ček, ti ovo ozbiljno??? Misliš da Microsoft ima registriran patent za izdavanje BETA verzija pa nitko drugi ne smije izdat svoju??? Douh!!

A pošto vidim da nisi dobro pročitao, Apple je BETU objavio svojim developerima, što znači da ona nije javno dostupna.
"The Boss"
Poruka je uređivana zadnji put ned 26.4.2009 11:42 (coder_).
18 godina
neaktivan
c0x0x kaže...

Ljudi stvarno svašta znaju reć i ostat živi
http://www.metacafe.com/watch/1972097/how_to_behave_on_a_forum/
17 godina
neaktivan
Druga beta Snow Leoparda

nisu napisali koliko $$ košta beta

haha

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Dajte kada ce se ovaj forum dovest u red više? Postalo je katastrofa. Pogledajte samo ovu temu. Prvi komentira izgled i kako je to njemu "super" (a izgled isti kao i prije) drugi lupa gluposti a treci mu se smije. I sad covjek dodje vidi u popisu aktivnih tema naslov ove teme. Mozda covjek ima maca pa ga zanima eto sta mu to donosi. I onda otvori temu i vidi ovakve gluposti. Neodlučan Nije to samo ova tema. Imamo pogodi vrstu krave, psa, grad, auto, čarape, nozni prst i razne gluposti. Kake su to idiotarije? Da forum ostalo ali dajte ljudi pa generalno treba imat neku koncepciju. Na ovom forumu je koncepcija sve i svaštaMršti se Imamo temu vaša konfiguracija ali zato imamo i teme koji OS, koji proc, koja grafa, koji ram bez obzira sto to sve pise u temi "vaša konfiguracija" i nema bas pretjerane logike jer se stranice ionako pumpaju brzo a rasprave se svode na "ti nemas tu grafu daj je uslikaj jer moj tatica bi mi je kupio da postoji". I bez obzira na to sto je opetovano bivan dan prijedlog "moje računalo" opcije kao sto ima pcexpert forum. Ovaj forum je iz jednog dobrog postao totalna debilana, vecina tema koje se vode nemaju nikake veze s informatikom. Jel vi planirate ista poduzet ili ce ovo postat index.hr?Iznenađen

Ispricavam se svim korisnicima foruma i moderatorima kao i adminima sto sam napravio offtopic. Ali eto u duhu je i ove teme u kojem pisem kao i samog foruma.

Poruka je uređivana zadnji put ned 26.4.2009 11:43 (mislav_01).
17 godina
neaktivan
nadimak888 kaže...

nisu napisali koliko $$ košta beta

haha

iskero...
nebi se cudio da apple naplacuje beta verzije.......;)
18 godina
mislav_01 kaže...

Dajte kada ce se ovaj forum dovest u red više? Postalo je katastrofa. Pogledajte samo ovu temu. Prvi komentira izgled i kako je to njemu "super" (a izgled isti kao i prije) drugi lupa gluposti a treci mu se smije. I sad covjek dodje vidi u popisu aktivnih tema naslov ove teme. Mozda covjek ima maca pa ga zanima eto sta mu to donosi. I onda otvori temu i vidi ovakve gluposti. Neodlučan Nije to samo ova tema. Imamo pogodi vrstu krave, psa, grad, auto, čarape, nozni prst i razne gluposti. Kake su to idiotarije? Da forum ostalo ali dajte ljudi pa generalno treba imat neku koncepciju. Na ovom forumu je koncepcija sve i svaštaMršti se Imamo temu vaša konfiguracija ali zato imamo i teme koji OS, koji proc, koja grafa, koji ram bez obzira sto to sve pise u temi "vaša konfiguracija" i nema bas pretjerane logike jer se stranice ionako pumpaju brzo a rasprave se svode na "ti nemas tu grafu daj je uslikaj jer moj tatica bi mi je kupio da postoji". I bez obzira na to sto je opetovano bivan dan prijedlog "moje računalo" opcije kao sto ima pcexpert forum. Ovaj forum je iz jednog dobrog postao totalna debilana, vecina tema koje se vode nemaju nikake veze s informatikom. Jel vi planirate ista poduzet ili ce ovo postat index.hr?Iznenađen

Ispricavam se svim korisnicima foruma i moderatorima kao i adminima sto sam napravio offtopic. Ali eto u duhu je i ove teme u kojem pisem kao i samog foruma.

a što bi ti poduzeo, ovo je forum, sloboda govora
uostalom ovaj tvoj post je u principu također spam, salji mail bug-u i žali se

što se tice Snow Leoparda, nadam se da će sve ispolirat do kraja, da će kvalitetno integrirati GPGPU i da neće kasniti
zna li itko kad će 10.5.7 update za Leopard, jer ili se meni cini ili ce on izaci poslije Snow Leoparda? :/
Poruka je uređivana zadnji put ned 26.4.2009 18:05 (ivoleko).
17 godina
neaktivan
mislav_01 kaže...

Zato se i zove "Komentari sadržaja Bugonlinea" i tu nema službenog moderatora. Kaj ne znači da ga nema i da nitko ne prati kaj se ovdje piše!!
Poruka je uređivana zadnji put ned 26.4.2009 16:37 (kizo2703).
17 godina
neaktivan
ivoleko kaže...

Sloboda govora i pisanje idiotarija te narusavanje kvalitete foruma, kvalitete informacija na forumu; nisu jedna te ista stvar, tako da tvoja izjava apsolutno ne stoji. Meni je apsolutno jadno i tragikomičnu u sta se ovaj forum pretvorio. Nema veze s nicim. I samo cekam argumente "ako ti se ne svidja nemoj dolazit". Argument izasao iz usta onih koji svojom glupocom i masovnoscu narusavaju kvalitetu foruma (iako se ovo moze primjenit na puno RL primjera). A ako se vec pravis pametan sa slobodom govora. Onda sta znaci tvoja druga recenica, kako opravdavas gluposti slobodom govora, a moje reagiranje na gluposti spamom. Zanimljiv stav. Sta sve necu procitat ovdje. Jedina kvaliteta ovog foruma je nekolicina usera i 99% rasprava u kojima sudjeluje Naxeem. Ostalo se prodaju i kupuju kombiji, traze savjeti za kupovinu auta i ostale idotarije. Čarape i gaće da ne spominjem. Bio je jedan topic gdje se neko interesirao za marku gaca koje ljudi nose, reko je covjek da ima trgovinu pa ga zanima ( ne ulazim jer lago ili ne). Taj topik je zakljucan, a ostali di se prodaju / kupuju auti nije. Pitam se kako netko pravi razliku izmedju čarapa, gaća i ostalih gluposti kada niti jednoj nije mjesto na informatickom forumu.

Nisam protiv takvih sadrzaja (uz neke sitne izmjene, kao micanje tih tema iz aktivnih, ne brojanja postova u njima itd itd.), ali kolicina gluposti > kolicina pravih pametnih informacija. Da nema clanaka sa BUG online ovdje se nista vezano uz racunala gotovo ne bi moglo ni procitat.
Poruka je uređivana zadnji put ned 26.4.2009 16:52 (mislav_01).
18 godina
mislav_01 kaže...
ivoleko kaže...

Sloboda govora i pisanje idiotarija te narusavanje kvalitete foruma, kvalitete informacija na forumu; nisu jedna te ista stvar, tako da tvoja izjava apsolutno ne stoji. Meni je apsolutno jadno i tragikomičnu u sta se ovaj forum pretvorio. Nema veze s nicim. I samo cekam argumente "ako ti se ne svidja nemoj dolazit". Argument izasao iz usta onih koji svojom glupocom i masovnoscu narusavaju kvalitetu foruma (iako se ovo moze primjenit na puno RL primjera). A ako se vec pravis pametan sa slobodom govora. Onda sta znaci tvoja druga recenica, kako opravdavas gluposti slobodom govora, a moje reagiranje na gluposti spamom. Zanimljiv stav. Sta sve necu procitat ovdje. Jedina kvaliteta ovog foruma je nekolicina usera i 99% rasprava u kojima sudjeluje Naxeem. Ostalo se prodaju i kupuju kombiji, traze savjeti za kupovinu auta i ostale idotarije. Čarape i gaće da ne spominjem. Bio je jedan topic gdje se neko interesirao za marku gaca koje ljudi nose, reko je covjek da ima trgovinu pa ga zanima ( ne ulazim jer lago ili ne). Taj topik je zakljucan, a ostali di se prodaju / kupuju auti nije. Pitam se kako netko pravi razliku izmedju čarapa, gaća i ostalih gluposti kada niti jednoj nije mjesto na informatickom forumu.

Nisam protiv takvih sadrzaja (uz neke sitne izmjene, kao micanje tih tema iz aktivnih, ne brojanja postova u njima itd itd.), ali kolicina gluposti > kolicina pravih pametnih informacija. Da nema clanaka sa BUG online ovdje se nista vezano uz racunala gotovo ne bi moglo ni procitat.

dobro covjece jel ti znas sta znaci offtopic, stvarno nema smisla da mi sad i OVDJE raspravljamo o ovome

a to sto ce neko stavit svoje glupo mišljenje na forum, na to se ne može utjecati i ne može se mijenjati sve dok razgovor ima ikakve veze s naslovom teme

Poruka je uređivana zadnji put ned 26.4.2009 18:07 (ivoleko).
18 godina
neaktivan
ivan_1995 kaže...

super....

iako nisam ljubitelj mac osx....super izgleda

Pa ovako izgleda i Leopard a ove sve slike QuickTimea su mockupi pošto Apple još nije pokazao niti jednu vizulanu promjenu na OSu. A možda ni neće biti ništa drastično, tj samo izgleda da će biti samo funkciolnane novosti i bolja optimizacija za više jezgri, jače GPUe ili više GPUa.
Ma nek mi samo izbace potrebu za Log Outom pri promjeni grafičke i sve 5. :)
A još kad bi omogućili upotrebu obe grafičke odjednom di bi bija kraj mom MBPu :P
http://www.metacafe.com/watch/1972097/how_to_behave_on_a_forum/
17 godina
neaktivan
dgigibao kaže...
 Pa ovako izgleda i Leopard a ove sve slike QuickTimea su mockupi pošto Apple još nije pokazao niti jednu vizulanu promjenu na OSu. A možda ni neće biti ništa drastično, tj samo izgleda da će biti samo funkciolnane novosti i bolja optimizacija za više jezgri, jače GPUe ili više GPUa.
Ma nek mi samo izbace potrebu za Log Outom pri promjeni grafičke i sve 5. :)
A još kad bi omogućili upotrebu obe grafičke odjednom di bi bija kraj mom MBPu :P
 Možda, možda ćekaju da vizualne promjene ubace tek na finalnu verziju tako da ljudi budu izmenađeni novotarijama a da microsoft ne stigne to ubaciti u svoje windowse.
Kubuntu 9.04 Jaunty Jackalope :)
17 godina
neaktivan
Druga beta Snow Leoparda

Meni izgleda tak isto

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis Intel E6750 2.67 ghz Gigabyte GA-P35-DS3 Powercolor Radeon HD2600XT 2 Gb Ram Hitachi 320 GB HDD

0 0 hvala 0
18 godina
Druga beta Snow Leoparda

Ako mislite da je dobar OS onaj koji lepo izgleda, onda bi i Vista trebala biti dobra.

Moj PC  
0 1 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice