Dokopajte se Chromea sad!

poruka: 46
|
čitano: 4.729
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Dokopajte se Chromea sad!".
17 godina

Prvi dojam: ODLIČAN!

Jednostavan, a sve potrebno lako dostupno.

Brzina učitavanja nekih stranica me jednostavno oduševila.

Automatski import bookmarka iz FF - super stvar, brzo, jednostavno, 1 klik.

Ono što sam ja (prosječni korisnik) tražio od web browsera.

Za neke dublje analize trebat će vremena. Odsad mi je No 1 browser.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Dokopajte se Chromea sad!

slažem se sa Vokheejem - stvarno je ODLIČAN browser - a tek je beta

ali evo... imam i nekoliko zamjerki - fali autoscroll (dakle klik srednjim gumbom miša i pojavi se onaj kružić sa strelicama), čini se da nije predviđena nikakva "proširivost" addonima (što je čak i razumljivo jer žele napraviti savršeno siguran browser, a svaki addon je potencijalni rizik), nema mouse gesturesa

i to su moje zamjerke za sada

normalno... jako mi fali mogućnost blokiranja reklama koju ima adblock u FF, ali to je razumljivo da su izostavili zato jer google živi od reklama

Tko pod drugim jamu, ja mu mamu.
17 godina
neaktivan

prvi dojam: LOŠE

kad ga pokušam pokrenuti javlja neke greške.

ipak se nekako pokrene ali ne može otvoriti nijednu stranicu.

znam da je beta ali ipak...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
daddy_cool kaže...

Vjerojatno ti ne valja nešto s računalom jer browser se instalira OK i radi bez problema. Većini. Da većini ne radi, moglo bi se reći da je do browsera, ali kako većini radi, a tebi ne...
Private Baldrick: You know my dad was a nun. Captain Blackadder: No he wasn't, Baldrick. Private Baldrick: He was too, sir. Cause whenever he was up in court and the judge asked "occupation", he'd say "none".
17 godina
neaktivan

Moj post iz Crkome!

ZoK
17 godina
neaktivan

wow

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

evo prvi dojam je super... brzi je nego ff, puno se bze pali. stranice otvara brze. nemam problema sa otvaranjem facebooka, ni bug foruma. Ja nemogu postat na bug forum sa FF O_o al Chrome radi savrseno. za sad nemam zamjerki. 

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
G0rilla kaže...

evo prvi dojam je super... brzi je nego ff, puno se bze pali. stranice otvara brze. nemam problema sa otvaranjem facebooka, ni bug foruma. Ja nemogu postat na bug forum sa FF O_o al Chrome radi savrseno. za sad nemam zamjerki. 

Isto takav dojam, nevjerojatno kako mi se dopao Chrome. Radi kako treba, i od sada mi je primarni browser jer iako u beti - otvara mi sve kako treba i puno je "lakši" od FF.
Na 3/4 računala doma sam ga instalirao umjesto FF Namigiva
17 godina
neaktivan

sad sam došo iz škole najeo se, i instalirao Chrome. Super je, zasad nemam zamjerki

EDIT : puno je brži od FF, BUG Online mi otvori

Ako ti nešto smrdi, promjeni čarape.
Poruka je uređivana zadnji put sri 3.9.2008 14:58 (Horagio).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
naxeem kaže...
daddy_cool kaže...

Vjerojatno ti ne valja nešto s računalom jer browser se instalira OK i radi bez problema. Većini. Da većini ne radi, moglo bi se reći da je do browsera, ali kako većini radi, a tebi ne...
nisam siguran da je do mog računala.
imam XP SP3, sve je uredno poštelano, radi ko sat, sva ostala čuda koja imam instalirana rade odlično.
Mislio sam u početku da bi moglo biti do antivirusa, firewalla, ZA forcefielda, ali nije.
I kad sve to pogasim opet ne radi
17 godina
neaktivan

Ima jedan bug koji sam primjetio. Ne uvozi pravilno sve Bookmarkse iz Firefoxa. Iz nekog razloga nije mi uvezao niti doma niti u u redu (na dva različita računala sa Vistom i XP-om) sve linkove. Inače, munjevit je u radu (posebno Java što je kod FF veliki problem) a ne zauzima puno procesorske snage. Završna verzija će po svoj prilici biti izvrsna.

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

mislim da se malo jaaaako google primiče korisnicima. nisam paranoja,ali mislim da je google veliki brat koji nas gleda sve više i sve češće. instalirati će zakrpe boz mog znanja i dopuštenja ? ne hvala. radi se o nećem drugom. instalirao sam google desktop,picasu i druge "stvari"  i od tada disk stalno melje a upload se povećava... obrisao sam te ite stvari i od tada je sve ok. ne , ne čini mi se.

Z
17 godina
neaktivan

Meni se ne sviđa, naročito stranica kad se otvara novi tab, ak se izbriše history sve nestaje, a nevjerovatno mi je da u youtube-u ima bug, ak se piše bilo koji naziv za pretraživanje i pritisne & automatski stavi na zadnji zapis u listi i ne može se upisat ništ kaj ima & u nazivu.Iznenađen Ma FF je zakon.

0 0 hvala 0
17 godina
moderator

Tko previše žuri - može vrat slomiti!

Prije bezuvjetnog oduševljavanja svim i svačim što vam servira Google malo razmislite o širem kontekstu njihovih ambicija...

Ili barem pričitajte ovo - http://www.bug.hr/vijesti/index.asp?id=90720

17 godina
neaktivan
Miro kaže...

Tko previše žuri - može vrat slomiti!

Prije bezuvjetnog oduševljavanja svim i svačim što vam servira Google malo razmislite o širem kontekstu njihovih ambicija...

Ili barem pričitajte ovo - http://www.bug.hr/vijesti/index.asp?id=90720

ali google filozofija je "don't be evil"

Nevinašce
Tko pod drugim jamu, ja mu mamu.
17 godina
Gigabyte GA-P35-DQ6, Intel E8400, 4GB RAM, 8800GTS, 2x 320Gb, 1x250Gb, DVD, Antec P182, Logitech X-210, Logitech MX518, 1xexternal disk 500GB
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice