Caviar Black na 4 TB

poruka: 9
|
čitano: 1.850
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Caviar Black na 4 TB".
15 godina
Caviar Black na 4 TB

e da mi je.. da mi je..

3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Caviar Black na 4 TB
Mogao bi kod nas bit 2.5 puta skuplji od 2TB verzije, samo zato jer moze...
Ukoliko smatrate da sam vam svojim postom, citiranjem, ili odgovorom pomogao, uzmite u obzir stisnuti tipku ''Hvala'', hvala Vam :)
14 godina
neaktivan
samo se bojim kolko ce kostat kod nas...cini mi se da ce bit jeftinije uzet 2x2TB
mihael
17 godina
Caviar Black na 4 TB

Šta će mi koji vrag WD Black od 4TB

SSD za windowse i WD Green za storage. Blažene bile niske temperature i tišina!

Stargate - checked | Star Trek - checked | Battlestar Galactica - checked | Farscape - dropped | Firefly - checked | Babylon 5 - checked
Moj PC  
2 2 hvala 0
15 godina
Hyperion kaže...

Šta će mi koji vrag WD Black od 4TB

SSD za windowse i WD Green za storage. Blažene bile niske temperature i tišina!

Ima istine, ali novi green od 4TB ce bit ludilo.Ovaj black je super disk, 4 ploce, jako brz, puno kapaciteta. Al kad se to skuva i pocne grebat ajme majko. Obozavam svoja 2 green-a

Nikad te necemo zaboraviti. RIP EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
17 godina
athlon64 kaže...

Ima istine, ali novi green od 4TB ce bit ludilo.Ovaj black je super disk, 4 ploce, jako brz, puno kapaciteta. Al kad se to skuva i pocne grebat ajme majko. Obozavam svoja 2 green-a

Trebao sam i ja prije poplave uzet još jednog WD greena, ni dan danas mu nije cijena ko što je prije bila.

Skinem par serija, nešto BRRip-ova, igara i eto cijeli se popuni.

Stargate - checked | Star Trek - checked | Battlestar Galactica - checked | Farscape - dropped | Firefly - checked | Babylon 5 - checked
Poruka je uređivana zadnji put sri 21.11.2012 12:42 (Hyperion).
15 godina
Hyperion kaže...
athlon64 kaže...

Trebao sam i ja prije poplave uzet još jednog WD greena, ni dan danas mu nije cijena ko što je prije bila.

Skinem par serija, nešto BRRip-ova, igara i eto cijeli se popuni.

A ja ima 2 od 2tb, jedan u ekstrenom za backup a drugi u pc-u vrti se 24/7 , 200Gb slobodno xd.

Nikad te necemo zaboraviti. RIP EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
13 godina
neaktivan
Do Want :)
17 godina
protjeran
Caviar Black na 4 TB

Ja imam 10 TB za smjestanje podataka u serveru (sve po 2 TB, Samsung, WD, Seagate) i Hitachi na 7200 rpm od 1 TB (u koje sam se razocarao, pojave se brzo losi sektori) u racunarima za dokumente + SSD za sistem (ali samo 40 GB) :( i bez obzira sto sam u te zelene od 2TB sumnjao, pokazali su se super pouzdani

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice