BlackBerry ispred Androida

poruka: 12
|
čitano: 2.396
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "BlackBerry ispred Androida".
16 godina
protjeran

krajem godine prvi ce biti apple bas kao   i u svijetu racunala zbog novog iPhone-a...inace,na ovom nazahvalnijem,najvecem i najbogatijem trzistu znacajnu ulogu igra symbian

0 9 hvala 1
16 godina
neaktivan
RE: BlackBerry ispred Androida
bugonja kaže...

krajem godine prvi ce biti apple bas kao   i u svijetu racunala zbog novog iPhone-a...inace,na ovom nazahvalnijem,najvecem i najbogatijem trzistu znacajnu ulogu igra symbian

Aha

18 godina
neaktivan
bugonja kaže...

Ja stvarno ne znam tko moze parirati blackberryu (pogotovo bold 9700) u poslovnom segmentu...

Znas ne sluze mobiteli samo za igrice i fart aplikacije...

In Control
16 godina
neaktivan

Nadam se da ce Android uskoro postati OS broj 1. ne samo u SAD nego u cijelom svijetu! Smijeh

nije vazno ciljati u metu,nego metati u cilj :)
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Cim nesto skemijam posto sam u t-mobileu koji za jako los za BB i cim rijesim tarifu i300, ode jedan iPhone i uzimam 8900.....101%!

Trebao sam prije par dana kupiti dva komada, ali na zalost kao sto sam rekao....t-mobile ima to jako lose izvedeno i ne dam im na 300 kn pretplate + svi moguci troskovi i jos na to 80 kn za BB uslugu...meni osobno previse love!

Boljoj polovici je isto tako BB bolji radi posla pa tako da mjenjamo oboje iPhone cim rijesimo te tarife....ili ako ovi nesto smisle.

Za posao je BB daleko ispred iPhone-a. No BB i cilja na tu "publiku", makar na nekim modelima imaju zgodne multimedijske fore. Samo sto mislim da im je Storm 9500 totalni promasaj tj. meni osobno je to njihov najlosiji uredaj (od novijih).

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
18 godina
neaktivan
win32 kaže...

Za posao je BB daleko ispred iPhone-a. No BB i cilja na tu "publiku", makar na nekim modelima imaju zgodne multimedijske fore. Samo sto mislim da im je Storm 9500 totalni promasaj tj. meni osobno je to njihov najlosiji uredaj (od novijih).

Probaj bold 9700... ozbiljno ti kazem... bolji je i od 8900... posto sam si isti namjeravao kupiti, ali kada sam uzeo 9700 u ruke... predobro nesto...

Inace za BB vip je bolji...

In Control
17 godina
protjeran

mene zanimaju aktualni udjeli u svijetu i europi, mogli bi i to staviti, a ne samo SAD stalno koji me se ne tice bas puno niti je pokazatelj stanja u svijetu

http://www.erepublik.com/en/referrer/GrimyHR

2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
EnlightenedPhoenix kaže...
win32 kaže...

Probaj bold 9700... ozbiljno ti kazem... bolji je i od 8900... posto sam si isti namjeravao kupiti, ali kada sam uzeo 9700 u ruke... predobro nesto...

Inace za BB vip je bolji...

Budem probao i taj 9700, ali ono sto mi je vazno u svemu tome je fizicka tipkovnica, dobar WiFi....nije mi vazna recimo kamera (sto se mene tice mogu je i izbacit i umjesto nje ulozit vise u kvalitetniji dsplay ili tipkovnicu).

Onaj 9500 mi je katastrofa....najgori BB koji sam isprobao!

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
18 godina

BB je vladar u Americi i ne vjerujem da će ga bilo tko prestići, a kamoli iPhone, kojeg bi Android mogao?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Američko tržište nije jedino tržište...

:)

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
grimyHR kaže...

mene zanimaju aktualni udjeli u svijetu i europi, mogli bi i to staviti, a ne samo SAD stalno koji me se ne tice bas puno niti je pokazatelj stanja u svijetu

Mislim da  je globalno Symbian najzastupljeniji. Negdje sam skoro porčitao. Ispravite meka o sam u krivu.

Ako se u nama krije skriveni talenat, onda se jako dobro sakrio
17 godina
protjeran
LeeMoon kaže...
grimyHR kaže...

Mislim da  je globalno Symbian najzastupljeniji. Negdje sam skoro porčitao. Ispravite meka o sam u krivu.

nisi u krivu, globalno symbian drzi skoro pola trzista smartphoneova

http://www.erepublik.com/en/referrer/GrimyHR
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice