sviđaju mi se performanse ali ne i cijena
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
sviđaju mi se performanse ali ne i cijena
nevjerovatno......
oni su se bar uvijek drzali bjele boje....
Jaooo jel citate text??
"Američka tvrtka Colorware, specijalizirana za kvalitetno naknadno bojenje i customizaciju već postojećih proizvoda, izdala je limitiranu verziju 15-inčnog MacBooka Pro"
nevjerovatno......
oni su se bar uvijek drzali bjele boje....
ali i loših performansi
ali mogli su kad sve mjenjaju i cijenu promjeniti naniže
"Stealth će se prodavati u svega 10 primjeraka po cijeni od 6.000 dolara." pa ne dižite paniku oko 10 primjeraka, a i to nije napravio apple, nego druga tvrtka
ja van ga opituran za 500 ojra
kod lokalnog lakirera se da to i za manje sredit...
Može li mi netko objasniti gdje se povisi cijena Mac Power Booka od dolaska iz USA u Hrvatsku? Kakve sve to poreze i marže naši nabiju na taj proizvod da je toliko daleko previše skup kod nas.
Naime malo gledajući cijene, 17inča power book sa jačom konfiguracijom u Kanadi je jeftiniji tamo i do 1500 dolara jeftiniji nego u Hrvatskoj. To nije mala razlika, već razlika i do 7000kn.
Pa me zanima zašto kod nas toliko poskup?
Primjer:
- 2.8GHz Intel Core 2 Duo
- 4GB 1066MHz DDR3 SDRAM - 2X2GB
- 500GB Serial ATA Drive @ 5400 rpm
- SuperDrive 8x (DVD±R DL/DVD±RW/CD-RW)
- MacBook Pro 17-inch Hi-Resolution Glossy Widescreen Display
Kanada: 2899 dolara (Kanadskih) = 13.100kn
USA: 2899 dolara (usa) = 15.200kn
HRVATSKA: 19.969,00 kn
Mislim ipak je to velika razlika....
I ja bi volio znat, pogotovo pošto razmisljam o kupnji baš ovog kojeg si ti naveo. Nije mi jasno.
ke mislis od kud salamaneru koji se sakrio u rupu onaj sat s "pijace" i bezbroj nekretnina koje nisu na njemu već na njegovim rođacima i bliskim da bi se sve prikazalo da ne kradu, a tu su i nasi trgovci koji rijetko drze tu robu pa mogu stavit te cijene jer nema konkurencije... sta vise da kazem, na stranu robu se kod nas najviše nabija marža da se zaradi jer se ne proizvidi u hr a mljeko i ostale proizvode strani proizvođaći bez ikakvih problema i povećanja cijena prodaju kod nas, čak su i jeftiniji, et., p.s. nemojte zamjerit sta sam ove primjere naveo na forum za tehniku al stanje je takvo kako je....
ja van ga opituran za 500 ojra
Ahahah... Kralju xD
Ma bezveze... em limited edition, em skuplje, em nije lijep ovak crni (ne gledam performanse), nebih si to nikada uzeo.
kod lokalnog lakirera se da to i za manje sredit...
I lokalni lakirer će ti promijeniti glossy ekran u mat kao ovi
Xtra izgleda a i performanse su dobre
Black is the New White.
Igračka za bogate.