Dropbox – integracija s Facebookom

poruka: 24
|
čitano: 3.731
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Dropbox – integracija s Facebookom".
15 godina
neaktivan

Ma mikrosoft ce im zabit kajlu sa skydriveom sam tak,jos kad stave da bus mogoao uploadt beskonacno slika i dokumenta haha crno se pise dropboxu ove godine.Jedini spas im je da stave default 50 gigabajta free.

Poruka je uređivana zadnji put uto 20.3.2012 11:22 (kach).

3 0 hvala 0
17 godina
Re: Dropbox – integracija s Facebookom
imaju jos doc 4 gospodina,uredne musterije ove price. samo su posli po cavle.
expert za istrazivanje ruda i gubljenje vremena na bol-u.
16 godina
odjavljen
kach kaže...

Ma mikrosoft ce im zabit kajlu sa skydriveom  sam tak,jos kad stave da bus mogoao uploadt beskonacno slika i dokumenta haha crno se pise dropboxu ove godine.Jedini spas im je da stave default 50 gigabajta free.

Ako M$ napravi obaveznu validaciju licence Windowsa, onda se možda i nemaju čega bojati. Inače, glavna prednost dropboxa prema nabrojanima je nezavisnost od bilo čega (ova opcija povezivanja sa FB-om je opcionalna), dok je Apple vezan za Appleove proizvode, google uz svoj account, jedino za Amazon nisam siguran, ali vjerojatno opet ima poveznicu sa shopom. Meni ta pretjerana integracija svega u sve baš i nije najdraža.

Big wheel keep on turning, Proud Mary keep on burning, Trolling, trolling, trolling on the river.
15 godina
neaktivan

Pa obaveznu validaciju windowsa ti koristi microsoft securty essentials,nemres ga imat instlirano ak nemas orginal windowse .I radi mi najnormalnije sve na krekanim windwosima.Bez brige sve te "provjere" se bu lako mogle zaobic.Stavis neki loader i vozi.

Poruka je uređivana zadnji put uto 20.3.2012 11:38 (kach).

0 2 hvala 0
16 godina
odjavljen

zasto validacija windowsa kad je skydrive dodatna usluga live servisa? 

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
prevelika se paznja stavlja na taj storage space.
osobno uz sav napor, nikako da dodjem na 20% od 14 gb koje imam. i free juzer moze imati 6gb + 8gb invajti.
tesko da ce doci do migracija,sa neceg tako dobro ispoliranog.
i tko smo mi u toj prici...noubadi !
poslovni korisnici odlucuju o svemu,pa tako i o ovome.
15 godina
neaktivan

Dropbox neće biti ugrožen jer nije isključivo ograničen na jednu platformu već korisnik može imati pristup svojim podacima s iPhone smartphonea, Android tableta i Windows desktopa - a to i je smisao cijele ideje. Inače, taj Dropbox je odličan primjer koliko puno se može napraviti s jednostavnom (i očitom) idejom uz dobro i kvalitetno ostvarenje.

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Sto cemo sa ACTA-om? Ako ovi nalazu drugim servisima da kontroliraju sadrzaj onda se sigurno trazi i od ostalih (DropBox, SkyDrive, itd) da i oni to rade isto. Za Google svi znamo da odavno gledaju i pretrazuju sve sto im dodje pod ruku pa nije sumnjati da i ostali to rade.

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
torrente kaže...
prevelika se paznja stavlja na taj storage space.
  osobno uz sav napor, nikako da dodjem na 20% od 14 gb koje imam. i free juzer moze imati 6gb + 8gb invajti.

Pitao bih te da imaš 50/50 Mbit/s optiku ili sDSL

Drazen kaže...

Sto cemo sa ACTA-om? Ako ovi nalazu drugim servisima da kontroliraju sadrzaj onda se sigurno trazi i od ostalih (DropBox, SkyDrive, itd) da i oni to rade isto. Za Google svi znamo da odavno gledaju i pretrazuju sve sto im dodje pod ruku pa nije sumnjati da i ostali to rade.

Opet će negdje trebati povući granicu. Čak i ako dođe do kontrole tko što skida i uploada (share-a), mislim da bi se na cloud storage koji nije dijeljen trebali primjenjivati isti kriteriji kao i tvoj disk doma ili stick koji ti je u džepu. Zamisli da se od proizvođača diskova traži da u firmware ugrade program koji će tražiti ilegalne sadržaje i javljati nekom kontrolnom tijelu.

Big wheel keep on turning, Proud Mary keep on burning, Trolling, trolling, trolling on the river.
14 godina
Smatram da SkyDrive nece utjecati puno na Dropbox.
Evo sam upravo probao "box" za Android i mogu reci da je super.
Ima 50 GB Free, fin UI, brz, ali naravno Upload glupi o tom po tom
Ako se slažeš, ne košta te ništa TU. Ako sam ti uz to pomogao, neka ti ne bude mrsko stisnuti i HVALA! ;)
16 godina
neaktivan

T-com spremalica FTW!!

17 godina
neaktivan
MrBlc kaže...

Zamisli da se od proizvođača diskova traži da u firmware ugrade program koji će tražiti ilegalne sadržaje i javljati nekom kontrolnom tijelu.

Pa s obzirom sto sve drzave, pogotovo USA, cine ne bi me uopce cudilo da im to padne na pamet. Akcija "svi Internet" upravo ce to omoguciti. Prije nesto godina nisam bio bas pobornik teorije da operateri pale mikrofone na mobitelima, ali kako stoje stvari zadnjih par godina to je vrlo vjerojatno.

15 godina
neaktivan
Drazen kaže...
MrBlc kaže...

Zamisli da se od proizvođača diskova traži da u firmware ugrade program koji će tražiti ilegalne sadržaje i javljati nekom kontrolnom tijelu.

Pa s obzirom sto sve drzave, pogotovo USA, cine ne bi me uopce cudilo da im to padne na pamet. Akcija "svi Internet" upravo ce to omoguciti. Prije nesto godina nisam bio bas pobornik teorije da operateri pale mikrofone na mobitelima, ali kako stoje stvari zadnjih par godina to je vrlo vjerojatno.

Ne funkcionira to tako. Oni pritišću i žele srezati sve ove koji očito služe piratiziranju koliko god mi o tome šutili ili to odbijali priznati. Time je važno poslati i određenu poruku. S druge strane je sasvim jasno da Apple, Microsoft i Google nemaju tu namjeru i da njima ne treba slati tu istu poruku :) Dropbox se tu uklapa u istu priču.

15 godina
neaktivan

Logičan potez

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Koja je svrha integracije kad ga glupi korisnici Fejzpuka neće znat ni koristit!? {#}

Powerless, depressed. I try to conceal all the wreckage inside.

2 1 hvala 0
16 godina
protjeran

Čavao u lijes Dropboxu bi mogao zabiti Microsoftov SkyDrive koji će dolaziti integriran s Windowsima 8 uz 25 GB prostora

{#}

Integririsani SkyDrive je samo za MS korisnike, a svi ostali (Android, ostali Linuxi, iOS, OSX...) mogu koristiti sve ostalo,

kad žele i kako žele.

"Čavao u lijes" će zabiti sa 2% tržišta... no da.

Ima jedan dobar vic sa Lumijom:

Što je specifično za Lumiju? Svi uređaji su prodani u Finskoj. Oba.

Dodao bih: i dobit će SkyDrive umjesto SD kartice.

0 1 hvala 0
17 godina

Ako se ne varam, skydrive postoji i za iOS i za OSX.

@darkborn, da li pokusavas reci da MS OS-ovi drze 2% trzista ili sta? I do sada si budalesao, ali to bi bilo previse:

http://www.businessinsider.com/chart-of-the-day-heck-yes-windows-is-still-relevant-2012-3

Poruka je uređivana zadnji put uto 20.3.2012 21:38 (knight).
17 godina
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
svaka čast na odgovoru jer vecina njih ni nezna sto je dropbox, i sam sam korisnik fejsa , tako da znam da vecina mojih prijatelja koji stalno vise na fejsu ni ne znaju otvorit neku drugu normalnu internet stranicu zato sto su zaglupljeni fejsom
16 godina
protjeran
knight kaže...

Ako se ne varam, skydrive postoji i za iOS i za OSX.

Postoji i MS Works za Apple, ali tko to (i koliko) koristi? Jabukaši sigurno ne.

knight kaže...

@darkborn, da li pokusavas reci da MS OS-ovi drze 2% trzista ili sta? I do sada si budalesao, ali to bi bilo previse:

Ajde budi pristojan: SkyDrive drži 2% tržišta a ne "MS OS-ovi" ??? (čemu plural? Windows CE / Mobile isto računaš? XP će isto imati integririsan SkyDrive?)"

Ako ne znaš čitati ili si nepismen to ne znači da moraš biti bahat:

(citat iz članka:)

Čavao u lijes Dropboxu bi mogao zabiti Microsoftov SkyDrive koji će dolaziti integriran s Windowsima 8 uz 25 GB prostora (...)

moj komentar:

"Čavao u lijes" će zabiti sa 2% tržišta... no da.

Btw po toj rečenici iz teksta ispada da će Windows 8 "zabiti čavao u lijesu" (koja seljačija od izraza!) Dropboxu:

Po istoj "navijačkoj" logici I. Explorer je pregazio Chrome i Firefox (edit: +Safari, Dolphin...), jer je "integririsan".

(Amazon, Apple, Google... će zasigurno pričekati dok se SkyDrive ne ustabili)

Uostalom, kakvo je to trolanje o SkyDrive-u, kog to uopće zanima kad pričamo o DropBoxu (de facto standardu) i integraciji sa Facebookom (de facto standardom društvenih mreža)?

Ima u Idiocracy ono kad je glavonja plaćen svaki put kad spomene keyword; ovo fakat tak izgleda.

Windows8, Azure, FLUIDNOST, SkyDrive, Mango, Tango, Metro... a sad mi platite! {#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 20.3.2012 23:48 (darkborn).
17 godina

Covjece, ne kontam sto si napaljen kad pricas o ovoj temi? Zar je MS glavi protivnik tvom droidicu?

Kada sam rekao MS OS-ovi, nisam bas mislio na WinCE, nego prvenstveno na 7/8 i Win Phone. Bilo je govora da ce integracija slicna dropbox-u doci preko komponente/aplikacije (dovoljno je da LiveMesh prosire na cijelih 25GB).

A ti si mislio sa onih 2% iskljucivo na Windows 8? I to bi kao trebalo biti manje glupo?

Pa 8 ce valjda u dogledno vrijeme zamijeniti XP/7 kod vecine Win korisnika. A da zamijeni i samo Vistu, opet ce udio biti daleko veci nego ga imaju Android+Linux. :)

Nego, evo ti malo da se dodatno zabrines: http://www.bug.hr/vijesti/jednome-smrkne-drugome-svane/114880.aspx

0 0 hvala 0
17 godina

O boze pa ubise me vise ove integracije i "miljoni" gigabajta slobodnog prostora koje 90% korisnika ustvari ne iskoristi.

http://www.handmadeinterior.com

1 0 hvala 0
16 godina
protjeran
knight kaže...
(...)

Dobro, fluidni, a kakve to veze ima s Dropboxom i Facebookom? Jesi dobio tablet od MS-a za reklamu Viste 8? Super, onda to i napiši. Nisi? Odi se boriti na drugu adresu.

Evo ti pa nek ti neko prevede: http://goo.gl/7afrc

17 godina

tko je ekipa iz dropboxa?  izgleda da nisu zabrinuti.  uzivaju u novoj zgradi u san francisku.

Poruka je uređivana zadnji put uto 27.3.2012 11:14 (torrente).
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice