Conficker se budi

poruka: 14
|
čitano: 2.148
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Conficker se budi".
17 godina
Conficker se budi

Hm,jako zanimljivo.No,mislim da svi korisnici koji imaju zaštićeno računalo nekim od AV programa

i Antispyware programom,te redovitim update-om definicija,nemaju mnogo razloga za zabrinutost.

Osobno imam dobro zaštićena računala i testirao sam ih na Conficker.Rezultati su negativni.

Naravno,postoji mogućnost da se dogodi poneki sigurnosni propust,no ako je korisnik

računala oprezan,šanse za infekciju su minimalne.

http://s2.ba.bitefight.org/c.php?uid=94118
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Conficker se budi

Moj komp je isto čist. Hehe ništa bez AV programa i poštenog firewalla.

Sometime the best defense is to attack!
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Conficker se budi

cool

moj komp je server za junk :D

EDIT: sad ono sta su meni radili drugi, ukljucujuci odlican filter Tcoma, neka im se vrati nazad :D

ma ako treba, sam cu ga instalirat :P

EP45-DS3R,Q9550,HD4870x2, T240HD, WD 500, SB640, 4GBPlatinum XTC, DC kit, 700W OCZ
Poruka je uređivana zadnji put pon 27.4.2009 14:03 (Hacker-ri).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Conficker se budi

A ja sam zaražen njimPlačA ništa,idem bacit 4 restarta i to je toCool

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Conficker se budi

Jel za njeg služi tipka "Wake" na mojoj tipkovnici?! hihi

Ne,mislim da se s ovim virusom,šta li već sve,crna strana započela potpuno novi rat. Vidi se da su se jako unaprijedili i da će strana zaštite izgubiti rat. Rat se mora izgubiti. Samo se moraju gubitci smanjiti.

Bustin at people who said my name in vain, I got no time for them tricks, I'm heavy in the game!!! I wanna be a baller, please, But the bitches and the liquor keep on callin me... I'm floatin free on the highway, formulatin plans...

0 0 hvala 0
17 godina
Conficker se budi

Znam da je malo(ili gotovo nikako) vjerojatno....

no,nekako mi se čini da su tvorci Conficker-a

spetljani s AV industrijom.Nemojte me sad zaskočiti...

samo iznosim svoje mišljenje,vjerojatno lupam bezveze...no...

http://s2.ba.bitefight.org/c.php?uid=94118
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
Conficker se budi

O tome mnogi spekuliraju.

Ja sam patcho windows slabost koju iskoristava, al neznam dal postoji neka verzija koja na nekom drugom principu radi. 

U svakom slucaju, cudno mi je da bi se netko toliko potrudio sa crvom koji ce na kraju samo slat spam...

0 0 hvala 0
18 godina
Conficker se budi

Dobar firewall je mozda jos bitnija stvar nego antivirus jer on ce upozorit ako se nekaj pokusava spojit nekud ili pozeli izac na internet a radi se o gamadi jasno u ovom slucaju se radi o Confickeru koji ce pozelit izac na net i spojit se sa ostalom druzinom, a pod dobar firewall se jasno ne misli na onaj od Windowsa jer on nevalja bas nista i  nece upozorit niti izbacit upozorenje da nekaj pokusava izac na internet u slucaju da je to virus ili bilo koji napasnik ovo sa slike je samo primjer recimo kak to izgleda kad nepozeljii programi pokusavaju komunicirat preko interneta a to ne smiju nikak!Cool

Athlon 64 LE-1620 (3.0ghz) - Golden Orb 2 - Kingmax Mars 1GB ddr2 800 (960mhz) - Seasonic S12II 430w - Samsung SM 2232BW - Gigabyte MA790X - DS4 - Ati Crosfire HD 3650 x2
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
RE: Conficker se budi

skynet se polako aktivira Smijeh

18 godina
Conficker se budi

Po ćemu oni znadu datume? makar su približni, ali po ćemu to mogu saznati?

iskoristi današnji dan, što manje se uzdaj u sutražnji

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Trigger kaže...

U svakom slucaju, cudno mi je da bi se netko toliko potrudio sa crvom koji ce na kraju samo slat spam...

pa "kućni virusi" (virusi koji napadaju kućne korisnike) ovog tipa su najisplativiji. zli ljudi meni i tebi na kućnom kompu nemaju šta za otet, al mogu si od nekog spammera naplatiti slanje xy količine smeća što odrađuje tvoj procesor. džabe! Smijeh

denix kaže...

Po čemu oni znadu datume? makar su približni, ali po čemu to mogu saznati?

sprega virusa i antivirusa rekao bih. ne vjerujem u teorije zavjere da isti rade i jedno i drugo (bar ne u toj mjeri koliko se priča), ali vjerujem da su u dosluhu.
btw. ni sam kôd nije toliko neintuitivan kad se malo dublje pogleda. nakon sto se isti ocita ili bar djelomicno ocita i nakon sto prodje inicijalni period inkubacije moguce je izvuci svakakve zakljucke.
There are two groups of people in the world: Those who can be categorized into one of two groups of people, and those who can't
Poruka je uređivana zadnji put pon 27.4.2009 19:26 (bubbach).
17 godina
neaktivan

skynet se polako aktivira Smijeh............

hahahahahhahaha

da skynet....ali da baš me podsjetilo na terminatora..

Tikviči vladaju svijetom!
17 godina
neaktivan
Conficker se budi

Ovo zvuči kao da se neko mitološko biće (zmaj?) budi iz stoljetnog sna... ili neki lik iz Gospodara prstena Smijeh

Ja ga (još) nemam (crva, Confickera, ostalo imam Belji se) a ne bih želio imati tu napast...

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
dejo6 kaže...

skynet se polako aktivira Smijeh

:) To je to :)
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice