Chrome iznad 20%

poruka: 81
|
čitano: 10.220
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Chrome iznad 20%".
18 godina
neaktivan
Chrome iznad 20%

Ljudima treba jednostavnot i tu Chrome uskače.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the darkness bind them .
Moj PC  
14 2 hvala 0
14 godina
protjeran
Re: Chrome iznad 20%
WItcher kaže...

Samo bih nadodao da i brzina jako pomaze :-)

World Of Tanks nick: TheChosen
16 godina
protjeran

za moje potrebe savršen browser. jednostavnost mu je najjača odlika. daleko bolji od konkurencije. očekujem postove (jadikovke) operaša s krokodilskim suzama u kojima krive čovječanstvo jer je njihovo božanstvo palo na 1.74%.

Kad bi pametni popuštali svijetom bi budale vladale. Krleža: sačuvaj me Bože hrvatske kulture i srpskog junaštva.
Poruka je uređivana zadnji put pon 4.7.2011 11:06 (karakteran).
16 godina
neaktivan
Chrome iznad 20%

totalno se slažem sa svima vama

Poruka je uređivana zadnji put pon 4.7.2011 11:05 (Luksy).

0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
Luksy kaže...

totalno se slažem sa svima vama

Onda si mogao stisnuti TU svima njima umjesto da trolas {#}

ontopic: Chrome ftw {#}

EnlightenedPhoenix R.I.P. 24.06.2011.
16 godina
protjeran
karakteran kaže...

za moje potrebe savršen browser. jednostavnost mu je najjača odlika. daleko bolji od konkurencije. očekujem postove (jadikovke) operaša s krokodilskim suzama u kojima krive čovječanstvo jer je njihovo božanstvo palo na 1.74%.

Pitanje je od koga ce sada drugi "posudjivati" ideje ako Opera prestane raditi browser za racunala i ostane samo na browseru za mobitele?

16 godina
protjeran
griješim li ako kažem da je na ovom forumu minimum 50-60% svih korisnika opere u hr? kolko je to sveukupno? 21?

i ja se čudim što opera nije već prestala s radom kad ima tako poražavajući score. koji još i tone. u google rade genijalci, nema straha za kvalitetu njihovog browsera makar ostali samo oni mozila i MS.
Kad bi pametni popuštali svijetom bi budale vladale. Krleža: sačuvaj me Bože hrvatske kulture i srpskog junaštva.
16 godina
Chrome iznad 20%

Najbolji je...

Probao sam se prebaciti na Firefox poslije 4, ali mi najviše fali omnibar.

Volim jabuke :) | bugcraft.info
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Chrome iznad 20%

Napravio sam ja jedan preglednik u vb-u, brz je al zato nemože ništa

0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
karakteran kaže...
griješim li ako kažem da je na ovom forumu minimum 50-60% svih korisnika opere u hr? kolko je to sveukupno? 21?

i ja se čudim što opera nije već prestala s radom kad ima tako poražavajući score. koji još i tone. u google rade genijalci, nema straha za kvalitetu njihovog browsera makar ostali samo oni mozila i MS.

Njihov poražavajući "score" je zbog njihovog neefikasnog marketinga, a ne zbog kvaliteta.

power_user kaže...

Najbolji je...

Probao sam se prebaciti na Firefox poslije 4, ali mi najviše fali omnibar.

https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/omnibar/

Firefox 4 - najčešće postavljena pitanja - http://www.firefox4faq.blogspot.com/
16 godina
protjeran

yo icey! long time no see.

neću ovde da se prepirem s tobom drag si mi dečko, ali ovaj uzlet chromea nema (puno) veze s marketingom jer nikakav te marketing ne može zadržat na browseru ako ti ne paše.

a što se tiče opere odi na pretragu na ovom forumu i ukucaj opera pa pogledaj kako to čudo (ne)radi.

a za kraj kao ljubitelja FF mogu da ti kažem samo jedno: odzvonilo vam je na broju 2. :D

lep pozdrav majstore. svako dobro.

Poruka je uređivana zadnji put pon 4.7.2011 11:36 (karakteran).
17 godina
neaktivan
Chrome iznad 20%

Ja ga taman počeo koristit....

Samo čekam hardversku akceleraciju

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.

0 0 hvala 0
17 godina
Chrome iznad 20%

@Karakteran - zar se ti definiras sa browserom kojeg koristis?

Do kada vi to meni mislite tolerirat?

8 0 hvala 0
16 godina
protjeran
ne. odakle ti to?
14 godina
neaktivan
iprogramer kaže...

Napravio sam ja jedan preglednik u vb-u, brz je al zato nemože ništa

Ma bravo, GUI za Internet Explorer.

Mitch kaže...

Mislim da je ima, samo je treba enableat, barem je tak u verziji 11 bilo.

Vooolim Intel :P
17 godina
neaktivan
d1spl4yn4m3 kaže...

Mitch kaže...

Mislim da je ima, samo je treba enableat, barem je tak u verziji 11 bilo.

Nema....enableao sam u flagsima i odem na fishtank HTML5 test, a tamo samo 1-2 FPS se vrti, kad odem u Firefox tamo oko 90 FPS-a 

14 godina
neaktivan
Chrome iznad 20%

Meni se u 44 fps vrti.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
d1spl4yn4m3 kaže...

Meni se u 44 fps vrti.

Koje postavke ?

EDIT - uspio, na 1000 fish vrti 46 FPS-a

Poruka je uređivana zadnji put pon 4.7.2011 11:52 (Mitch).
14 godina
neaktivan
Chrome iznad 20%

Chrome 14 Dev - 58fps (1400x949, 20 1000 fish)

Kak si to uspio?

Poruka je uređivana zadnji put pon 4.7.2011 11:53 (d1spl4yn4m3).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Chrome iznad 20%

Chrome FTW... :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Chrome iznad 20%

Treba li započeti "Opera vs Ostatak svijeta" flame war ??

Opera je najbolji browser koji postoji, to je mišljenje 100 milijuna korisnika interneta.

A to ne znači da su drugi loši, dapače genijalni su. Svaki ima svoje prednosti, ali svako ima i svoje preferensije. S Firefoxa sam prije nekoliko godina prešao na Operu, tu sam se zadržao nekoliko godina, da bih kasnije prešao na Chrome. Na Chromeu sam bio 6 mjeseci pa ponovno prešao na Operu. I ne mislim ništa loše o Chromeu, zasluženo ima tih 20 posto tržišta. Isto tako Opera ima nezasluženih manje od 2 posto tržišta, šteta jer se radi o doista fantastičnom browseru.

Danas nećeš pogriješiti koji god browser uzmeš, nijanse su u pitanju.

Drago G. moj omiljeni člankopisac !
Moj PC  
4 1 hvala 0
15 godina
protjeran
Chrome iznad 20%

1 0 hvala 0
16 godina
WItcher kaže...

Ali im za to ne treba špijuniranje odvratnog Google-a. Ružan i glup browser i neće nikad na moja računala kao i ništa s potpisom Google.

www.hrphotocontest.com
15 godina
BlackMoon kaže...
WItcher kaže...

Ali im za to ne treba špijuniranje odvratnog Google-a. Ružan i glup browser i neće nikad na moja računala kao i ništa s potpisom Google.

Što tebe muči? dali koristiš Chrome? ne? onda te ne razumijem,očito je da imaš komplekse.

Zanimljivo je kako se Chrome-u gleda svaka i najmanja mana,a ovim "velikima" ne.Nikome ne smeta to što sa Firefoxom i drugim preglednicima moraš naknadno instalirati Flash,a smeta im što se Chrome ne instalira u Program Filese nego negdje drugdje? nitko ne navodi kao prednost Chrome-a odličan update sustav koji je neprimjetan i odličan,sam se update-a bez da primjetiš.Onda se navodi da se Chrome sam od sebe ruši,što ja još nisam doživio u ovih godinu dana korištenja.

I shvatite već jednom da najboljeg preglednika nema,svatko koristi onaj koji mu odgovara,ne trebate dočim vidite temu o Chrome-u dolaziti sa svojim nekim argumentima da razuvjeravate ljude.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put pon 4.7.2011 14:09 (antimadridista).
17 godina
neaktivan
BlackMoon kaže...
WItcher kaže...

O ukusima se ne raspravlja, ali ružan je malo pretjerivanje. Kao i svaki drugi browser, Chrome također posjeduje teme, te ako ti se ne sviđa njegov defaultni izgled, bez problema se da modificirati. Ja osobno koristim Chrome te ga instaliram svim ljudima kojima radim računala čisto jer je dobar, brz i jednostavan. Probao sam i druge browsere, te imam dosta visoka mišljenja o svima, pa čak i internet exploreru kojega ljudi još uvijek bespotrebno pljuju a daleko je skočio kvalitetom, pa možda čak i preskočio neke od browsera. Ali ... ostao sam i koristim chrome iz slijedećih razloga:

Kod internet explorera mi se ne sviđa što svi prokleti addonovi i čuda se pokušavaju instalirati na njega, makar je taj dio daleko bolje riješen nego u prošlim verzijama te se addonovi i ostalo smeće sad s njega bez problema miču. Brzinom je IE li - la, ali kvaliteta prikaza i slično je vrhunska. Kod njega me u biti smeta samo to što kad radite neku internet stranicu, morate radit određena pravila samo da se nešto nebi zbugalo u IE-u.

Safari mi nije sjeo čisto zbo macolikog sučelja koje se ne uklapa u win 7, ali brzina i određene opcije i điđe su mu vrhunske.

Opera mi je recimo sjela bolje od oba dotična, zbog nekih izvrsnih opcija (kojih je i previše IMHO, ali svejedno riječ je o power browseru). Od opere sam odustao iz razloga što se flash buga. Odjednom prekine otvarati videe na youtubeu i sličnim sajtovima, update i reinstal uglavnom ne pomažu. To mi se dogodilo na 2 računala u par navrata i rekao sam da se više neću vraćati na Operu. Opera je najjača bila u verziji 7, kad joj njedan browser nije mogao stajati rame uz rame. Ako netko ne vjeruje, googlajte malo pa ćete vidjeti da je ovo jedan od velikih problema, koji mnogi imaju.

Firefox nekako koristim u parnim verzijama. Jedinica mi nije sjela, dvica mi je bila super. Trojku sam izbjegavao, eto četvorka mi se činila oke.s time da imam zamjerku na suludu nestabilnost ovoga browera u finalnoj verziji četvorke. Nešto se priča da su stvari otišle u potpunosti na bolej sa FF5, ali to tek moram vidjeti.

Poruka je uređivana zadnji put pon 4.7.2011 14:14 (nCh!).
18 godina
antimadridista kaže...

... nitko ne navodi kao prednost Chrome-a odličan update sustav koji je neprimjetan i odličan,sam se update-a bez da primjetiš. ...

A hteo sam da preskočim ovu temu... Takav sistem updatea nije nikakav problem napraviti na bilo čemu (ako se ne varam, i na ostalim bitnim browserima minus IE je moguće izabrati automatski update bez ikakvih dijaloga), no većina (svi osim Googlea) smatra za neki minimum "pristojnosti" postavljanje pitanja korisniku pre nego što mu se instalira novi software na računar. Jedino Chrome ima EULA-u u kojoj piše "Google ima pravo instalirati na Vaš računar šta god mu padne napamet, kad god mu padne napamet i o tome Vas neće obaveštavati." (parafrazirano, ali, ako nisu izmenili, ne i iskrivljeno).

BTW, upravo zbog takvih "genijalnih featurea" Chrome uopšte neće videti moj računar u dogledno vreme.

Poruka je uređivana zadnji put pon 4.7.2011 14:17 (Ivan(4)).
16 godina
Chrome iznad 20%

Ti još malo odrasti,popij mlijeka pa iziđi s umnim komentarima...Updata se sam od sebe,hahahaha...inače te radnje obožavam a odvratni Google upravo zna ispisati gomilu koda za svoje "update aplikacije" koje se znaju zavući i u startup s windowsima i instalirati i po koji servis....stvarno pravi "minimalizam",nema što...(ovo se odnosi na "antimadridistu")

www.hrphotocontest.com
Poruka je uređivana zadnji put pon 4.7.2011 14:15 (BlackMoon).
Moj PC  
3 4 hvala 0
18 godina
antimadridista kaže...

Zanimljivo je kako se Chrome-u gleda svaka i najmanja mana,a ovim "velikima" ne.Nikome ne smeta to što sa Firefoxom i drugim preglednicima moraš naknadno instalirati Flash,a smeta im što se Chrome ne instalira u Program Filese nego negdje drugdje? nitko ne navodi kao prednost Chrome-a odličan update sustav koji je neprimjetan i odličan,sam se update-a bez da primjetiš.

A sto ga ti useres... A Chrome-u moras instalirat H264 plugin jer se eto Google-u bas ne svidjaju standardi... A ocito mu se bas i ne svidjaju windowsi pa se ne instalira niti u Program Files kao svi ostali programi, jer ipak je Chrome nesto posebno... Zasto bi i pitao za update kao svi ostali programi, kad moze sam napraviti update bez pitanja... tko hebe korisnika sto mu se radi promet, ionako mu se vec radi gomila prometa prema googlu za tko zna kakve potrebe...

Google se vec sad poprilicno razbahatio,  atek je na 20%.. kad za 2-3 godine dodje do 90% svi smo nahebali... GoogleNet, here we come...

Those damn scientist people have been promising global warming for years now. But when I go outside it's still very cold. I want the global warming like they promised NOW! I hate being cold...
15 godina
BlackMoon kaže...

Ti još malo odrasti,popij mlijeka pa iziđi s umnim komentarima...Updata se sam od sebe,hahahaha...inače te radnje obožavam a odvratni Google upravo zna ispisati gomilu koda za svoje "update aplikacije" koje se znaju zavući i u startup s windowsima i instalirati i po koji servis....stvarno pravi "minimalizam",nema što...

a ti očito da si ogroman fanboy nekog od preglednika,pa si došao ovdje govoriti o Chrome-u sve najgore bez ikakvog razloga,od toga da je ružan browser,što je u najmanju ruku smiješno,do toga da je glup,kako neki internet preglednik može biti glup? i ti meni kažeš da odrastem? očito imaš problema.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put pon 4.7.2011 14:17 (antimadridista).
18 godina
protjeran
BlackMoon kaže...

Ti još malo odrasti,popij mlijeka pa iziđi s umnim komentarima...Updata se sam od sebe,hahahaha...inače te radnje obožavam a odvratni Google upravo zna ispisati gomilu koda za svoje "update aplikacije" koje se znaju zavući i u startup s windowsima i instalirati i po koji servis....stvarno pravi "minimalizam",nema što...(ovo se odnosi na "antimadridistu")

Svaki update chromea na novu verziju mi ponovno enablea "google update" u startupu. Da li me pita želim li to, ne.

Poruka je uređivana zadnji put pon 4.7.2011 14:21 (Prince-Artas).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice