Prodaja ce ic ko luda, not!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
eh,daje barem 5200 kuna-odmah bi kupio
Znaci prvo 4:3, pa sada 16:9, jel nas u buducnosti ceka 21:9? Iskreno se nadam :)
Cijena uopće nije realna. Nisu normalni... Iznad 15000 kn s tim TV-om nemaju što tražiti na tržištu
umjesto da se produkcija skoregira i počinje snimat u formatu kojeg nacija moze da gleda, ovi furaju svoje
a nacije neka se prilagodi :)
Filmove nacija može gledati u kinu. Za to se najviše i snimaju. DVD je tek sekundarni i manje važan izvor zarade
Filmove nacija može gledati u kinu. Za to se najviše i snimaju. DVD je tek sekundarni i manje važan izvor zarade
Nebih se slozio, godisnje recimo ljudi otidu u kino ajmo reci cak i 15 puta, ali ti doma ne pogledas sigurno samo 15 filmova na dvd-u... Takoder danas je u diru blu-ray i HD spike tako da... Samo mi nije jasno otkuda bismo trebali nabaviti film koji podrzava tu rezoluciju, koliko znam Full HD je 1920x1080 i to je 16:9, koja bi reza ovo trebalo biti?
Nek se prvo televizija prilagodi na 16:9 da vidimo neku korist od postojecih LCD televizora.
Kod nas u MKD od toliko TV kuca, niko nema program u 16:9 formatu, jos furaju prastari 4:3 a mislim da bi i tako ostalo jos jedno 10-20 godina.
Kino? Kako to izgleda? Sto je to??? :)
Samo mi nije jasno otkuda bismo trebali nabaviti film koji podrzava tu rezoluciju, koliko znam Full HD je 1920x1080 i to je 16:9, koja bi reza ovo trebalo biti?
Ful HD je TV a ne kino format. 99.9% filmova na DVD-u ili Bluray-u imaju crne crte kada ih pustas na HD rezoluciji.
E to se zove kucno kino :-)
Nek se prvo televizija prilagodi na 16:9 da vidimo neku korist od postojecih LCD televizora.
Kod nas u MKD od toliko TV kuca, niko nema program u 16:9 formatu, jos furaju prastari 4:3 a mislim da bi i tako ostalo jos jedno 10-20 godina.
Pa kada većina kućanstava ima stare katode, kao npr. JA!
Starci će uzet LCD telku, kada počne digitalno slanje signala.
Kino? Kako to izgleda? Sto je to??? :)
i wonder too
Nebih se slozio, godisnje recimo ljudi otidu u kino ajmo reci cak i 15 puta, ali ti doma ne pogledas sigurno samo 15 filmova na dvd-u... Takoder danas je u diru blu-ray i HD spike tako da... Samo mi nije jasno otkuda bismo trebali nabaviti film koji podrzava tu rezoluciju, koliko znam Full HD je 1920x1080 i to je 16:9, koja bi reza ovo trebalo biti?
FIlmovi se rade za velike ekrane == kino. Svaki film koji rade je namjenjen prvo za kino. Pa pogledaj koliko se para vrti samo u par tjedana prikazivanja transformera 2. Kakav DVD. TO je puno piratluka i skidanja s neta... I u HD rezoluciji 16:9 filmovi s DVD-a imaju crne crte svejedno. Male su, al ih ima. 21:9 je prava rezolucija
Ovo je meni malo glupo, preširoko..
Jedino bi bilo dobro ako bi bio dijagonale od 4m, pa bi malo otišao i u visinu, e takvo nešto bi htio u boravku xd
Ovi u Philipsu nisu normalni kad misle da će imat prođu sa tako skupim TV-om koji uopće nije LED lux, ko voli uživat u filmovima će kupit Panasonic NeoPDP V10 od 65'' sa THX certifikatom.