Brži Core i7

poruka: 8
|
čitano: 1.709
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Brži Core i7".
17 godina
neaktivan
Brži Core i7

Skupa ta jedna i7 Core jezgra, nisam primjetio da igdje u članku piše ima li ih više od jedne ;)

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
RE: Brži Core i7

niti nemora pisat,jer svaki i7 ima 4 jezgre i 8 podjezgri (il kak se to vec zove)

vidi ga http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=572600

18 godina
neaktivan
viper kaže...

niti nemora pisat,jer svaki i7 ima 4 jezgre i 8 podjezgri (il kak se to vec zove)

vidi ga http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=572600

thread..nit.. HT iliti hyper threading (kako bi bugovci rekli "visenitnost" Osmijeh) tehnologija.. uno jezgra radi duo stvari paralelno.. da se tako kaze.
a da su im cijene koma.. hebiga.. mal' pretjeruju. sve 5 da rulaju po benchmarkima raznima.. ali pretjeruju malo. treba to cekati da dropaju cijene.
20 20.. hehehe ;)
ono.. kupis proc.. ali moras platiti licence za koristenje dodatnih jezgri LoL to bi bila fora :)
skupi su.. uh.
Reg: But apart from the sanitation, the medicine, education, wine, public order, irrigation, roads, the fresh-water system, and public health, what have the Romans ever done for us? Xerxes: Brought
Poruka je uređivana zadnji put pet 29.5.2009 13:03 (Littlemanbeingerased).
17 godina
protjeran
Brži Core i7

pre pre skupo, najbolji je i920, oc-a se na 3,4 ili 3,6 i radi ko zvijer

King of the South!

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
epic kaže...

pre pre skupo, najbolji je i920, oc-a se na 3,4 ili 3,6 i radi ko zvijer

nije najači, ali najisplativiji od i7.
Ja sam Ivan Puuuuuuu iz Iloka, dečko sa sela :)
18 godina
neaktivan

ma.. sad kad naprave flood s i7 treba zgrabiti quada core 2 i gotovo (barem mi koji to jos nemaju Belji se).

konstantno pracenje tehnologije je bacanje novaca osim ukoliko ti uistinu ne treba takva pila. hebiga.. moj poslovni ljapitopi od firme je jaci nego moj desktop LoL

Reg: But apart from the sanitation, the medicine, education, wine, public order, irrigation, roads, the fresh-water system, and public health, what have the Romans ever done for us? Xerxes: Brought
18 godina
protjeran

600$ ili u prijevodu kod nas 600+€

17 godina
pinkskin kaže...

600$ ili u prijevodu kod nas 600+€

I sad je dolar još nisko pal.
AC Milan
1
Nova poruka