http://www.ibrowse-dev.net/

Izgleda da ce uskoro i Chrome za Android 
http://androidandme.com/2011/10/news/google-chrome-is-finally-coming-to-an-android-device-near-you/
Šta nas boli briga koliko troši, rama imamo na lopate. browseri su samo zrno pijeska, a glavno je ipak koji brže radi jer resursi ne znače ništa.
Pa nije bitno kolko koji browser torosi rama,vec ste vi chromovci poceli sa time kak chrome trosi najmanje resursa i sad kad ste shvatili da ste u krivu mjenjate pricu i odjedanput : Šta nas boli briga koliko troši...
Kao prvo, nisam ti ja nikakav chromovac lol, znači da sam onda i Poljoprerada-ovac jer koistim njihov rokovnik, i Wordpress-ovac jer koristim wordpress, i acer-ovac jer imam acer itd...
Smiješan si.
I gdje sam ja to rekao da Chrome troši manje memorije molim te?
Koristim Chrome jer mi je bolji od Firefoxa. Da, upotrijebio sam riječ bolji a nije se odnosilo na Firefox. Jel se to smije? Ili sam odmah budala i zaostao i pun virusa?
Ne kužim što netko ima potrebe pootvarati 20-30-40 stranica odjednom ali nema veze
inače ne dam operu taman da sam jedini na njoj, kakav chrome mah
njanjanjanjanjanjanja!!! xD .....surfajte na svemu, samo ne na Chrome-u!! :pp
Kako ne kužiš. Ja često završim sa po 20-ak tabova otvorenih. Ako surfaš samo radi zabave, onda sigurno nećeš imati toliko tabova, ali ako radiš posao, a možda i dva tri od jednom, nakupi se tabova dok si rekao keks.
U vrijeme pisanja ove poruke, imam ih otvorenih 7.
Kako ne kužiš. Ja često završim sa po 20-ak tabova otvorenih. Ako surfaš samo radi zabave, onda sigurno nećeš imati toliko tabova, ali ako radiš posao, a možda i dva tri od jednom, nakupi se tabova dok si rekao keks.
U vrijeme pisanja ove poruke, imam ih otvorenih 7.
Ako samo čitam vijesti ili se malo informiram po forumima isl. imam manje od 5 tabova otvorenih.
Ako nešto tražim na poslu, recimo 10 - 15 tabova.
Ako je zafrkancija tipa reddit isl. tada nemam ispod 20 tabova otvorenih.
Znao sam se uhvatiti i sa preko 100 tabova, nažalost Operino grupiranje tabova nisam nikad koristio, iako je to navodno jako korisna opcija - meni je nepraktična.
Ako samo čitam vijesti ili se malo informiram po forumima isl. imam manje od 5 tabova otvorenih.
Ako nešto tražim na poslu, recimo 10 - 15 tabova.
Ako je zafrkancija tipa reddit isl. tada nemam ispod 20 tabova otvorenih.
Znao sam se uhvatiti i sa preko 100 tabova, nažalost Operino grupiranje tabova nisam nikad koristio, iako je to navodno jako korisna opcija - meni je nepraktična.
Ako ne koristiš tab stack a imaš često dosta tabova otvorenih, probaj tab baru dodati opciju "Wrap to multiple lines.
Evo primjer:
Pa majke ti pa to sve mogu imati na operinom speed dialu nemoram to sve imati istovremeno otvoreno al ajde sto ljudi sto čudi
ja sam iznenađen i uvrijeđen hehe
Kako ne kužiš, meni trebaju svi tabovi od jednom. Mogu ih ja imati milijun na speed dialu kada meni oni trebaju otvoreni.