A sto je ovo?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
To je Droid 3 kao što i piše. Nema ga u EU, samo SAD, Kina, Brazil.
Nikako mi nije jasno zašto ga nisu izdali u EU kao Milestone 3.
koja je razlika izmedu droid 3 i 4?
isti k.
Ajd barem još motorola zna biti umjerena s dijagonalama, kad ga HTC i Samsung tjeraju u krajnosti.
Danas gledam legu na poslu, priča na onaj Dell Streak, k'o da ima lepinju na licu, a ne mobitel, izgleda.
Veza : 7500/650kbps. Prodajem PC, Athlon x3, 4GB RAM, HD6850, 250GB HDD + Pokolni, garancija.
Ajd barem još motorola zna biti umjerena s dijagonalama, kad ga HTC i Samsung tjeraju u krajnosti.
Danas gledam legu na poslu, priča na onaj Dell Streak, k'o da ima lepinju na licu, a ne mobitel, izgleda.
Pa ovaj moj imbecil ima galaxy tab i razgovara na njemu, ali ne drzi na uhu nego na zvucnik slusa.
Pa ovaj moj imbecil ima galaxy tab i razgovara na njemu, ali ne drzi na uhu nego na zvucnik slusa.
Zašto je meni slika auta? na tom članku,..... kad kliknem na članak onda mi u članku prikaze normalnu sliku ... ( mobitel taj Droid )...
jer je maserati auto?