Corby na steroidima

poruka: 5
|
čitano: 1.931
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Corby na steroidima".
17 godina
neaktivan
Corby na steroidima
Hvala ekipi iz Samsunga. Sada znam što kupujem sestri za rođendan.
Puno stvari u životu nije sigurno, no tvrda stolica uvijek je sranje.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Corby na steroidima
Fali mu samo 3G i jača baterija. Mogli bi fino izbaciti kameru i staviti to dvoje. Bolje nikakva kamera, nego loša kamera IMHO.
Puno stvari u životu nije sigurno, no tvrda stolica uvijek je sranje.
Moj PC  
5 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Corby na steroidima

ne znam, do sada sam imao par samsunga ali D600 je od njih imao najbolju kameru ako zanemraim x670 koji ima VGA kameru, D900i ima 3.2 (ili 3.0 nisam vise siguran) D600 sa svojih 2.0 definitivno prednjaci. Slazem se da mu fali 3G, a i jaca baterija je uvijek dobro dosla.

16 godina
Corby na steroidima

Svako malo izlazi neki novi smartphone. Očito je počela borba za mobilno tržište. Sve ljudi cilja na jednostavne mobilne kompjutere i gadgete koji su po performansama znatno slabiji od stolnih kompjutera ili laptopa. Ljudi su danas većinom informatički neobrazovani i hoće danas neke jednostavne stvari. Većina ljudi misli da poznaje rad na kompjuteru kada zna kliknuti mišem i napraviti neki dokument u wordu stoga je su njima smartphoneovi i stvarčice poput iPada čudo tehnike. Ne znaju ni što je OS, a kamoli što od čega se sastoji. Danas je ljudima potrebno napraviti dobro sučelje, lijepo dizajnirati vanjski izgled, dodati neke jednostavne aplikacije. Ljudi na tehniku gledaju po izgledu vanjštine. Mislim da većina onih što su prošli ECDL tečajeve nezna što je Registry ili GPE, a za linux i ostale operativne sustave nisu čuli. Žalosno je to što se danas smatra informatički obrazovan svatko tko zna dvokliknuti mišem. Takvih ljudi ima ovdje i na forumu. Vrlo često vidim teme poput Pravim operativni sistem i dosad sam napravio kalkulator u visual basicu i počeo sam praviti pozadine sada mi pomozite napraviti ono ostalo nevažno. To je dokaz da je ljudima važna estetika. Svaki dan ćemo sve više gledati ovakvih vijesti o nastanku novih gadgeta.

3 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Corby na steroidima

Što me mene tiče nek samo stave w-lan i rado ču si kupiti taj mobitel.

Pc snova: Ekstremna EVGA x2 i7 975 eed 12x corsair 2 gb 1866mhz 7x 5870 1gb 8x 2tb hdd
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice