HAHAHHAHAHA fala Bogu na Linuxu hahahaha
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
....i na Visti da se nadovežem...XP je prošlost...biti će sve više problema s XP-om....
XP je još uvijek bolji, što god ostali govorili. Windows 7 bi trebali biti bolji i bolje opremljeniji, ali i manje zahtjevni, a ne kao Vista. S Vistom je Microsoft pogriješio. A crvi i ostala gamad ko gamad, samo štete, čovječe.
HAHAHHAHAHA fala Bogu na Linuxu hahahaha
ja crva bacin pticama
Može mi netko objasnit zašto sam ja toliki idiot da slušam savjete na vjestima ovdje??
Sad moram izgubit par sati da osposobim mali server doma, jer naravno nakon instalacije patcha, XP odbija bilo kakvo podizanje... zakon.
Puno hvala na još jednom M$-ovom poluproizvodu... možda probam instalirat neki derivat Unixa gore?? (i ne, ne mislim na neku distribuciju Linuxa)
Može mi netko objasnit zašto sam ja toliki idiot da slušam savjete na vjestima ovdje??
Sad moram izgubit par sati da osposobim mali server doma, jer naravno nakon instalacije patcha, XP odbija bilo kakvo podizanje... zakon.
Puno hvala na još jednom M$-ovom poluproizvodu... možda probam instalirat neki derivat Unixa gore?? (i ne, ne mislim na neku distribuciju Linuxa)
Ma bio sam živčan jer mi se nije dalo danas zaje**vat sa tim...
Imao sam cloniran image diska od prekjučer pa sam u međuvremenu više manje rješio problem... naravno više neću instalirat "sigurnosnu zakrpu" - i vjerojatno neću imat apsolutno nikakvih problema :)
A šta se system-restore-a tiče... čemu?
Kod svih onih (a vecina je takvih - mozda i vise od 99%) koji si ne rade image sistemskog diska.Može mi netko objasnit zašto sam ja toliki idiot da slušam savjete na vjestima ovdje??
Instalirajte si SP3, tamo je i patch za tog crva i problem rijesen.
Instalirajte si SP3, tamo je i patch za tog crva i problem rijesen.
...ta zakrpa sigurno nije u sp3....
Kod svih onih (a vecina je takvih - mozda i vise od 99%) koji si ne rade image sistemskog diska.A šta se system-restore-a tiče... čemu?
Kod svih onih (a vecina je takvih - mozda i vise od 99%) koji si ne rade image sistemskog diska.
Samo jedan mali demanti: update koji dolaze od MS-a kao optional znaju biti opasni i ponašati se
kao virusi ...zato oprez pri takvim iskustvima jer tad u nekim(mojem) slučaju system Restore nije radio i morao sam shadow
kopiju sustava staviti..a radilo se o "optional" update,ja kriv ,i zato oprez i pri MS-u!

System Restore mi jeviše puta pomogao ,a samo eto u jednom slučaju nije....zbog svih napada
koji štošta zaobilaze treba imati i kopiju cijelog sustava OS ,a ne samo CD ili DVD boot, i nikad ne onemogućavam system restore.
Pacthevi su itekeko dobro došli jer bez njih prođe dva ili tri mjeseca i komp ode u bananu,više puta vidio i skusio.
A prije nego se i ide instalirati nešto od MS-a može se proguglati o toj zakrpi i uvijek se dozna kakve su mane i prednosti---to savjetujem
svakome da napravi ,da sam to napravio taj jedini put,ne bih instalirao optional zakrpicu koje su uvijek zamke ,a i sam MS pere
ruke od njih kad su optional.Tako je i sa tim "crvom" .Provjera pa instalacija ali i backup prije toga!

Ha Ha Zone Alarm Firewall je firewall boljeg tipa svasta evo pa vidi gdje je!!! Firewall bas i ne filtrira viruse i crve ali ima njih par koji se ne daju ugasiti od istih crva i virusa no patch za xp rijesava stvar,to su testovi curenja podataka kroz firewall!!!
http://www.matousec.com/projects/firewall-challenge/results.php

Ha Ha Zone Alarm Firewall je firewall boljeg tipa svasta evo pa vidi gdje je!!! Firewall bas i ne filtrira viruse i crve ali ima njih par koji se ne daju ugasiti od istih crva i virusa no patch za xp rijesava stvar,to su testovi curenja podataka kroz firewall!!!
http://www.matousec.com/projects/firewall-challenge/results.php