Što ovo nije promo :)
Svaki webmaster koji drži do sebe ima zakupljene vlastite servere u EU/USA zavisno o tržištu koji cilja,
danas i cijena cloud-a je toliko niska, da ova usluga koja se tu nudi neće baš zaživjeti po mojoj procjeni.
Svi ti važniji Reselleri od kojih se može zakupiti imaju također support 0-24.
Spominje se prednost serveri su u HR, to je sve lijepo ali serveri u njemačkoj ili irskoj imaju isti ili malo višu propagaciju paketa nego serveri croadria.com.
Broj hops do croadria.com 11 hops (od kuće s t-com mreže) [15ms], do nijebitnosad.de 7 hops [25ms], do nijebitnosad.ie koji je u amazone cloude je 16 hops [45ms].
Nije to baš toliki faktor koji će većini korisnika išta značiti, možda za neki hosting game servera :)
Neograničen promet to je ok, ali ne spominju koliki je link prema van...
sigurno nije gigabitni koji je danas u svim većim data centrima nudi bez frke, negdje nude 10gbps pa čak i 20gbps uz nadoplatu.
Nije lako konkurirati cijelom svijetu iz hr, ali ako imate neiskorištenog hardwera trebali bi se okrenuti cloud uslugama.
Ovo što ste ponudili je samo kako popuniti medijski prostor, kao nudi se neka zarada, a niko neće da radi, ja sumljam da će ovo imati nekog financijskog efekta.
Inaće ne bavim se izradom stranica, to sam nekad davno radio dok sam studirao, sad se igram s jako jako puno servera, pa možda nisam objektivan :)