Kupio bih ju odma bez razmisljanja da joj cijena bude sto nize,a kao sto kazu 50 dolara vise od stare hm nejde im pod ruku a ni meni kao sto i ostalim kupcima trebali bi napravit upravo suprotno prodatavat sto jeftinije.. ili BAR u ccjenovonm rangu hd4870 ...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Imam samo tri(3) rijeci: "Eee moja Nvidia",
ccc!!!!
LOL, oni idu na kraju svega idu dizat cijenu katastrofa
Managment director Nvidie definitivno treba dobiti otkaz.
Mali zeleni govnari puni sebe. Kada izbacite ponovno nešto kao 6600GT onda se javite. Umjesto da režu cijene, oni sada prodaju maglu ovakvom grafičkom. Vrijeme je da ponude DX10.1 kompatibilnu grafičku. Do onda, Radeon 4xxx serija pwns.
Mali zeleni govnari puni sebe. Kada izbacite ponovno nešto kao 6600GT onda se javite. Umjesto da režu cijene, oni sada prodaju maglu ovakvom grafičkom. Vrijeme je da ponude DX10.1 kompatibilnu grafičku. Do onda, Radeon 4xxx serija pwns.
Nije to bez razloga. Uskoro na tržište izlazi i Radeon HD 4850X2 po sličnoj cijeni kao i taj novi GTX260. Čini se da Nvidia još uvijek nema pravi odgovor na atijeve turbake u istom cjenovnom razredu.
Kupio bih ju odma bez razmisljanja da joj cijena bude sto nize,a kao sto kazu 50 dolara vise od stare hm nejde im pod ruku a ni meni kao sto i ostalim kupcima trebali bi napravit upravo suprotno prodatavat sto jeftinije.. ili BAR u ccjenovonm rangu hd4870 ...
"Čip i dalje ostaje (barem za sada) u 65 nanometara, ali će kompanija na njemu otključati 9 grozdova (za razliku od dosadašnjih 8). Sam čip GT200 posjeduje 10 grozdova od po 24 shadera, što u konačnici znači skok sa 192 stream procesora na 216. "
Ovo mi izgleda kao da bi se moglo otključati u riva tuneru, isto kao prije na 6800LE.
LOL @
Ono što Diskont24 prodaje za 2900kn,
VGA PCIe2.0 nVidia GeForce GTX280, Gainward, 1MB
Feniks kompjutori LOL... GG
4.996,40 knKupio bih ju odma bez razmisljanja da joj cijena bude sto nize,a kao sto kazu 50 dolara vise od stare hm nejde im pod ruku a ni meni kao sto i ostalim kupcima trebali bi napravit upravo suprotno prodatavat sto jeftinije.. ili BAR u ccjenovonm rangu hd4870 ...
LOL @
4.996,40 knOdlican potez nVidie(sarkazam!!!!)
LOL @
4.996,40 knLOL @
4.996,40 knTi preprodavači u 75% slučajeva imaju niže cijene od drugih. Ova kartica je ista kartica kao i ona u Diskontu, HGSpotu i bilo gdje i svugdje su barem donekle pratili pad cijena, a ovima kartica košta skoro tisuću kuna više od najskuplje GTX280 (BFG) koja je u HGSpotu bila prva u Hrvatskoj za 3900kn.
Ako računaš da je u startu GTX 280 koštao $650 što je bilo oko 2800kn, ispada da je HGSpot uvoz naplatio 1000kn, a Feniks tada 2000kn i Feniks ga danas kada su cijene vrtoglavo pale i kada najbrža MSI-jeva GTX 280 košta 2200kn, naplaćuje 5000kn.. ili točnije, uvoz naplaćuje 2800kn odnosno uvoz košta 600kn više od same kartice. LOL
najbrža MSI-jeva GTX 280 košta 2200kn