B.net bez krize

poruka: 12
|
čitano: 5.387
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "B.net bez krize".
18 godina
B.net bez krize

i ja bi b-net

ali toga nema u okolici Čakovca, kao niti ostalih provajdera

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
RE: B.net bez krize
dadoremix kaže...

i ja bi b-net

a sta da ja kažem kojem isto bnet nije dostupan a živim u zagrebu .. a ostali operateri su mi svi dostupni

LASER FAN [url=http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=781378][img]http://valid.canardpc.com/cache/banner/781378.png[/img][/url]
16 godina
neaktivan
B.net bez krize

Iako imaju kabelski internet, spajanje s CARNetom im je odlican potez, pogotovo za mlade i studente (Koji cine velik dio internetske "populacije") jer imaju snizene cijene, a dobiju TV, Telefon i brz internet za 190kn mjesecno.

Napokon jedan dobar provider!

Iako nekima steka, vjerujem da ce rijesit to!

0 0 hvala 0
16 godina

Ja spadam među sretnike kojima je dostupan B.net i presretan sam zbog tog.

Plod nepouzdanosti kontracepcije
18 godina
puls4R kaže...

Iako imaju kabelski internet, spajanje s CARNetom im je odlican potez, pogotovo za mlade i studente (Koji cine velik dio internetske "populacije") jer imaju snizene cijene, a dobiju TV, Telefon i brz internet za 190kn mjesecno.

Da dobar provider ali ogranicen na Zgrade Only, ili vece stambene komplekse a ostali nista fuckaj ga. No vjerojatno ce sad ic masovan prjelaz ljudi po zgradama s T-Šrot na B-Net, jer samo bi bedak ostal na T-Šrot ak ne mora a ima mogucnost za B-net s ovim novim brzinama i po takvoj cijeni. Normalno ista je prica ak si se uselil u novu zgradu i imas mogucnost birat T-Šrot ili B-Net pa normalno odluka je jasna.Nevinašce

http://www.bnet.hr/cro/2d/2d_internet_telefon

16 godina
neaktivan

Danas putem svoje mreže imaju doseg do 260 tisuća kućanstava a prije 6 mjeseci su izjavili da su tada imali doseg do 254 tisuće kućanstva.

puls4R kaže...

Pa mislim da svi operateri na sličan način imaju dogovore sa CARNet-om.

domicius
18 godina
viper kaže...
dadoremix kaže...

i ja bi b-net

a sta da ja kažem kojem isto bnet nije dostupan a živim u zagrebu .. a ostali operateri su mi svi dostupni

Ni meni, privatne kuće im valjda nisu zanimljive/isplative...

16 godina
neaktivan
Eyekool kaže...
viper kaže...
dadoremix kaže...

i ja bi b-net

Ni meni, privatne kuće im valjda nisu zanimljive/isplative...

Najprije im nisu isplative, a onda time niti zanimljive što je sasvim normalno za očekivati. Ništa osobno, sve je to samo stvar opstajanje na tržištu. Nije da ne vole obiteljske kuće nego dok imaju doseg do tek 260 tisuća kućanstava, puno im je isplativije (i odgovornije prema vlasnicima koji riskiraju svoj novac) ponašati se ovako. S vremenom će im biti isplativije ići i u obiteljske kuće...

domicius
17 godina
puls4R kaže...

dobra provider?

mozda im je ponuda na papiru jako dobra ,ali i oni imaju svjih gresaka

npr.zivim u centru Zagreba i presao sam na njihovu kabelsku prije par godina i tek su napokon sada nam dali mogucnost da dobijemo nesto vise od osnovnog paketa za kabelsku-isto tako kad su radili "upgrade" nase kabelske ostavili su nas bez tv jedno tjedan dana i njohova info sluzba nije nam mogla dati tu informaciju nego su nas samo vozali i davali krive informacije

16 godina
neaktivan
Radoznali kaže...
puls4R kaže...

dobra provider?

mozda im je ponuda na papiru jako dobra ,ali i oni imaju svjih gresaka

npr.zivim u centru Zagreba i presao sam na njihovu kabelsku prije par godina i tek su napokon sada nam dali mogucnost da dobijemo nesto vise od osnovnog paketa za kabelsku-isto tako kad su radili "upgrade" nase kabelske ostavili su nas bez tv jedno tjedan dana i njohova info sluzba nije nam mogla dati tu informaciju nego su nas samo vozali i davali krive informacije

Oni su jos "nov" provider, a ako ti na temelju toga nisu dobri... da cujes moje price s njima i s t-com-om iznenadio bi se koliko sam puta osto bez neta, tv-a itd..

18 godina
B.net bez krize

kod mene je t-com super, šljaka A1, jedino 1x na mjesec obično u nedelju sve stane, pa moram modem rebutat, ko da im se centrala rebuta 1x mjesečno nedeljom ili pa valjda nešto rade

al cijena, paprena, najskuplji su

mada gledao sad i ponudu optime, isti jarac samo drugačije zapakirano :D

0 0 hvala 0
16 godina
puls4R kaže...

spajanje s CARNetom im je odlican potez, pogotovo za mlade i studente (Koji cine velik dio internetske "populacije") jer imaju snizene cijene, a dobiju TV, Telefon, brz internet za 190kn mjesecno...

..i zabranu pristupa khm i warez stranicama bez proxy-ja..-.-

Ne bi nikad carnet uzeo..

Dijelim časopis VIDI u PDF-u! (iz arhive, dakle svaki mjesec imam za prošli mjesec)
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice