Droid 4 je Maserati?

poruka: 10
|
čitano: 2.198
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Droid 4 je Maserati?".
17 godina
neaktivan
Droid 4 je Maserati?
Mjera čovjekova stvarna karaktera je ono što bi učinio kada za to nitko ne bi saznao...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: Droid 4 je Maserati?

To je Droid 3 kao što i piše. Nema ga u EU, samo SAD, Kina, Brazil.

16 godina
neaktivan

Nikako mi nije jasno zašto ga nisu izdali u EU kao Milestone 3.

17 godina
neaktivan
Droid 4 je Maserati?

koja je razlika izmedu droid 3 i 4?

isti k.

Mjera čovjekova stvarna karaktera je ono što bi učinio kada za to nitko ne bi saznao...
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Droid 4 je Maserati?

Zašto je meni slika auta? na tom članku,..... kad kliknem na članak onda mi u članku prikaze normalnu sliku ... ( mobitel taj Droid )...

0 0 hvala 0
18 godina
Droid 4 je Maserati?

Ajd barem još motorola zna biti umjerena s dijagonalama, kad ga HTC i Samsung tjeraju u krajnosti.

Danas gledam legu na poslu, priča na onaj Dell Streak, k'o da ima lepinju na licu, a ne mobitel, izgleda.

"Yesterday is a history, tommorow a mistery, but today is a gift. Thats why it's called present"
Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina
Dotnick, shvatit ces :)
Veza : 7500/650kbps. Prodajem PC, Athlon x3, 4GB RAM, HD6850, 250GB HDD + Pokolni, garancija.
17 godina
neaktivan
FlyBoy kaže...

Ajd barem još motorola zna biti umjerena s dijagonalama, kad ga HTC i Samsung tjeraju u krajnosti.

Danas gledam legu na poslu, priča na onaj Dell Streak, k'o da ima lepinju na licu, a ne mobitel, izgleda.

Pa ovaj moj imbecil ima galaxy tab i razgovara na njemu, ali ne drzi na uhu nego na zvucnik slusa.

16 godina
luka_cro kaže...
FlyBoy kaže...

Pa ovaj moj imbecil ima galaxy tab i razgovara na njemu, ali ne drzi na uhu nego na zvucnik slusa.

Veza : 7500/650kbps. Prodajem PC, Athlon x3, 4GB RAM, HD6850, 250GB HDD + Pokolni, garancija.
17 godina
neaktivan
dottnick kaže...

Zašto je meni slika auta? na tom članku,..... kad kliknem na članak onda mi u članku prikaze normalnu sliku ... ( mobitel taj Droid )...

jer je maserati auto?

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice