Dell Adamo XPS

poruka: 6
|
čitano: 1.361
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Dell Adamo XPS".
18 godina
Dell Adamo XPS

A iskukrstati di su zgubili ovaj 0,01 mm.

Wenn ist das Nunstuck git und Slotermeyer? Ja! Beiherhund das Oder die Flipperwaldt gersput!

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Dell Adamo XPS
Alex55 kaže...

A čemu ova glupost koja ga podiže?

nesvida mi se to što podiže tipkonicu, uh

Fedora 11 Leonidas Kde 4.2
Moj PC  
1 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Dell Adamo XPS

ova ideja sa komponentama u ekranu umjesto ispod tastature je fantasticna samo je treba razraditi, posto je ekan najmanje zasticen a najskuplji logicno je njega zastiti cudi me da se niko prije nije sjetio pogotovo na ultreprenosivim modelima koji i treba da budu izlozeni svakojakim naporima i iskusenjima.

0 0 hvala 0
17 godina
Alex55 kaže...

Osim što ga stavlja u prironiji položaj za tipkanje i daje daleko bolji protok zraka... Ništa! Totalno bezveze.

Moj HP ima 6 ćelijsku bateriju koja ga tako podiže, i tako nešto je stvarno odlična stvar.

Every hole is a goal!
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Dell Adamo XPS

Gledao sam na netu baš neki dan video recenziju toga Della, i debeo je poput iPhoneaIznenađen, ono ajd. Al kada ga je lik usporedio sa jjoš jednim ultra prijenosnikom ono ovaj je tanji ali je bome za cca. 50% posto veči po površiniNeodlučan. pa veličine normalnog 15.6" prinosnika.

S budalama se ne isplati svađati.Prvo te spuste na svoj nivo,a onda te dotuku s iskustvom ! ! !
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Bukva kaže...
Alex55 kaže...

Osim što ga stavlja u prironiji položaj za tipkanje i daje daleko bolji protok zraka... Ništa! Totalno bezveze.

Moj HP ima 6 ćelijsku bateriju koja ga tako podiže, i tako nešto je stvarno odlična stvar.

Osim što je neupotrebljiv kao lap - top, ( nemoš ga držati na koljenima pretpostavljam zbog dizajna ) ok.  1800 $ za osnovni model ... i onda je mac skup.

A.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice