iskreno sretan rođendan, makar sa zakašnjenjem :P
Sretan rođendan i dabogda poživili još 1000 godina!
Sretan rođendan.
Sretan rođendan svima i sve najbolje
Sretan rođendan!
ja sam znao da je rođendan, i stalno čekam neku vijest na bolu, ali nikako da dočekam. izgleda da su bugovci zaboravili. sram ih bilo
sretan rođendan!
Sretan rodjendan.
Vidi vraga, više mi ne piše mjeseci nego 2 godine, ideš...
napredovali smo.... :) sve najbolje
Sretan rođendan i sve najbolje.
Čestitke svima!!!
Mogu vam reći da smo postali fina respektabilna zajednica. Kvaliteta poruka na forumu raste iz dana u dan, a o izvanrednoj funkcionalnosti istog ne treba trošiti riječi.
Iskreno se nadam da će ova zajednica funkcionirati i dalje, uspješnije i kvalitetnije nego do sad.
sretan rođendan vama i meni xD (i meni 2 god ovdje)
Čestitke svima!!!
Mogu vam reći da smo postali fina respektabilna zajednica. Kvaliteta poruka na forumu raste iz dana u dan, a o izvanrednoj funkcionalnosti istog ne treba trošiti riječi.
Iskreno se nadam da će ova zajednica funkcionirati i dalje, uspješnije i kvalitetnije nego do sad.
također čestitke svima, i ovo kaj veliš je istina za respektibilnu zajednicu, ovaj forum sam ja koristio mnogo puta za razne nejasnoće ili u vezi nečega što me zanimalo i sve što sam tražio sam našao ovdje...
Sretan rođendan svima
Sretan rođendan:)
Meni danas punih 15 mjeseci kako sam član ovog foruma....
Sretan rođendan..........
Idessssss eeeeeee........
Sretan rođendan ( ili Vse najboljse za rojstni dan na slovenskom )....
Sretan rođendan svima
Sretan rođendan:)
Meni danas punih 15 mjeseci kako sam član ovog foruma....
Sretan rođendan..........
Idessssss eeeeeee........
Sretan rođendan ( ili Vse najboljse za rojstni dan na slovenskom )....
"malo" ste zakasnili, članak je napisan 11.2.2009, za forumov prvi rođendan....sad već treća godina teće.... :D
lol
"malo" ste zakasnili, članak je napisan 11.2.2009, za forumov prvi rođendan....sad već treća godina teće.... :D
Već treća?!? jbt kako vrijeme brzo prolazi!Evo ja se regao na forum 2mj nakon otvaranja!
Hm...naslov teme kaže: Bugovi forumaši slave rođendan!
Znači...ako netko od forumaša napuni godinu ili 2 forumaškog staža...kud ćeš bolje teme od ove da im se čestita????
Znači...ako netko od forumaša napuni godinu ili 2 forumaškog staža...
Jel' se taj staž piše u radnu knjižicu?
1. Hm...naslov teme kaže: Bugovi forumaši slave rođendan!
2. Znači...ako netko od forumaša napuni godinu ili 2 forumaškog staža...kud ćeš bolje teme od ove da im se čestita????
lol
1. Tema je otvorena (tj. članak je napisan) naslovom sa dva značenja. Jedan je da bugovi forumaši slave forumov rođendan, a druga da svoj registracijski rođendan.
2. 15 mjeseci nije niti jedna godina, a niti dvije ;) . Ako ćemo ovako kao ti, onda će svaki dan biti proslava nećijeg obilježavanja registracijskog rođendana(tj. mjeseca). U svakom slučaju, za mene to nema smisla za to.
dobro...kaj tebe to sad smeta?
ma nikaj, samo komentiram...