nice :D but useless:( a moglo je to i jeftinje... :(
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Koja glupost,samo oskvrnavljivanje stare legende...ako opet zele uci u Teh industriju..Commodore je trebao razviti nesto drugo..tipa Commodore 128 i 256 tako nesto..pa tu staviti neku jaku grafiku,monitor...ma sta ja znam
Po specifikacijama, nudi sve što i kakav netbook, samo u većem, ružnijem i nezgrapnijem kućištu! :)
Po specifikacijama, nudi sve što i kakav netbook, samo u većem, ružnijem i nezgrapnijem kućištu! :)
ak ga stavis u rang sa netbookom onda po specifikacijama debelo kasni za konkurenciji -.-
(npr. http://www.zdnet.com/blog/gadgetreviews/sony-vaio-yb-notebooks-now-available-starts-at-599/22080 )
ali ako ga gledas sa ideoloske strane onda je ok :D
Neke stvari je bolje ostaviti tamo gdje im je mjesto. U lijepom sjecanju.
Koja glupost,samo oskvrnavljivanje stare legende...ako opet zele uci u Teh industriju..Commodore je trebao razviti nesto drugo..tipa Commodore 128 i 256 tako nesto..pa tu staviti neku jaku grafiku,monitor...ma sta ja znam
Zapravo C128 postoji ;)
Ali slazem se sa ostatkom posta. Bilo je prije izvjesnog vremena i za Amigu slicna najava. To je IMO besmisleno, jer su ta racunala u biti PC-i sa Commodore logom, nista posebno u vezi njih nema osim cinjenice da igraju (ocito) na kartu nostalgije.
Neke stvari je bolje ostaviti tamo gdje im je mjesto. U lijepom sjecanju.
U potpunosti se slažem sa tobom,jedan idiot je htio pokrenuti kampanju da se opet nismaju nove epizode Only Fools Horses..ali narod je spriječio blatnjenje te legendarne serije ;)
To je isti štos kao i remake legendarne Bube, Minija i Fiće. Rezultat je proizvod koji je izgubio svoj nekadašnji smisao, koji normalni ljudi nikad neće kupiti. Sad je to namjenjeno hohštaplerima, a za njih su trebali ipak malo bolje ušminkati kućište... 
ne znam što biste vi htjeli staviti u tu "tipkovnicu", a da bi vas zadovoljilo, a istovremeno u svojim kučištima imate hladnjake od 15 cm i grafičke od 25 cm s ventilatorima okolo, pa vam se svejedno griju
ne znam što biste vi htjeli staviti u tu "tipkovnicu", a da bi vas zadovoljilo, a istovremeno u svojim kučištima imate hladnjake od 15 cm i grafičke od 25 cm s ventilatorima okolo, pa vam se svejedno griju
Neki dobar višejezgreni ARM procesor plus par custom chipova na tragu Agnusa, Denise i Paule :)
zvuči zanimljivo...ali i preskupo...no živi bili pa vidjeli..nebi imao nista protiv da prave jednostavnije igre za njega , neke arkadice i tako to ..
Web stranica im izgleda kao da ga je dete od 5 godina radilo...jel to neka zezancija ili sta?
Bolje da su stavili AMD Zacate nego Ion.
Neki dobar višejezgreni ARM procesor plus par custom chipova na tragu Agnusa, Denise i Paule :)
za surfanje i filmove je dobar i Atom/ION
mana je cijena no to je bilo i za očekivati s obzirom na ime i ciljanu publiku
Najgora stvar je što je ovo pc, a ne konzola. Da bi mu vratili staru slavu trebaju napravit konzolu ne pc, danas ljudi nisu navikli na pc u tipkovnici.
meni se VIC Slim dopada...
Najgora stvar je što je ovo pc, a ne konzola. Da bi mu vratili staru slavu trebaju napravit konzolu ne pc, danas ljudi nisu navikli na pc u tipkovnici.
pa komodorac nikada nije bio isključivo konzola, to što su korisnici na njemu isključivo igrali igre je dr stvar
Hm.
Cudi me kako slicnu ideju nije maznuo Apple za neki buduci Mac mini ;)
dobro da nisu još Black Ops išli snimat na 1000 kazetica :D
Nasmješio sam se kad sam pročitao imena custom chipova. Samo mala, mala nadopuna - Agnus je s Amigom 2000 evoluirao u Fat Agnusa ;-)
Tko kaže da neće više bit comodorca i igrica za njega. Istina da cijena baš i nije najpristupačnija, ali ko voli ... .
http://www.index.hr/vijesti/clanak/za-nostalgicare-u-prodaji-commodore-64-cijena-595-dolara/546201.aspx