e da mi je.. da mi je..
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ukoliko smatrate da sam vam svojim postom, citiranjem, ili odgovorom pomogao, uzmite u obzir stisnuti tipku ''Hvala'', hvala Vam :)
mihael
Šta će mi koji vrag WD Black od 4TB
SSD za windowse i WD Green za storage. Blažene bile niske temperature i tišina!
Šta će mi koji vrag WD Black od 4TB
SSD za windowse i WD Green za storage. Blažene bile niske temperature i tišina!
Ima istine, ali novi green od 4TB ce bit ludilo.Ovaj black je super disk, 4 ploce, jako brz, puno kapaciteta. Al kad se to skuva i pocne grebat ajme majko. Obozavam svoja 2 green-a
Ima istine, ali novi green od 4TB ce bit ludilo.Ovaj black je super disk, 4 ploce, jako brz, puno kapaciteta. Al kad se to skuva i pocne grebat ajme majko. Obozavam svoja 2 green-a
Trebao sam i ja prije poplave uzet još jednog WD greena, ni dan danas mu nije cijena ko što je prije bila.
Skinem par serija, nešto BRRip-ova, igara i eto cijeli se popuni.
Trebao sam i ja prije poplave uzet još jednog WD greena, ni dan danas mu nije cijena ko što je prije bila.
Skinem par serija, nešto BRRip-ova, igara i eto cijeli se popuni.
A ja ima 2 od 2tb, jedan u ekstrenom za backup a drugi u pc-u vrti se 24/7 , 200Gb slobodno xd.
Ja imam 10 TB za smjestanje podataka u serveru (sve po 2 TB, Samsung, WD, Seagate) i Hitachi na 7200 rpm od 1 TB (u koje sam se razocarao, pojave se brzo losi sektori) u racunarima za dokumente + SSD za sistem (ali samo 40 GB) :( i bez obzira sto sam u te zelene od 2TB sumnjao, pokazali su se super pouzdani