Bugiran Intelov chipset

poruka: 41
|
čitano: 5.627
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Bugiran Intelov chipset".
16 godina
protjeran
Bugiran Intelov chipset

jao jadni Intel, brizni sta ce sad...imaju samo 20 milijardi rezerva{#}

-To Start Press Any Key. A gdje je ANY tipka?-
Moj PC  
16 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Bugiran Intelov chipset

Što će biti s trenutnim 1155 matičnim pločama? To je sad roba s greškom?

Poruka je uređivana zadnji put pon 31.1.2011 19:44 (MatkoBB).
15 godina
protjeran
Bugiran Intelov chipset

Pa sta cu ja sad moci uraditi povodom toga..???? Tek sam narucio P67 dijelove za komp,oce li se to moci vratiti ???

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina

MatkoBB kaže...

Vjerojatno će biti povučene iz prodaje, a oni koji su ih već kupili će dobiti zamjenske kada za dva, tri mjeseca dođu ispravne.

Poruka je uređivana zadnji put pon 31.1.2011 19:53 (klimama).
15 godina
protjeran
klimama kaže...

MatkoBB kaže...

Vjerojatno će biti povučene iz prodaje, a oni koji su ih već kupili će dobiti zamjenske kada za dva, tri mjeseca dođu ispravne.

Oce se sigurno moci vratiti..??? Jel se to odnosi na P67 chipset ?

18 godina
Bugiran Intelov chipset

Astralno biće iz šeste dimenzije i neke druge frekvencije u snu mi je reklo: "nemoj uzeti Sandy Bridge i uostalom kakvo je to glupo ime pješčani most?????????!!! HŽV".

Tako sam uzeo provjerenu tehnologiju 1156 i i5 760 pa sam sad veseo i ponosan na odluku svoju.

Heroj a ne zločinac

15 0 hvala 0
18 godina
SandyB kaže...

P67 i sve ostale za Sandy Bridge.

Što se tiče povratka već kupljenih:

"For computer makers and other Intel customers that have bought potentially affected chipsets or systems, Intel will work with its OEM partners to accept the return of the affected chipsets, and plans to support modifications or replacements needed on motherboards or systems."

15 godina
protjeran
klimama kaže...
SandyB kaže...

"For computer makers and other Intel customers that have bought potentially affected chipsets or systems, Intel will work with its OEM partners to accept the return of the affected chipsets, and plans to support modifications or replacements needed on motherboards or systems."

Mozes li mi ovo objasniti posto sam jako salb s engleskim.

16 godina
SandyB kaže...
klimama kaže...
SandyB kaže...

ugrubo

Za proizvođače računala i ostale Intelove klijente koji su kupili potencijalno pogođene chipsete i sustave, Intel će surađivati sa partnerima kako bi prihvatili vraćanje pogođenih chipseta i planira podržati modifikacije ili zamjene potrebne na matičnim pločama i sustavima

nije savršeno, ali poslužit će ti

Volim jabuke :)
18 godina
Bugiran Intelov chipset

Zato je dobro da se malo poceka, da prodje barem 2-3 meseca, prve verzije skoro uvek imaju neki hardversko-softverski problem.

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
protjeran
power_user kaže...
SandyB kaže...
klimama kaže...
SandyB kaže...

ugrubo

Za proizvođače računala i ostale Intelove klijente koji su kupili potencijalno pogođene chipsete i sustave, Intel će surađivati sa partnerima kako bi prihvatili vraćanje pogođenih chipseta i planira podržati modifikacije ili zamjene potrebne na matičnim pločama i sustavima

Onda da uzimam Phe X6 ??? Ja stvarno ne mogu cekati 3 mjeseca da se to stabilizira.

18 godina
neaktivan
^^ do budes cekao novi chipset nauci engleski ;)
K'eni pa te vat' ;)
15 godina
protjeran
Bugiran Intelov chipset

A hebem ti sve ja taman skupio pare za jacu nadogradnju i sad ovo ispade...i zezao sam zanm engleski samo sto mi je bilo lijeno prevoditi (no offense),sad sam na mrtvoj tacki Da li Phe X6,da li da cekam Buldozera ili da li da cekam 3 mjeseca da se poprave te ploce :SSS

Sta mi vi savjetujete,komp bi mi sluzio samo za igranje i za nista vise..je li u igrama tolika razlika izmedju phenoma X6 i sandyja ??

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Bugiran Intelov chipset

Hehe slična stvar je prije par god bila s Canonovim digitalcima mislim da je bio D-50 u pitanju. Ugl pojavljivao se duh prijašnje slike na sljedećoj slici. Masu para su spušili jer nisu dali testiranje predproizvodne aparate jer to košta a gospoda je bila preškrta. Po meni je Intel trebao određenoj grupi ljudi dati na testiranje svoje čipsete da otkriju eventualne probleme i ne bi spušili 300 milijuna ;) 

Daj mi svoj mozak na dva sata i više nikad nećeš biti isti
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Kuzo kaže...

Zato je dobro da se malo poceka, da prodje barem 2-3 meseca, prve verzije skoro uvek imaju neki hardversko-softverski problem.

apsolutno pravilo. 

17 godina

Mada ja i stari kada prelazimo na novo sačekamo i po 6 mj a neki put i godinu. Jest da bude "malo zastarito" ali više volim igrati na sigurno, nego lupit lovu u nego razmišljati dal će mi raditi ili ne 

Daj mi svoj mozak na dva sata i više nikad nećeš biti isti
17 godina
neaktivan
Bugiran Intelov chipset

Tko radi taj i griješi...

Muahahaha... U biti nema se tu što pametno zaključiti, serija ima grešku u designu, dogodi se, netko će dobiti pedalu i dobro. I Toyota se ukenjala od povlačenja serija. To je kad je dupe veće od očiju - old law. 

War vs Us: http://www.youtube.com/watch?v=1tyhN7Us-F8&feature=related /// - REVOLUTION -
Poruka je uređivana zadnji put pon 31.1.2011 21:13 (PureEntity).
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
SandyB kaže...

A hebem ti sve ja taman skupio pare za jacu nadogradnju i sad ovo ispade...i zezao sam zanm engleski samo sto mi je bilo lijeno prevoditi (no offense),sad sam na mrtvoj tacki Da li Phe X6,da li da cekam Buldozera ili da li da cekam 3 mjeseca da se poprave te ploce :SSS

Sta mi vi savjetujete,komp bi mi sluzio samo za igranje i za nista vise..je li u igrama tolika razlika izmedju phenoma X6 i sandyja ??

Kakva 3 mjeseca za zamjenu?   Piše da će sve biti riješeno u veljači.

Kupi ono što si planirao. Ako bude kakvih problema to ćeš riješit u dućanu u kojem si kupio ploču.

everybody lies
17 godina
neaktivan
Bugiran Intelov chipset

Sa BSN*:

The updated chipset will being shipping in late February and full volume recovery is expected in April, Intel noted. This setback will cost the company a whopping $1 billion in the combined lost revenue ($300 million) and replacement costs ($700 million) because of a production delay.

Dakle, početak isporuke krajem veljače, normalne isporuke (nakon zamjena) u travnju; ukupni gubitak milijardu dolara - 300 milijuna u izgubljenim prihodima + 700 milijuna za zamjene i otpis postojeće proizvodne linije i proizvedenih čipova.

The laws of nature are constructed in such a way as to make the universe as interesting as possible. - Freeman Dyson, Imagined Worlds
Poruka je uređivana zadnji put pon 31.1.2011 23:17 (hrx).

0 0 hvala 0
18 godina
SandyB kaže...
power_user kaže...

ugrubo

Onda da uzimam Phe X6 ??? Ja stvarno ne mogu cekati 3 mjeseca da se to stabilizira.

ako uzmeš phenoma onda moraš novi account s novim nickom otvorit.. kasno je sad, sandy bridge it is..

Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
15 godina
neaktivan
Bugiran Intelov chipset

Koliko shvacam, taj bug usporava samo perfomanse SATAII portova, SATA3 rade normalno....jesam u pravu?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
X-Factor kaže...

Koliko shvacam, taj bug usporava samo perfomanse SATAII portova, SATA3 rade normalno....jesam u pravu?

Spomenuto je samo da se radi o bugu u SATA kontroleru, tako da vjerojatno utječe na sve verzije od rev. 1.0 (SATA 1.5 Gbit/s) do rev. 3.0 (SATA 6 Gbit/s).

The laws of nature are constructed in such a way as to make the universe as interesting as possible. - Freeman Dyson, Imagined Worlds
Poruka je uređivana zadnji put pon 31.1.2011 23:21 (hrx).
18 godina
Core2Duo2 kaže...
SandyB kaže...

Kakva 3 mjeseca za zamjenu?   Piše da će sve biti riješeno u veljači.

Kupi ono što si planirao. Ako bude kakvih problema to ćeš riješit u dućanu u kojem si kupio ploču.

Iz koje si ti bajke ispao....

Heroj a ne zločinac
18 godina
Bugiran Intelov chipset

A ja se pitao zasto mi Corsairov SSD radi skoro isto kao i obican crni WDjac. Nabijem ja Intel i njihove chipsete. {#}

Think locally, act globally...
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Bugiran Intelov chipset
oni tih 300 milijuna dolara pojedu za dorucak,sta je to njima.
Networking Admin,nemam 15 godina takav mi je nick :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
Bugiran Intelov chipset

uh hebeno je

zao mi je prijatelja koji je kupio Asrock P67 EXTREME4 i i7 2600k

jos nije sklopio stroj jer ceka hladnjak,a izgleda da i nece

steta ploce prehebena je

na trzistu su procesori koje ne mozes nigdje ubosti da rade,osim ako ti ne smeta poluispravna ploca.

strasna situacija

-=PiS=- CROZOKI
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
tpg kaže...

Zamisli da imas 1000.000 KN i sada ulozis npr 100.000 KN u neispravan auto,bez mogucnosti reklamacije,bi li ti se to svidjelo?

Forum: http://www.elite7hackers.byethost16.com/
Poruka je uređivana zadnji put uto 1.2.2011 0:24 (xZero).
16 godina
xZero kaže...
tpg kaže...

Zamisli da imas 1000.000 KN i sada ulozis npr 100.000 KN u neispravan auto,bez mogucnosti reklamacije,bi li ti se to svidjelo?

Nebi se meni svidjeli jel ih nebi opet mogao zaraditi a sta je to njima,a i oni imaju milijarde to je samo sto se zna a koliko jos imas zastekani.

Networking Admin,nemam 15 godina takav mi je nick :)
17 godina
neaktivan
Bugiran Intelov chipset

Ajde barem povlace,ne izdaju dodatnu opremu u vidu sata controlera kao sto bi neki napravili (famozni kurton appla).'S vremenom dolazi do degradacije' prejako.Inace je intel izmedju ostalog uvijek bio bolji upravo zbog ploca i chipseta.Velika pr glupost koja ce odbiti ljude od imena sandy bridge iako je na papiru vrlo dobro izgledo.Nije ovo tak bezazleno jer svako ko ovak nekaj procita pausalno manje vise kriza sandy bridge iz glave i ide na staru platformu 1156 ili 1366.Cak i kad isprave taj propust ljudima to ostane u glavi.Seagate iako nije usporedno sa velicinom i opsegom intela je na kraju i propo zbog jedne falicne serije hardova

Poruka je uređivana zadnji put uto 1.2.2011 8:35 (Tcherot).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Bugiran Intelov chipset

BUG on intel :

I'm from Hollywood
Poruka je uređivana zadnji put uto 1.2.2011 8:48 (woodgamesfx).

4 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice