B.net – brži i s više programa

poruka: 22
|
čitano: 3.443
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "B.net – brži i s više programa".
17 godina
neaktivan

Da li se onda povećava brzina paketima Mega 4 i Mega 16? Nije download toliko bitan, ali trebali bi upload povećati.

3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: B.net – brži i s više programa

Ajde Bogu hvala i oni su odlucili malo ubrzat brzinu interneta i stavit malo vise programa Smijeh

17 godina
neaktivan

Hvala Bogu i oni su odlućili dignut brzine... OsmijehOsmijehOsmijeh i slažem se sa @Zaggy111 da bi trebali dignut upload speed.

Life is like a next-gen game. Graphics are awesome but the gameplay sucks!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ma odlično je kaj su to povećali napokon i upload i download, kaj se mene tiče protiv tv-a nemam niš al ga niti ne gledam pa mi je tak svejedno koliko ima programa HBO i HBO Comedy sigurno neće ubaciti tak da ću vjerojatno i dalje gledati onih par programa koje i inače gledam.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Kada će povećati brzine? Imam 3D paket i još uvijek mi je download 2 Mbps

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Proz0r kaže...

Kada će povećati brzine? Imam 3D paket i još uvijek mi je download 2 Mbps

Pa piše da će postepeno u slijedećih mjesec dana.

16 godina

Zna li itko šta je sa XCarnet-om? idu li i njemu brzine up?

lol
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Fox Mulder kaže...

Ako se ne varam korisnicima koji su kod bneta uzeli samo internet su dobili brže veze prije dva-tri mjeseca. A povećavaju brzine i korisnicima Mega 1 možda je to to za korisnike XCARNeta.

17 godina
neaktivan

mozda i t-com poveca njihov jadni upload.

I wake up in the morning ask my self is life worth of living or should i blast myself.

0 0 hvala 0
16 godina
Seky kaže...
Fox Mulder kaže...

Ako se ne varam korisnicima koji su kod bneta uzeli samo internet su dobili brže veze prije dva-tri mjeseca. A povećavaju brzine i korisnicima Mega 1 možda je to to za korisnike XCARNeta.

fala lipa!

lol
16 godina
neaktivan

Definitivno bi trebali još više povećati upload, sve ispod 1 Mbps je slabo.

Dakle, umjesto 4 Mbps / 512 kbps trebalo bi biti barem 4 Mbps / 768 kbps, s maksimalnom mogućnošću proširenja na 16 Mbps / ~2 Mbps

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan

Sjecam se kad sam igrao CoD 4 preko nekog privatnog slovenskog servera, meni je download bio 400 KB/s (dakle Slovencima upload).

Malo sam gledao na netu, ugl bio je neki operater, al sad me mozete ubit, ne mogu se sjetit, imao je brzine do 60 u downloadu i 25 u uploadu.

Onda sam isao pretvarat cijene. Kod T-Coma Flat ADSL i 4 Mbps / 0.25 Mbps kosta 178 kn. Za tu bi se lovu u Sloveniji moglo uzet kod tog operatera 12/1.

A sto je jos luđe, možeš sam birat odnos uploada i downloada. Za istu cijenu možeš recimo uzet 10/10 ili 20/2. Ponuda ide do 60/25.

Pa se sad vi rugajte

17 godina
neaktivan

jesu kom povecali brzine? zivim u zg.u i to u 'boljem' kvartu u jos mi nisu povecane

kaze frend da ni ne ocekujem tak brzo.. kao tek kad se vratim s mora krajem 8.mj 

jer kaze da su mu povecali ( ono zadnje povecanje xcarnet korisnicima) tek mjesec i pol nakon roka.. 

takoder zivi u zg-u i to na jarunu

lapy:- HP 6715b stroj: Intel core2duo E5200 [@4GHz - Scythe Zipang SCZP-1000] Gigabyte EP31-DS3L Kingmax MARS 2x2GB PC-8500 Gigabyte ATI HD4670 [Aceelero S1 v2] WD 640AALS Corsair CX-400

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Nisu jos povecali brzine.

Kod mene u zgradi je njihova "centrala" za moj kvart i dalje imam 2Mb/sViče

...Scooter Tuning is not A Crime!!...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Lion King kaže...

Nisu jos povecali brzine.

Kod mene u zgradi je njihova "centrala" za moj kvart i dalje imam 2Mb/sViče

Pa sacekaj malo, valjda ce povecat.

Poruka je uređivana zadnji put ned 28.6.2009 11:49 (Fowix).
17 godina
neaktivan

Pa rekli su da će do 19.7. kaj ne? Strpimo se povećati će ja ionak neću biti u Zg pa mi je svejedno kada povećaju ali kad se vratim htio bih imat brži net.

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan

Dosao racun za 3D paket prije par dana, i pise "Usluga povecanja brzine 1 Mb/s od 1.6 do 30.6"

Pomislim ja mora da ce onda povecat 1.7.

Probudim se jutros, odmah se povezem na net preko iPhonea, pokrenem speedtest, i dobijem 7,7 Mb/s.

Nije lose (u Splitu sam)

17 godina
neaktivan

Evo meni su danas povećali, testirao na speedtestu, jedino upload mi ide pola megabita i pri kraju padne na cetvrtinu megabita (stara brzina), iako to nije neki problem.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Meni radi net na novoj brzini, nisam skužio jer sam si danas instalirao FF 3.5 pa nisam skužio...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Ja sam trenutno u Zagrebu kod cure i njeni starci imaju 3D paket i brzina je još uvijek ista...2 Mbit

Bit će!
16 godina
neaktivan

Pa nisu svugdje povecali,strpi se

Znam Super Admina osobno,zato ne kenjaj! :D
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Meni se ne žuri nigdje. Kao što kažeš, možda nisu još svima povećali. Govorim to da se utješi onaj kome još nije povećano...da zna da nije jedini... Smijeh

Bit će!
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice