- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Vidio sam ga u VIP-u pokraj iPhone-a. Kraj njega je iPhone izgledao jadno, mali i debeli.

S obzirom koliko full screen reklama mi skace po browseru u zadnjih tjedan-dva o tom mobitelu, tj. koliko su love bugovci dobili za to, nije ni cudo da jos pokoju "vijest" ubace...
A tek kad izadje iPhone5... Uff sto ce to tek biti...
Prodajem foliju za ekran za SIII po 20kn
A u oglasnicima su još uvijek po 3900 kn cca... Ajde zar nebi netko prodao svog novog SGS3 za nešto malo manje da si ga konačno i ja piknem :)
Vidio sam ga u VIP-u pokraj iPhone-a. Kraj njega je iPhone izgledao jadno, mali i debeli.
Zanimljivo, ja sam vidio iPhone pored tog SIII u VIPu i iPhone je izgledao lijepo, jednostavno i elegantno pored tog korejskog generic shrot držača za sapun.
Dabogda im Apple zabio još masu tužbi kad neznaju prestati krasti tuđe ideje.
O čemu ti to? Da nisi možda poslije par pivi u pevecu gledao akciju lopata pa ti se nešto pomiješalo ?
Prodajem foliju za ekran za SIII po 20kn
Kakve su folije ,dali su orignal za SGS3 (znači izrezane da ne pokrivaju senzore niti front cameru)?
Šalješ poštom u Jastrebarsko?
Debeli ?
Pa S III je svega 0,6 mm tanji, strašno, šta kažeš :O
Ovo je stvar tvog osobnog ukusa, meni je npr. iako manji, iPhone ljepši.Ne sviđa mi se baš taj Samsung.Puno ljepši mi je bio S II
Debeli ?
Ovo je stvar tvog osobnog ukusa, meni je npr. iako manji, iPhone ljepši.Ne sviđa mi se baš taj Samsung.Puno ljepši mi je bio S II
Pa naravno da ce izgledati retardirano kad su ga slagali Appleovi odvijetnici.
Apple će prodati 6,5 milijuna iPhone-a 5 u jedan vikend a Samsungu S3 treba cijeli kvartal za to.
Moj telefon je bolji od tvoga što me ujedno čini i boljom osobom.
Debeli ?
Pa naravno da ce izgledati retardirano kad su ga slagali Appleovi odvijetnici.
S kim se ti svađaš
Jbt.ne mogu vjerovat koliko Apple hatera ima, meni se Samsung npr osobno ne sviđa baš, al da ću ga zato mrzit -.-
jel ti vidis ili neces da vidis - imali ista iphone u svom telefonu osim iosa da je njihovo pola im je dijelova samsunga a ti kad tako nevolis samsung kako mozes imat iphone a u njemu pola stvari od samsunga ubij se
Smiri doživljaje, ponašaš se ko dijete...a i neću se raspravljat u ovakvim temama više jer ako netko nešto kaže bez ili s argumentom bit će popljuvan, bilo da je istina ili nešto drugo a da ne paše ovoj većini koja stalno pljuje....Katastrofa ste, čast iznimkama
Pozdrav
Da,ovo je tema iz koje se može puno toga naučiti. Svađa oko glupih mobitela,najbezveznije stvari današnjice!