Cijena Philips Cineme 21:9

poruka: 17
|
čitano: 2.364
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Cijena Philips Cineme 21:9".
17 godina
neaktivan

Prodaja ce ic ko luda, not!

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina

eh,daje barem 5200 kuna-odmah bi kupio

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Cijena Philips Cineme 21:9

Znaci prvo 4:3, pa sada 16:9, jel nas u buducnosti ceka 21:9? Iskreno se nadam :)

Xfire:bmw144 ...Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis...
18 godina

Cijena uopće nije realna. Nisu normalni... Iznad 15000 kn s tim TV-om nemaju što tražiti na tržištu

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina

umjesto da se produkcija skoregira i počinje snimat u formatu kojeg nacija moze da gleda, ovi furaju svoje

a nacije neka se prilagodi :)

0 0 hvala 0
18 godina

Filmove nacija može gledati u kinu. Za to se najviše i snimaju. DVD je tek sekundarni i manje važan izvor zarade

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
lllnuclearlll kaže...

Filmove nacija može gledati u kinu. Za to se najviše i snimaju. DVD je tek sekundarni i manje važan izvor zarade

Nebih se slozio, godisnje recimo ljudi otidu u kino ajmo reci cak i 15 puta, ali ti doma ne pogledas sigurno samo 15 filmova na dvd-u... Takoder danas je u diru blu-ray i HD spike tako da... Samo mi nije jasno otkuda bismo trebali nabaviti film koji podrzava tu rezoluciju, koliko znam Full HD je 1920x1080 i to je 16:9, koja bi reza ovo trebalo biti?

Xfire:bmw144 ...Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis...
18 godina

Nek se prvo televizija prilagodi na 16:9 da vidimo neku korist od postojecih LCD televizora.

Kod nas u MKD od toliko TV kuca, niko nema program u 16:9 formatu, jos furaju prastari 4:3 a mislim da bi i tako ostalo jos jedno 10-20 godina.

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
lllnuclearlll kaže...

Kino? Kako to izgleda? Sto je to??? :)

18 godina
neaktivan
Independent kaže...

Samo mi nije jasno otkuda bismo trebali nabaviti film koji podrzava tu rezoluciju, koliko znam Full HD je 1920x1080 i to je 16:9, koja bi reza ovo trebalo biti?

Ful HD je TV a ne kino format. 99.9% filmova na DVD-u ili Bluray-u imaju crne crte kada ih pustas na HD rezoluciji.

http://www.mojtv.info
18 godina
protjeran

E to se zove kucno kino :-)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Ohoooooo, sjećam se u prošlom postu kad je objavljena vijest, rekao sam "samo da ne bude skup".. ali ovo je... Uhuuuu. Damn.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Kuzo kaže...

Nek se prvo televizija prilagodi na 16:9 da vidimo neku korist od postojecih LCD televizora.

Kod nas u MKD od toliko TV kuca, niko nema program u 16:9 formatu, jos furaju prastari 4:3 a mislim da bi i tako ostalo jos jedno 10-20 godina.

Pa kada većina kućanstava ima stare katode, kao npr. JA!

Starci će uzet LCD telku, kada počne digitalno slanje signala.

MSN i e-mail - drazen016@net.hr
17 godina
neaktivan
rjakopec kaže...
lllnuclearlll kaže...

Kino? Kako to izgleda? Sto je to??? :)

i wonder too

http://www.biohost.info/whmcs/aff.php?aff=070
18 godina
Independent kaže...
lllnuclearlll kaže...

Nebih se slozio, godisnje recimo ljudi otidu u kino ajmo reci cak i 15 puta, ali ti doma ne pogledas sigurno samo 15 filmova na dvd-u... Takoder danas je u diru blu-ray i HD spike tako da... Samo mi nije jasno otkuda bismo trebali nabaviti film koji podrzava tu rezoluciju, koliko znam Full HD je 1920x1080 i to je 16:9, koja bi reza ovo trebalo biti?

FIlmovi se rade za velike ekrane == kino. Svaki film koji rade je namjenjen prvo za kino. Pa pogledaj koliko se para vrti samo u par tjedana prikazivanja transformera 2. Kakav DVD. TO je puno piratluka i skidanja s neta... I u HD rezoluciji 16:9 filmovi s DVD-a imaju crne crte svejedno. Male su, al ih ima. 21:9 je prava rezolucija

18 godina
neaktivan

Ovo je meni malo glupo, preširoko..

Jedino bi bilo dobro ako bi bio dijagonale od 4m, pa bi malo otišao i u visinu, e takvo nešto bi htio u boravku xd

Intel C2D E6400 2.13GHz, Nvidija 7900GS 256 MB, HDD 250GB, 2GB DDR2 RAM-a 667 MHz
17 godina
neaktivan

Ovi u Philipsu nisu normalni kad misle da će imat prođu sa tako skupim TV-om koji uopće nije LED lux, ko voli uživat u filmovima će kupit Panasonic NeoPDP V10 od 65'' sa THX certifikatom.

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice