Cinestar TV na B.netu

poruka: 13
|
čitano: 2.956
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Cinestar TV na B.netu".
18 godina
Cinestar TV na B.netu

Pa i nije baš besplatno, bar tako kaže B.net

Pazi, gledam te!
Poruka je uređivana zadnji put pon 8.6.2009 22:13 (Veliki Brat).

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
RE: Cinestar TV na B.netu

Đaba je na maxtv-u

18 godina
neaktivan
Cinestar TV na B.netu

Dostupan je od danas i na Iskon TVu, isto tako besplatan.

0 0 hvala 0
18 godina
Veliki Brat kaže...

Cinemax i Cinestar nije jedno-te-isto

16 godina
neaktivan
Cinestar TV na B.netu

Ma da. Za mjesec-dva ide preplata gore barem 10 KN. Zadnji put kad su poskupili rekli su da ce uvrstiti par programa. I jesu, dnevne novosti vecernjeg lista koje izgleda poput PowerPoint prezentacije.

0 0 hvala 0
18 godina
moderator
Veliki Brat kaže...

Pomiješao si. Ovo se odnosi na program Cinemax, a Cinemax i CinestarTV nije isto. Cinemax je kod svih provajdera u nekom dodatnom paketu, dok je CineStarTV besplatan (barem za sada).
Na maxTVu je CinestarTV na 300, a čak dva Cinestara na 303 i 304.
18 godina
loncaric kaže...
Veliki Brat kaže...

Aaaa kužim, površno sam čitao. Može li se gdje naći informacija o kanalu, na Bnetovim stranicama nisam ništa našao?
Pazi, gledam te!
18 godina
Cinestar TV na B.netu

Lud, zbunjen, nenormalan!!! I na MAXtv-u isto. Mislim da bi i članak trbalo ispravno napisati jer i drugi prikazuju, a ne samo B.net.

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
moderator
Miha LA kaže...

Lud, zbunjen, nenormalan!!! I na MAXtv-u isto. Mislim da bi i članak trbalo ispravno napisati jer i drugi prikazuju, a ne samo B.net.

Ne kužim te. Što bi to trebalo "ispravno napisati"?
Cijeli članak govori o CinestarTV programu koji dolazi u osnovnom paketu i kod B.net-a i kod maxTV-a, baš kao što je i napisano.
18 godina
Cinestar TV na B.netu

@Miha - Ma sve OK piše, ja brijem bezveze;

Nisam uspio nigdje naći ništa konkretnije od ovoga. Uopće nema spomena o Cinestaru na bnetovim stranicama, nije niti čudo da sam onoliko omašio. Kao da im se danas sprdnulo ubaciti program u shemu, pa eto... Katastrofa, ponekad stvarno mrzim te idiote. Baš mi se da ponovo namještati sve programe na TV-u. c-c-c

Pazi, gledam te!

0 0 hvala 0
18 godina
moderator
Veliki Brat kaže...
loncaric kaže...
Veliki Brat kaže...

Aaaa kužim, površno sam čitao. Može li se gdje naći informacija o kanalu, na Bnetovim stranicama nisam ništa našao?
 Nema nigdje previše informacija, ali ukratko - to je kanal  distributera Blitz-Cinestara. Film za filmom, par godina stara B-produkcija, sa ponekim kvalitetnijim filmom. Npr. večeras je u 01:00h Mahovny sa  Phillip Seymour Hoffmanom, vrlo dobar film iz 2004-2005. godine, a upravo je završio Antitrust, nekih 6-7 godina star film sa Tim Robbinsom i Ryan Phillipe-om u glavnim ulogama.
Na prvu loptu - bolje od Hallmarka, lošije od HBO-a, ali kako se ne mora dodatno plaćati (za razliku od HBO-a) - i više nego u redu.
18 godina
Aron kaže...
Nema nigdje previše informacija, ali ukratko - to je kanal  distributera Blitz-Cinestara. Film za filmom, par godina stara B-produkcija, sa ponekim kvalitetnijim filmom. Npr. večeras je u 01:00h Mahovny sa  Phillip Seymour Hoffmanom, vrlo dobar film iz 2004-2005. godine, a upravo je završio Antitrust, nekih 6-7 godina star film sa Tim Robbinsom i Ryan Phillipe-om u glavnim ulogama.
Na prvu loptu - bolje od Hallmarka, lošije od HBO-a, ali kako se ne mora dodatno plaćati (za razliku od HBO-a) - i više nego u redu.
Fala, ali imaš li možda neki kanal/frekvenciju za (Novi) ZG? Ovo do sada sam još nekako i iskopao (osim rasporeda, što se bneta tiče, Cinestar TV ne postoji =), ali ne mogu nikako pronaći informaciju o kanalu =(
Pazi, gledam te!
18 godina
neaktivan

Imate ovdje raspored: http://mojtv.hr/kanal/tv-program/106/cinestar-tv.aspx

Za Iskon TV je točan, a pošto nema tu nekih razlika i regionalnih televizija - morao bi biti točan za sve.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice