Tooo chrome 
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
svidjaju mi se postoci, nitko nema osjetnu prednost 
S pojavom Windowsa 8 IE će dobiti još veći udio ... a IE10 izlazi ovaj mjesec za Windowse 7!
Chrome je najbrzi browser i koji normalno radi(sve stranice bar meni otvara normalno) Kada je izasao nisam htio prec na njega unatoc brzini ali sad ne mogu radit niti na jednom drugom. Ne kazu bezveze navika je ono najbitnije. Prije da mi je netko rekao da necu vise koristit Firefox rekao bi da je lud.
Naravno da je IE toliko zastupljen kad je ugradjen u win registar jos od Viste i ne zna ga svaki John Doe maknuti,pa se pomiri s onim sto ima.Inace smatram od Microsofta prilicno bapskim potezom da ne bu vise bilo supporta za ista starije od win8,priznajem ima nekaj sitno napretka u 9-tki al jos to nije to,a izgleda da ni ne bude bilo to za win 7 ili starije.
Sorry kaj ovak pisem al pisem s LIve CD-a i nemam podrske za hrvatski.
Naravno da je IE toliko zastupljen kad je ugradjen u win registar jos od Viste i ne zna ga svaki John Doe maknuti,pa se pomiri s onim sto ima.Inace smatram od Microsofta prilicno bapskim potezom da ne bu vise bilo supporta za ista starije od win8,priznajem ima nekaj sitno napretka u 9-tki al jos to nije to,a izgleda da ni ne bude bilo to za win 7 ili starije.
Sorry kaj ovak pisem al pisem s LIve CD-a i nemam podrske za hrvatski.
Zašto i ga uopće netko micao kad ga koristi? U ostalom kad instaliraš windowse odmah te pita koji hoćeš browser koristit (ono za kaj je microsoft dobio kaznu) tako da ne vidim to više kao neku prednost! Veća prednost je reklama google-a koja reklamira chrome na svakom koraku ... od google-a do raznih programa, flasha i sl. time je i chrome ostvario to što je ostvario ...
Chrome je najbrzi browser i koji normalno radi(sve stranice bar meni otvara normalno) Kada je izasao nisam htio prec na njega unatoc brzini ali sad ne mogu radit niti na jednom drugom. Ne kazu bezveze navika je ono najbitnije. Prije da mi je netko rekao da necu vise koristit Firefox rekao bi da je lud.
Osim što mu se pripisuje brzina koja više nije na toj zavidnoj razini jer su ga drugi browseri sustigli ne vidim niti jednu drugu prednost chroma. Identično sučenje safariju, download menadžer očajan, i čisti spyware ... koji je vješto prikriven ...
Gadljiv, ružan, odvratan...pravo ogledalo mrske mi koorporacije. Smatram da bi svaki AV instalaciju ove odvratne gomile koda trebao identificirati kao spyware...
Osim što mu se pripisuje brzina koja više nije na toj zavidnoj razini jer su ga drugi browseri sustigli ne vidim niti jednu drugu prednost chroma. Identično sučenje safariju, download menadžer očajan, i čisti spyware ... koji je vješto prikriven ...
IE i safari kao nisu "spyware". Nemojte biti naivni.
Tooo chrome 
Samo jedno pitanje. Zašto takvo veselje? Što imaš od toga ako browser koji ti koristiš bude prvi?
Ne kužim ljude koji su veseli kad je "njihov" pretraživać prvi. Kao da se radi o nogometnom klubu, pa će dobiti neku medalju ili nešto.
Zovem se google chrome,instaliram se sa većinom aplikacija, korisnik me i ne primjeti,postavim se kao default-ni browser i tako dobivam na popularnosti.Tako sam brz i optimizovan da jedem male cpu-e za doračak; zakucam najsavremniji dualac na 100%. Inače otvaram stranice brže od ostalih browsera za cijelu 0,0023 sekundu ,pa čak i na dial-up konekciji,za mene nema prepreke.Imam jako dobar i oku ugodan download manager u obliku kružića,to ću patentirati kako je dobro osmišljeno.Iako ima boljih od mene otac im nije google i oni ništa nevaljaju
Chrome me nervira, jer mi ga stavljaju u svaki božji program veći od 1 mb. Evo sad čekam da iskoči i iz paštete, ka što bi stari Mesić reka. Plus uz njega mi pokušavaju uvalit razno razne toolbarove sumljivih namjera.
On je brži možda na 'sintetici', ali brate mili u RL to ne igra ama baš nikakvu ulogu. Popularnost je dobio najviše zato što ga Google gura u sve, osim paštete.
Ma makar ja bio jedini na ovome svijetu na Operi ja ću i dalje biti na Operi..... :)
Ako uzmeš statistiku netapplicationsa onda je njihova statistika ovakva;
IE - 54,13%
FF - 19,99%
Chrome - 18,55%
Safari -5,21%
Opera - 1,63%
instaliraš FF, staviš na njega ABP i nikakav krom, ie, safari i bilo šta drugo mu nisu do koljena... tako fino pregledno..MOĆNO... jednostavno i lako za personaliziranje da mu se ništa ne može približit... svaki pravi web majstor zna da je ff top topova TENK ;)
Postoje i drugi Chromium browseri koji nisu spyware (Iron, Dragon, CoolNovo....)
To već godinama koristim i drugo mi ništa i ne treba!
To već godinama koristim i drugo mi ništa i ne treba!
koristim i ja.. ali mnogi add onsi, ne rade kako treba.. tj ne rade uopće.. dok na ff rade normalno... nije loš waterfox, ali ff ipak ipak zbog bolje kompatibilnosti je iznad...
imam i Pale moon, ali nisam tamo koristio sve add onove kao i na ff, pa ne mogu reći :)