DARPA ište robota

poruka: 8
|
čitano: 4.178
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "DARPA ište robota".
17 godina
neaktivan
DARPA ište robota

Mislim da je Arnold pravi za taj posao, ipak je jednom davno izjavio: I'll be back XD

Inace, zanimljiv projekat samo me zanima do kada je raspisan natjecaj tj. koji je rok.

Mislim da bi se dao iskombinirati neki hodac i na faxu poput fera, ali je tesko zadovoljiti postavljene kriterije.

Brzina i tisina se bas ne slazu cesto, jos ako ukalkuliramo ovu nosivost... wow... :)

Zaintrigirala me ova vijest, te bas me zanimaju kako ce kandidati izgledati :)

"In life there is from 'A' to 'B' to 'C'. In parkour there is no 'B'"

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
DARPA ište robota

AT-AT

Intel(R) Pentium(R) Dual CPU E2180 @ 2.00GHz (2 CPUs) 2048MB RAM 250 GB Total ASUS EAH3650 Series 1024 MB xFire-->ddoxy
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
DARPA ište robota

Što se dogodi kada ga pogodi raketa u noge? Hrpa beskorisnog željeza.

Developers,developers,developers...coming and coming and coming... Dao bi sto Amerika, Sve na svijetu ja bi dao Tek da sjednem na verandu Pa uz karte i bevandu brojim valove.

0 0 hvala 0
17 godina
RE: DARPA ište robota

Na tako genijalnu misao moze doci samo korisnik Linuxa. A sto se dogodi kad raketa pogodi avion? Hrpa korisnog aluminija.

17 godina
neaktivan
Adisuki kaže...

Mislim da je Arnold pravi za taj posao, ipak je jednom davno izjavio: I'll be back XD

Inace, zanimljiv projekat samo me zanima do kada je raspisan natjecaj tj. koji je rok.

Mislim da bi se dao iskombinirati neki hodac i na faxu poput fera, ali je tesko zadovoljiti postavljene kriterije.

Brzina i tisina se bas ne slazu cesto, jos ako ukalkuliramo ovu nosivost... wow... :)

Zaintrigirala me ova vijest, te bas me zanimaju kako ce kandidati izgledati :)

FERovac da to napravi?! :D Ma daaaaj nemoj me nasmijavati.. ni tramvaj nisu mogli napravit kak spada.. pa pukli Windows XP gore :D

Malo se salim ;)

Mislim da je to trenutno nemoguce kod nas s obzirom na stanje industrije.
17 godina
neaktivan

Ma da, ali pricam cisto hipoteticki - u stanju su napraviti sigurno robota hodaca, ipak su to neki projekti koje na automatici rade, ali sumnjam da mogu zadovoljiti sve kriterije. Mislim, inace su ovo viskoi standardi sto su postavili decki iz Darpe, tako da me bas zanima kako bi njihov terminator-like being izgledao :)

"In life there is from 'A' to 'B' to 'C'. In parkour there is no 'B'"
17 godina
rjakopec kaže...

Na tako genijalnu misao moze doci samo korisnik Linuxa. A sto se dogodi kad raketa pogodi avion? Hrpa korisnog aluminija.

Buaahahha baš :)

Ili raketa mazgu, da budemo u skladu s temom :)
17 godina
protjeran
rjakopec kaže...

Smijeh. Avioni i hodaći nisu isto. Volio bi vidjeti onakve stridere od 10m u borbi, pa da mu sa rocket launcherom potrgam one tanke nogice, osim ako nema nekakvo zaštitno polje oko sebe. A onda mu mogu zaplesti noge čelićnom žicom u stilu Star Warsa.
Imam ja rješenje, Honda AIBO, DARPA suxers.

Stvarno, zbog čega još nisu napravili onakve AT-ST robote za borbu? Ako se 1969 moglo otići na mjesec sa onakvom za današnje pojmove primitivnom tehnologijom, kako to da sa današnjim znanjem ne mogu napraviti terminatora ili barem nekakvog walkera. Znam, novac ide u krive ruke i financiraju se gluposti.
Developers,developers,developers...coming and coming and coming... Dao bi sto Amerika, Sve na svijetu ja bi dao Tek da sjednem na verandu Pa uz karte i bevandu brojim valove.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice