Brži VelociRaptori

poruka: 19
|
čitano: 2.475
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Brži VelociRaptori".
17 godina
neaktivan
Brži VelociRaptori

mmm ovaj passivni hladnjak mi je primamljiv a i hard takoder :D

Human Shields

0 0 hvala 0
18 godina
RE: Brži VelociRaptori

Bice da je to nesto mnogo brz tvrd disk

16 godina
neaktivan
Brži VelociRaptori

Neka bude 500 kn za 150 GB model i kupujem odmah

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Brži VelociRaptori

Najs! Smijeh

3D Designer, www.mrcine.org, www.crotrailers.co.cc - Traileri,gameplay snimke i ostali klipovi za video igre
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
odjavljen
Brži VelociRaptori

a bit će opet skupi,pogledaj dosadašnji od 150gb

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
M4X kaže...

a bit će opet skupi,pogledaj dosadašnji od 150gb

Znam, ja se to samo nadam Osmijeh

18 godina
Brži VelociRaptori

Hmmm uz 1350kn za solidan 64GB SSD uopće me ne privlači ni cijenom ni performansama. Ovdje naravno uzimam u obzir samo da bi mi kao prosječnom kućnom korisniku takav disk primarno služio za sistemsku particiju sa programima + igra ili dvije i ništa više.

Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina

Sve je to ljepo s SSD-om.Al kod njega nema defragmentacije.I ako se ne koristi samo za sistemsku particiju brzine čitanja i pisanja mu padnu na brzine prosječnih HDD-ova.Tak da je ovo jako ljepo za vidjet

18 godina
odjavljen
Jazzer kaže...

Hmmm uz 1350kn za solidan 64GB SSD uopće me ne privlači ni cijenom ni performansama. Ovdje naravno uzimam u obzir samo da bi mi kao prosječnom kućnom korisniku takav disk primarno služio za sistemsku particiju sa programima + igra ili dvije i ništa više.

velociraptor nije SSD,SSD je opet naj naj disk,brži,bolji(kako hoćeš) od bilo kojeg mehaničkog diska

18 godina
M4X kaže...
Jazzer kaže...

velociraptor nije SSD,SSD je opet naj naj disk,brži,bolji(kako hoćeš) od bilo kojeg mehaničkog diska

Nije mi baš jasno kakvu je svrhu imao ovaj odgovor osim možda za skupljanje zvjezdica ispod avatara Namigiva. Ja sigurno nisam pobrkao lončiće. Naime nisam niti rekao da je velociraptor SSD, samo sam s moga stajališa usporedio korisnost novog velociraptora sa već postojećim SSD rješenjima koja po meni u ovom trenutku (i za moje potrebe) imaju više smisla od nečeg što zuji na 10.000rpm.

@Apocalypso - fragmentacija je moguća i vrlo vjerojatna i na sistemskom (SSD) disku, međutim današnji OS-ovi bez većih problema rješavaju takve probleme tako da spominješ stvari iz prošlosti (ne tako davne ali tehnologiji ne treba dugo...).

Poruka je uređivana zadnji put pon 5.4.2010 21:52 (Jazzer).
18 godina
neaktivan
Brži VelociRaptori

Nije mi jasan razlog zašto bi WD pustio u prodaju tako nešto. Ovo je bila serija koja je ciljala na "enthusiast" tržište koje se prebacilo na SSD-ove.

Uz prosječan intelov SSD za nekih 1500kn, oni bi moralo prodavat ovaj disk za cca 800-900 kn i to kapaciteta minimalno 300Gb da netko uopće i razmišlja o ovome.

Vjerojatno su već radili na razvoju, a nisu mislili da će popularnost SSD-ova tako brzo porast... plus onaj SSD koji je WD izdao je poprilično spor pa možda kompenziraju.

If It's Not Broke, It Doesn't Have Enough Features

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Brži VelociRaptori

Hoće mi neko objasniti zašto su SSD diskovi toliko skupi i zašto imaju taj "deklarisani vek trajanja" ?

I koliko su oni bolji u igrama i kada se koriste za sistemsku particiju?

There's no sense crying over every mistake. You just keep on trying till you run out of cake.

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Brži VelociRaptori

bezveze,.. imao raptor i prodao ga,.. radio je na 10,000 rpm,.. e sad da je bio nesto ono osjetno brzi i nije bas,... e sad neznam za velociraptor, ak je slicna brija,. onda banana

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Brži VelociRaptori

Evo... na BUG-u najave a na netu već testovi...

Ukratko, jedan od bržih mehaničkih diskova, ali se jednostavno ne isplati kad je Intelov G2 nekih 20-ak puta brži :)

Kao i svi review sajtovi, moj prijedlog bilo kome je isti: Brzi SSD + 1TB disk za storage

2 0 hvala 0
18 godina
Lightning kaže...

Evo... na BUG-u najave a na netu već testovi...

Ukratko, jedan od bržih mehaničkih diskova, ali se jednostavno ne isplati kad je Intelov G2 nekih 20-ak puta brži :)

Kao i svi review sajtovi, moj prijedlog bilo kome je isti: Brzi SSD + 1TB disk za storage

Da samo moras prvo i rjesit veliki problem ljudima za SSD, jer velika vecina nema kamion love za to pa ce kupit samo disk od 1TB.Cool

16 godina

i za običnog korisnika mislim da nije ni potreban skup ssd,ja bih bio zadovoljan i s ovim mehaničkim,ne igraju svi igrice ,ne bavu se 3dom, i ostalim zahtjevnim aplikacijama

dovoljan mi je jedan uređaj sa os u sebi
Poruka je uređivana zadnji put uto 6.4.2010 21:09 (blackalbum).
18 godina
neaktivan
rambox kaže...

Da samo moras prvo i rjesit veliki problem ljudima za SSD, jer velika vecina nema kamion love za to pa ce kupit samo disk od 1TB.Cool

Ma ne treba ti kamion... za 800kn imaš intelov V-series od 40Gb... čisto dosta i za najveću instalaciju windowsa i osnovnih programa.

16 godina

i to je skupo za prosječnog korisnika,za te pare kupiš 1 tb disc,ima extrema koji uvijek vole imati najbolje i najskuplje,ali to je za manje zahtjevne dobro ,jer skupe i nove tehnologije postaju dostupne svima kad zahtjevni otplate razvoj takvih komponenti

dovoljan mi je jedan uređaj sa os u sebi
18 godina
neaktivan
blackalbum kaže...

i to je skupo za prosječnog korisnika,za te pare kupiš 1 tb disc,ima extrema koji uvijek vole imati najbolje i najskuplje,ali to je za manje zahtjevne dobro ,jer skupe i nove tehnologije postaju dostupne svima kad zahtjevni otplate razvoj takvih komponenti

A dobro... kako hoces :)

Sve u svemu, što se samog Vraptora tice, ne vidim razloga za kupnju... skup, a nije najbrzi...

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice