Kako se uopce moze nazvati funkcionalnim browserom kada ne moze importat najobicnije bookmarkse iz npr. Firefox-a, Chrome-a itd.?
Zar nije zalosno da ne mogu sredit tako osnovnu stvar!?
Je, postoji add-on koji importa bookmarske, ali je isti poprilicno jadan.
Zalosno na sta je Opera spala i slazem da je v12 i dalje najbolja.
Chrome mi je default browser tj. Comodo Dragon i ne mogu se pozaliti jer browser je funkcionalan, brz, stabilan tj. sve ono sto ocekujem od browsera.
Ff mi je postao doslovno trom, izgleda mi sve tromiji i sve sporiji.
Mozda je to samo neki moj feeling, ali eto znam kako se osjecam kada ga koristim.
Inace na OS-u imam radi nekih stvari sve aktualne browsere i koliko god ja htio da se napokon prebacim na neki novi browser, na kraju se uvijek vratim na Chrome.
Sto se tice Androida, tu su mi favoriti Dolphin i Chrome.
First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi

imam asusov laptop star 7 godina dual core 1,6ghz+hd2300x+win7 64bit(star cca1god) koji ubijaju ovog dualca s samo 2 gb rama i 5400rpm hdd-om i firefoxu treba ravno 5sek da se otvore...
!ehehe

!Dobivaš browser bez addona, eto kakav dobivaš. I takav mora raditi besprijekorno. Sve dodatno što ti staviš na njega je isključivo tvoj problem, ako ti ne radi kako treba kada na njega natrpaš X ili se pomiriš sa time, ili koristiš drugi browser koji će izdržati X.