A-Data ima najbrži SSD

poruka: 11
|
čitano: 1.878
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "A-Data ima najbrži SSD".
18 godina
protjeran
A-Data ima najbrži SSD

Ove marketinške SSD floskule su postale već vrlo dosadne. Zasipa nas se napuhanim podacima o brzini sekvencijalnog zapisivanja i čitanja, dok se random write i random read performanse skrivaju, a upravo su one ključne većini prosječnih korisnika koji koriste PC za Internet, Word i povremeno igranje. Intel je to najbolje demonstrirao sa X25-M serijom SSD-a koji su prvi na tržištu imali superiorne random read/write performanse, a ostali proizvođači su to poslije počeli polako kopirati. Međutim, na osnovu ovog članka ne možemo nikako zaključiti da li je i A-Data među njima.

2 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
RE: A-Data ima najbrži SSD
Testovi ce svoje pokazati :)
addicted to HD :)
17 godina
protjeran
A-Data ima najbrži SSD

cudo da nije preko pci porta mislim kaj nije tak brze

prodajem pozivnice za partis
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
A-Data ima najbrži SSD

Lazu! Trenutno najbolji SSD je Crucial CT128M225.

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan

Vortac, SSD diskovi imaju 0.1ms AT. Random pristup je uvijek 'trenutan'.

Sve što sam napisao nije mišljenje BUG d.o.o., nego je isključivo moje mišljenje na koje imam pravo po članku 38. Ustava Republike Hrvatske koji jamči slobodu mišljenja i izražavanja misli.
18 godina
neaktivan
hrvatskafarkasevec kaže...

cudo da nije preko pci porta mislim kaj nije tak brze

Nema potrebe, i sata 2 je previse....
addicted to HD :)
18 godina
neaktivan

i 16-bit OS je bio previse ali ipak je 32 bitni postao standard ,sad a ce bit 64 jel Cool

Laser fan [url=http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=781378][img]http://valid.canardpc.com/cache/banner/781378.png[/img][/url]
18 godina
protjeran
naxeem kaže...

Vortac, SSD diskovi imaju 0.1ms AT. Random pristup je uvijek 'trenutan'.

Nisi me razumio. Ja ne govorim o access time, nego o MB/s koje SSD može postići prilikom random write/read operacija, a upravo tu je bilo (a i danas ima) velikih razlika među proizvođačima. No, da ne duljim previše, Anand to redovito analizira u svojim odličnim tekstovima:

http://anandtech.com/storage/showdoc.aspx?i=3667&p=6

Poruka je uređivana zadnji put pon 2.11.2009 16:39 (Vortac).
18 godina
neaktivan

Aha, a dobro, pa to je razumljivo intelovo polje.

Sve što sam napisao nije mišljenje BUG d.o.o., nego je isključivo moje mišljenje na koje imam pravo po članku 38. Ustava Republike Hrvatske koji jamči slobodu mišljenja i izražavanja misli.
18 godina
neaktivan
A-Data ima najbrži SSD

ma mogu oni tvrdit i da ti skuha kavu u tih 20sec dok podiže w7 al dok nezavisni testovi tj BUG i mi(vi) forumaši ne ispitaju, ništa od te ljubavi...

There's no SAVE GAME in real life!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
viper kaže...

i 16-bit OS je bio previse ali ipak je 32 bitni postao standard ,sad a ce bit 64 jel Cool

Kakve to veze ima s SSD diskovima. I btw idem sad u offtopic, ali tko je ikada reko da je 16-bit OS previše, a da su ga informatičko potkovani ljudi shvatili ozbiljno?

Čovjek je reko da SATA2 sučelje ima dovoljnu propusnost za te diskove, koju teoretski neće dostići bez neke veće evolucije.

Što se tiče brzina tih SSD-ova svaki proizviđač ima barem jednu reklamu da je njegov disk najbrži... :)

Poruka je uređivana zadnji put uto 3.11.2009 11:03 (gkelekov).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice