Blu-rayu još pet godina?

poruka: 5
|
čitano: 1.126
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Blu-rayu još pet godina?".
17 godina
neaktivan
Blu-rayu još pet godina?

Još 5 godina života LOL, pa taj se medij još nije ni pošteno 'uhvatio'.

Tako je bilo i sa DVDom - trebalo mu je prvo 2-3 godine da zaživi kak spada, a danas je najrašireniji medij.

Mislim da će Blu-Ray komotno biti u upotrebi narednih 10tak godina. Kapacitet mu je sasvim dovoljan za multimediju i podatke da izdrži na dulje pruge Namigiva

Intel Core2 Duo E8400 6MB, 4GB OCZ Gold 800Mhz, Gainward GF8800GTS 640MB, Gigabyte X38-DS4 Ultra Durable 2
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Blu-rayu još pet godina?

Nisi računao da se tehnologija ubrzava eksponencijalno, pa će tako i plava zraka biti kraćeg vijeka od dvd-a.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Blu-rayu još pet godina?

Tko će to sve pohvatati , neznam kako je u Zagrebu, što se tiče Blu ray-a i videoteka, al ovdje u Puli, jedna jedina videoteka, kao ima par nekih naslova, (možeš ih nabrojati na prste jedne ruke) na blu ray-u a, ima ih nekoliko koji dosta dobro rade a, niti jedna nema blu ray, pošto to nitko ne traži. Tako kažu, neke imaju i naslov ispred, na reklami da  imaju uđeš unutra i pitaš, (pošto je mene zanimalo) ono skoro pa nikad čuli .Ili je spika nitko ne traži. Uglavnom prognoziraju kraj a, skoro pa da nije ni počeloCool.Slična stvar je i sa ljudima pola njih nikad čulo za blu ray.Mršti se

0 0 hvala 0
17 godina
Blu-rayu još pet godina?

rade ima ih 3. polako ljudi, ima vremena. nemaju svi pare za čitač blu-ray. i još nije nikako potreban prosječnim korisnicima kompjutora. oživit će to. bez brigeCool

q6600, 8800gt, 2gb ram, 500gb hdd, gigabyte p35 ds3....
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Blu-rayu još pet godina?

Nekako si mislim da si nikad necu kupiti bluray. Osim ako mi ga neuvale kada budem nesto kupovao (npr. ps3).

Za filmove mi netreba, gledat cu mkv s neta. Za prziti te mkv filmove mi isto netreba jer kad oces nesto opet pogledat lakse je skinuti opet, nego traziti u tonama sprzenih filmova.

Za igre koristiti daemon tools koji mauntaju cd/dvd/bluray, a u buducnosti i holo disk ako treba.

Za bekap koristim ext hdd i usb stick.

A i ovaj dvd snimač nekoristim bas previse. Tj jedino za sto mi sluzi je za instaliranje windowsa.

A i to se moze preko USB sticka/hdd-a

Tako da bih se slozio da je vjerojatno zadnji opticki format. Jedino je pitanje koliko dugo ce opstati.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice