Bravo
Meni se kada otvaram Bug forum sve stisne i dok dođem do dolje izgubim strpljenje.
Ako nezelite da vam se stranice automatski stisnu upisite ''config:'' i izbaciti ce vam neke opcije, mislim da je ovo sa automatskim namjestanjem stranica drugo po redu pa tamo samo stavite -no i dolje vam je save tipka
Isprobao sam je, moje mišljenje je da je jako loša i iskreno, razočarao sam se, evo moje potpuno mišljenje, da ne ponavljam: http://wp.me/psIdt-42
Odlična je. Danas sam je koristio na selu bez dostupnosti 3G mreže i čak sam uspio surfat što na Safariju ne mogu tamo ni pomislit.
A ide još i bolje kad u Settingsima stavim kvalitetu slika na Low.
She's a keeper, a bit će još i bolja kad malo ispeglaju ove početne dječje bolesti.
Odlična je. Danas sam je koristio na selu bez dostupnosti 3G mreže i čak sam uspio surfat što na Safariju ne mogu tamo ni pomislit.
A ide još i bolje kad u Settingsima stavim kvalitetu slika na Low.
She's a keeper, a bit će još i bolja kad malo ispeglaju ove početne dječje bolesti.
E da, za to je dobra, za brzo surfanje na EDGEu :)
Instalirao sam Operu čim je izašla i za sada mi se sviđa, ne koristim više Safari. Najviše mi se sviđa zbog brzine i zbog toga što štedi na potrošnji bandwitha kompresujući stranice na Operinom serveru. Koristim 3g mrežu za surfanje i velika je razlika u brzini otvaranja stranica u korist opere u odnosu na safari. Speed dial je odličan, kao i sinhronizovanje bookmarksa preko Opera Linksa. Da, ima poprilično bugova, ali ipak je tek prva verzija i bugove će vremenom ispraviti. Zanimljiv je i podatak da je opera u svih 22 app storea na prvom mjestu među free aplikacijama.
I tako ja skinem Operu, reko idem malo probat surfat, vidim prvo speed dial-ove, kliknem na facebook, probam se ulogirat kad ono nejde ( javi nekakvu grešku) odem na komp na facebook a tamo mi piše you must login again, your account has bean violated from the location unknown to us, location Norway, please change your password bla,bla,bla...wtf
I tako ja skinem Operu, reko idem malo probat surfat, vidim prvo speed dial-ove, kliknem na facebook, probam se ulogirat kad ono nejde ( javi nekakvu grešku) odem na komp na facebook a tamo mi piše you must login again, your account has bean violated from the location unknown to us, location Norway, please change your password bla,bla,bla...wtf
Da, to se i meni dogodilo. Operini serveri se nalaze u norveskoj a sve ide preko njih (komprimiranje stranica) pa je to zbog toga, svejedno glupost velika.
Istina, ako si na prepaidu i trebas pazit na potrosnju, sigurno je puno bolja.
Osim tabova i ponekad brzine Safari je za klasu bolji!
to je vjerojatno zato što sav promet koji radiš preko opere mini prvo ide na operine servere u norveškoj gdje se kompresira i onda šalje na tvoj iphone.
time se postiže ta brzina surfanja na sporim mrežama koju opera mini ima.
neki web servisi (gmail, facebook) detektiraju ako se korisnik logira u 99% slučajeva iz jedne zemlje (u ovom slučaju HR), a onda odjednom sljedeci login dodje iz neke sasvim druge, pa izbace takvu poruku - time (podosta banalno) pokusavaju sprijeciti ili umanjiti posljedice hakiranja accounta (npr. u gmailu na dnu ekrana kliknes na details kraj last account activityi dobijes podatke o zadnjih nekoliko logiranja)
buduci je facebook ekstremno popularan i da je vjerojatno ogroman broj ljudi dobio takav error, ocekuj fix za to u sljedecih par dana (ili koristi facebook aplikaciju
)
to je vjerojatno zato što sav promet koji radiš preko opere mini prvo ide na operine servere u norveškoj gdje se kompresira i onda šalje na tvoj iphone.
time se postiže ta brzina surfanja na sporim mrežama koju opera mini ima.
neki web servisi (gmail, facebook) detektiraju ako se korisnik logira u 99% slučajeva iz jedne zemlje (u ovom slučaju HR), a onda odjednom sljedeci login dodje iz neke sasvim druge, pa izbace takvu poruku - time (podosta banalno) pokusavaju sprijeciti ili umanjiti posljedice hakiranja accounta (npr. u gmailu na dnu ekrana kliknes na details kraj last account activityi dobijes podatke o zadnjih nekoliko logiranja)
buduci je facebook ekstremno popularan i da je vjerojatno ogroman broj ljudi dobio takav error, ocekuj fix za to u sljedecih par dana (ili koristi facebook aplikaciju
)
ma ne, naravno da inaće koristim facebook aplikaciju, al sama pomisao da ono što surfam preko opere ide prvo na njihove servere mi se nimalo ne sviđa. Živim u Zg. tako da s brzinom učitavanja stranica u safari-ju nemam nikakvih problema i mislim da ću zasada ostati na njemu, što se tiće tabova da zgodni su al za ozbiljnije surfanje ionako koristim komp, a za sve ostalo tu je mastercard..:)
Ne znam bas, opera je najtrazeniji download u svim app storeovima a vjerujem da ce dobar dio tih ljudi zamjenit safari s njom.
Ne znam bas, opera je najtrazeniji download u svim app storeovima a vjerujem da ce dobar dio tih ljudi zamjenit safari s njom.
mislim da je toliki broj downloada zbog puste priče oko zabrane. Ne vjerujem da će imati značajniji udio na kraju, a očekuje se i novi safari za mjesec, dva.
U svakom slučaju konkurencija je dobrodošla, naravno da sam je i ja skinuo al mi jednostavno ne odgovara, nije mi dobro sučelje, stranice mi izgledaju ružnije, ne vodi računa o fontovima, slike su komprimirane, tekst je nečitak, zoomiranje je očajno.
na + strani su bolje rješeni tabovi ( ne učitavaju se ponovno ) i brže edge surfanje ( nije mi baš bitno ).
na + strani su bolje rješeni tabovi ( ne učitavaju se ponovno )
tabovi na Safariju su mi katastrofalni.