Dell Streak

poruka: 13
|
čitano: 3.392
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Dell Streak".
17 godina
Dell Streak

Oho smrznuti jogurt će odmah ubaciti u njega lijepo, lijepo. Samo mi ovo nije jasno: tablet sa kojim možeš i razgovarati?! 5 inča je po meni malo preveliko da bude mobitel, a bome premalo da bude tablet, a mislim da spajanje toga dvoja na kraju i neće ispasti toliko pametno. Ovo je opet isti vrag kao i nexus one/desire ili bilo koji mob sa snapdragonom samo sa većim ekranom...Neodlučan Ne vidim po čemu da ga se zove tablet

Moj PC  
5 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
RE: Dell Streak
Imam isto misljenje kao i ti... Ovo nece proci...
In Control
17 godina
Dell Streak

Meni se svidio jer tabelt mi nema smisla posto ga je tesko nositi i sto ce ti mobitel i tablet

A opet opcije koje daju smartphone su ok ali internet nije bas lagano koristiti.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
B_O_J_A kaže...

Meni se svidio jer tabelt mi nema smisla posto ga je tesko nositi i sto ce ti mobitel i tablet

A opet opcije koje daju smartphone su ok ali internet nije bas lagano koristiti.

Vjeruj mi da je lagano internet koristiti na dobrom smartphoneu. 

17 godina
Dell Streak

Imo sam 5800 trenutno korisitm n97 i nije to to opet.....

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
Dell Streak

Ako se na nekih 3.5 incha moze surfat solidno onda se moze i na ovome. Surfanje, razgovaranje i prenosivost. Hibrid mobitela i tableta, po meni savrseno.

,,Baš i nije... COD je više razbibriga u odnosu na nadmoćni BF2.'' ROFLCOPTERIMAO
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
protjeran
B_O_J_A kaže...

Imo sam 5800 trenutno korisitm n97 i nije to to opet.....

That explains it ;)

Koristim iphone, a surfao sam i s 5800, nebo i zemlja u prakticnosti.

17 godina
Dell Streak

Pa može se surfati na manjem ekranu, pa surfao sam ja i na w995 na 2.4'' hehe a kad sam prešao na 3,7'' od desirea preporodio sam se. Ali barem meni kombinacija toga dvoje mi ne leži. Ionako danas svi moderniji smartphonovi na androidu su vrlo sposobni za surfanje, odnosno moj desire ima isti hardver kao i ovaj od dell-a samo on ima veći ekran i vjerojatno rezoluciju, ali brzina bi trebala biti ista. A opet je pitanje koliko će biti težak i mislim da bi nekima mogao biti malčice prevelik sa svakodnevno korištenje. A i pitanje je baterije koliko bi izdržao, jer moj desire može izdržati nekih 4 sata non-stop surfanja(pod non-stop mislim aktivno surfanje u par tabova, otvaranje youtube/flash videa i sl.) i onda ti neće biti baterije za poziv kad ti treba.

Meni tablet tipa ipad je puno bolje jer bi koristio istoj svrsi samo ugodnije zbog puno većeg ekrana i puno jače baterije, i tako bi onda rasteretio bateriju moba jer bi manje sa njim surfao, a 10 sati koliko kažu da ipad može izdržati surfajući je mislim dovoljno za većinu korisnika. 

Ovo mi izgleda ok za neke koji još nemaju smartphone ako mogu preći preko veće težine/dimenzija za mobitel.

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Dell Streak

Kao telefon može proć samo s handsfree-om. Nije valjda da se vraćamo na "cigle"?

Pray nightfall release me! Then I could wander. Wander to deep sleep.

0 0 hvala 0
17 godina
Dell Streak

evo vam specifikacija ovog čuda, 220 grama teško i rezolucija od 800x480 ista kao i u desire/nexus one mobov.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Dell Streak

Po meni je ovo promašaj jednostavno ekran od pet inča za tablet je premalen.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

gluposti.. kaj nema neka donja granica sa ekranom kod koje mozes rec da je nesto tablet? po meni bi ovo vise spadalo u, kako to neki nazivaju, -smartbook.. sve sami neki hibridi i mjesavine svega i svacega i na kraju nista od svega toga...

17 godina
protjeran
marko009 kaže...

gluposti.. kaj nema neka donja granica sa ekranom kod koje mozes rec da je nesto tablet? po meni bi ovo vise spadalo u, kako to neki nazivaju, -smartbook.. sve sami neki hibridi i mjesavine svega i svacega i na kraju nista od svega toga...

tablet ne mora uopce imati ekran, prakticki bilo koja ploca je tablet...

pmp/mid tablet je otprilike uredaj sa 4.5-10" touch screen ekranom, mobilnim os-om, pristupom internetu i multimedijalnim sposobnostima...

http://www.erepublik.com/en/referrer/GrimyHR
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice