Bilo bi ljepo da imamo izbor pri pretraživanju, ali za sada ova tražilica ne vrijedi ništa.... užasni rezultati.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
veća konkurencija googleu je pogodak od ovoga
Ako je indeksirao 120 milijardi stranica, među njima nije bila niti jedna od mojih. Dok ne nađe moju - hvala lijepo :)
Mali ptič, vel'ki krič. Inače cijenim takve projekte, ali ne znam zakaj izlaze sa poludovršenim proizvodom i trube da su bolji od npr jednog Googlea, a korisnik se već nakon par upita uvjeri u suprotno. I još imaju pola broken linkova. A čovjek se taman ponada...
andr konstrakšn
Slično i ovde. Iako koristim isključivo Google, bilo bi lepo da postoji malo konkurencije. Ovako, ako te oni ne izbace među rezultatima na prvoj strani, kao da ni ne postojiš. Međutim, Cuil još nije tu:
Due to excessive load, our servers didn't return results. Please try your search again.
Mora da je zato što je ceo Bugov forum navalio na njih.
upisao sam 2 termina:
1. moju stranicu... dao je totalno krive rezultate
2. divx titlovi - Due to excessive load, our servers didn't return results. Please try your search again.
super tražilica
probajte ipak nešto malo bolje:
quintura.com
yoozila.com
ovakve napuhane gluposti ne bi trebale trošiti vijest
Umjesto da google pretrazuje net i indeksira strenice po netu, isp-ovi bi tebali indeksirati sve stranice koje imaju googleu.
Za infrastrukturu, mislim da im lova nebi trebala bit problem ....
Uopće mi se ne sviđa, kao da ova ekipa Cuila ide u borbu protiv Googla bez oružja.
Em je cuil sporiji zbog slika, em imaju nepotrebna objašnjenja, em za jedan konkretan pojam (npr. ime stranice) na prvoj stranici prikaže samo linkove za tu stranicu, a ponekad se zna dogoditi da kad upišem ime stranice pronađe sve osim nje , em nema još ni približno onakvu bazu kao google, em nije uopće kao google, jer google ne živi samo od tražilice, ima još mnogo softvera...
Uglavnom, cuil (još) nije ni do koljena googlu.
...33 milijuna dolara početnog kapitala...
...Za indeksiranje trenutnog broja stranica kompanija je potrošila svega 5 milijuna dolara...
WTF? Google je startao sa nekih 1.1 mil. dolara.
...33 milijuna dolara početnog kapitala...
...Za indeksiranje trenutnog broja stranica kompanija je potrošila svega 5 milijuna dolara...
WTF? Google je startao sa nekih 1.1 mil. dolara.
Zgodan koncept, dizajn, ideja.. sad samo treba proraditi kak spada
Ljudi, sto ste tako nestrpljivi! Sacekajte neko vrijeme pa ce se vidjeti da li je bolji od Googla. Treba im dati sansu, makar zbog konkurencije.