DeathAdder za ljevake

poruka: 23
|
čitano: 2.481
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "DeathAdder za ljevake".
16 godina
DeathAdder za ljevake

Znam par ljevaka/inja i nitko od njih miš ne drži lijevom rukom...

Ako double postam znači da pišem s moba...// Ako ne kužiš na kog se post odnosi stisni nadporuka!

1 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
DeathAdder za ljevake

još moraju napravit miš da se igra s dvije ruke kak su krenuli, lol... inače ne vjerujem da ima puno lijevaka, a sve lijevake koje znam igraju/rade sa desnom tako da ono... a bolje je na desnoj xD

Dompa
Poruka je uređivana zadnji put sri 17.3.2010 21:12 (Dompa).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
DeathAdder za ljevake

Ja isto znam par ljevaka, voze se desnom trakom i miš drže u desnoj ruci :D

0 0 hvala 0
18 godina
RE: DeathAdder za ljevake
DamageHigh kaže...

Dompa kaže...

još moraju napravit miš da se igra s dvije ruke kak su krenuli, lol... inače ne vjerujem da ima puno lijevaka, a sve lijevake koje znam igraju/rade sa desnom tako da ono... a bolje je na desnoj xD

hehe. Takav sam ja slučaj. Pišem, jedem i ostalo radim da lijevom rukom, ali miša držim u desnoj Cool

17 godina
neaktivan

Evo ja sam lijevak ali mis mi je jednostavnije koristiti sa desnom, navikao sam se, no mozda bi mi na ovom bilo lakse igrati, trebati cu isprobat... Svejedno napokon netko u IT industriji razmislja o nama lijevacima Smijeh

Xfire:bmw144 ...Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis...
16 godina
neaktivan
denix kaže...
DamageHigh kaže...

Dompa kaže...

hehe. Takav sam ja slučaj. Pišem, jedem i ostalo radim da lijevom rukom, ali miša držim u desnoj Cool

Smijeh nisi rekao na kojeg miša misliš xD

16 godina
DeathAdder za ljevake

Mislim da se ljevacima uopće nije teško naviknuti na miševe za dešnjake, a tako imaju i puno veći izbor miševa, tako da stvarno ne vidim tko će uopće kupovati ovakve miševe..

Ja kad sam bio slomio desnu ruku, samo sam promijenio desni i lijevi klik i nakon 3 dana navikavanja, najnormalnije sve radio sa lijevom rukom...

Ako double postam znači da pišem s moba...// Ako ne kužiš na kog se post odnosi stisni nadporuka!

0 0 hvala 0
16 godina
DeathAdder za ljevake

ja sam ljevak i neznam miš primit s ljevom rukomIzlanuo se

Poruka je uređivana zadnji put sri 17.3.2010 21:20 (perkoxcar).
Moj PC  
1 0 hvala 0
18 godina
neaktivan

I ja sam lijevak i miš držim u desnoj ruci.

Ali inače smo mi lijevaci baš ugroženi Viče

Intel C2D E6400 2.13GHz, Nvidija 7900GS 256 MB, HDD 250GB, 2GB DDR2 RAM-a 667 MHz
17 godina
DeathAdder za ljevake

Ja sam ljevak i pwnam ko' manijak bez problema sa desnom rukom. Smijeh

Tko visoko leti, štedi gorivo.

2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
DeathAdder za ljevake

Ja sam ljevak ali mis koristim desnom rukom kao i desnjaci. Dobro, ja znam savrseno i ljevom rukom koristiti mis, tako da ponekad i lijevom rukom mis koristim, ali u rijetkim situacijama, vecinom desnom. Ali lijepo je da netko misli i na nas ljevake.

http://www.prisonbreaker.bloger.hr/
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
DeathAdder za ljevake

Također ljevak ali miš kao i većina držim u desnoj ruciSmijeh

A šta možeš....Tak sam se navikoCool

Punk's not dead!!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
DeathAdder za ljevake

ja sam desnjak i mis drzim desnom rukom :D. osim kad drkam, onda mis drzim u lijevoj xD

*n00b us3r*
Poruka je uređivana zadnji put sri 17.3.2010 22:28 (lukavg).

3 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
DamageHigh kaže...

Taj sam, nema smisla...i desna odlično radi svoj posao.

18 godina
neaktivan
DeathAdder za ljevake

Što je ovo? Pa nisam valjda jedini ljevak koji drži miš u lijevoj ruciNeodlučan

Inače hvala vragu da je barem neki pomak napravljen. Ne pamtim kada sam zadnji put vidio miš prilagođen ljevacima

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.

2 0 hvala 0
16 godina

i ja sam ljevak ali neznam u ljevoj ruci držati miš,žalosno je što je sve dizajnirano za dešnjake pa se ja uvijek moram prilagođavati,tako i na poslu sav je alat za dešnjake pa mi je u dosta slučajeva lakše raditi desnom,ali pohvalno je što se i nas netko sjtio,dajem čistu peticu,a za dešnjake koji su se pitali čemu ovo,lako je vami ovaj svijet je prilagođan vama,a mi se moramo snalaziti

isti dan otkaz i žuti
16 godina
DeathAdder za ljevake
Ajme kolko ljevaka na forumu...
Paolo koji ti miš onda sada koristiš?

0 0 hvala 0
18 godina
DamageHigh kaže...

Vjerojatno neki simetrični, jer miš prilagođen za dešnjake u lijevo ruci mislim da nebi najbolje pasao.

Evo, baš sam to sad probao, nema šanse da bi ga tako ikad koristio.

Kao što sam rekao, ljevak jesam, miš koristim u desnoj ruci, a mislim da bih se brzo navikao i sa lijevom raditi Cool

18 godina
DeathAdder za ljevake

heh pun forum ljevaka :D i ja sam ljevak ali mis drzim desnom rukom :D

ali ovo je lijepo da se netko sijetio napraviti :)

What is the difference between Windows xp and Windows vista? A:Approximate 7 years
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
DamageHigh kaže...

Simetrični Logitech RX 1000, a nikako da nađem u hrvatskoj ovog pa da ga kupim

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
Poruka je uređivana zadnji put sri 17.3.2010 23:35 (Paolo2612).
17 godina
neaktivan
DeathAdder za ljevake

blackalbum, u potpunosti se slažem s tobom!

Evo i ja sam ljevak i koristim miš ljevom rukom, ali s postavkama tipki za dešnjake... možda čudno, ali tako sam se naviknuo.

Normalno odgovaraju mi u ruci samo simetrični miševi. Još nisam imao prilike koristit miša napravljenog strikno za ljevake, a koliko sam upoznat teško ih je i nabavit kod nas, i naravno uvijek su skuplji... pa će tako i ovaj biti neovisno što je rečeno da bi cijena trebala biti ista kao i za dešnjake. Da bi volio koristit takav miš (opčenito za ljevake), pa naravno da bi... vjerujem da bi mi bolje legao u ruku nego neki simetrični.

Da ima brutalno dobrih gaming miševa raznih proizvođača, naravno da ima, da ih sad ne nabrajam, ali niti jedan od takvih ne dolazi u verziji za ljevake ili dolaze vrlo rijetko.

I ja bi možda volio koristit gaming miš sa 5 i više tipki, ali ne mogu jer su takvi samo za dešnjake.

I ne znam zašto se dosta ljudi (dešnjaka) čudi kad vide da netko koristi miš ljevom rukom... a i opčenito se čude kad vide ljevake... to mi je totalno jadno, pa i ljevaci su ljudi, a i dokazano je da su ljevaci inteligentniji od dešnjaka i da bolje koriste desnu ruku nego što dešnjaci koriste lijevu.

Poruka je uređivana zadnji put čet 18.3.2010 2:13 (Rupy).
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
...i kad vam netko kaže da imate dvije lijeve ruke (ili noge) možete mu se smijat u facu :p
17 godina
neaktivan
DeathAdder za ljevake

imam deathadder, ali ovu verziju moram nabavit.

koristim miš za dešnjake i ovaj bi mi bolje odgovarao. također ljevak, miš koristim lijevom rukom ali s dešnjačkim postvkama.

Dočekali...10.11. The MW2
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice