A iskukrstati di su zgubili ovaj 0,01 mm.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
A čemu ova glupost koja ga podiže?
nesvida mi se to što podiže tipkonicu, uh
ova ideja sa komponentama u ekranu umjesto ispod tastature je fantasticna samo je treba razraditi, posto je ekan najmanje zasticen a najskuplji logicno je njega zastiti cudi me da se niko prije nije sjetio pogotovo na ultreprenosivim modelima koji i treba da budu izlozeni svakojakim naporima i iskusenjima.
Osim što ga stavlja u prironiji položaj za tipkanje i daje daleko bolji protok zraka... Ništa! Totalno bezveze.
Moj HP ima 6 ćelijsku bateriju koja ga tako podiže, i tako nešto je stvarno odlična stvar.
Gledao sam na netu baš neki dan video recenziju toga Della, i debeo je poput iPhonea
, ono ajd. Al kada ga je lik usporedio sa jjoš jednim ultra prijenosnikom ono ovaj je tanji ali je bome za cca. 50% posto veči po površini
. pa veličine normalnog 15.6" prinosnika.
Osim što ga stavlja u prironiji položaj za tipkanje i daje daleko bolji protok zraka... Ništa! Totalno bezveze.
Moj HP ima 6 ćelijsku bateriju koja ga tako podiže, i tako nešto je stvarno odlična stvar.
Osim što je neupotrebljiv kao lap - top, ( nemoš ga držati na koljenima pretpostavljam zbog dizajna ) ok. 1800 $ za osnovni model ... i onda je mac skup.