I bijeli iPhone 4 u Hrvatskoj

poruka: 32
|
čitano: 5.362
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "I bijeli iPhone 4 u Hrvatskoj".
16 godina
protjeran

I Hrvatska hvata korak sa svijetom. Mislim da je za ljubitelje zagrizene jabuke ovo odlicna vijest.

1 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Re: I bijeli iPhone 4 u Hrvatskoj
Napokon relativno normalna cijena i za otkljucani telefon.
Ne uči me, ne govori mi, o svemu znam sve - bez pameti!
15 godina
neaktivan

Ma, znate li vi da je Chuck Norris dobio bijeli iphone prije par mjeseci sa cijelom jabukom?

3 5 hvala 4
15 godina
protjeran
frkaroš kaže...

Ma, znate li vi da je Chuck Norris dobio bijeli iphone prije par mjeseci sa cijelom jabukom?

<sarcasm>Ajme! Umirem od smijeha.</sarcasm>

Your opinion about me doesn't define who I am.
Poruka je uređivana zadnji put sub 7.5.2011 13:56 (Master Troll).
16 godina
Danny_HR kaže...

5500 kn za komad silicija i plastike je tebi normalna cijena nije ni čudo da se iphone prodaje kao lud kad ljudi tako razmišljaju

dovoljan mi je jedan uređaj sa os u sebi
18 godina

Drhtim od nestrpljenja {#}.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

U Vipu je od 7399,00 kn.Ova cijena navedena za T-mobile nije za otkljucani 100%.

I'll see you on the dark side of the moon
Poruka je uređivana zadnji put pet 6.5.2011 17:43 (no tengo dinero).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

ah nemogu si priustit ovo cudo,al znam da mnogi mogu pa izvolite,ja bi bijelog na poklon ako je moguce{#}

Australija-6,5/10,Malezija-7/10,Kina-8/10
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
blackalbum kaže...
Danny_HR kaže...

5500 kn za komad silicija i plastike je tebi normalna cijena nije ni čudo da se iphone prodaje kao lud kad ljudi tako razmišljaju

Bar kod iPhonea glavni materijal nije plastika kao kod ostalih ;) Ova cijena je ok ako bude ta. Takva je trebala biti i u početku, ali monopol čini svoje. S ovim se pobija i zadnja izrazito negativna strana iPhonea za one koji su ga uzimali u slobodnoj prodaji ako je takvih bisera uopce bilo.
Ne dozvolite da vas obeshrabre oni koji su razočarani životom i koji su postali gluhi za najdublje i iskonske želje svoga srca - IVAN PAVAO II
18 godina
neaktivan
no tengo dinero kaže...

U Vipu je od 7399,00 kn.Ova cijena navedena za T-mobile nije za otkljucani 100%.

Je, za otključani je. Potvrđeno iz T-mobilea.

Ne uči me, ne govori mi, o svemu znam sve - bez pameti!
18 godina
I onda neka kažu da apple stavlja cijenu 8 soma za apple a sve su krivi operateri i za to reklamiranje.Ja samo znam da apple nije mjenjao cijenu iphona 4 godine dok kod t-mobile svaku godinu skače cijena 1 som(3gsvs4) i onda je apple kriv.Iphone je među najjeftinijim smartphonovima na tržištu u tarifama.

5 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...
no tengo dinero kaže...

Je, za otključani je. Potvrđeno iz T-mobilea.

Onda je cijena skoro kao u Italiji.

18 godina
neaktivan
alen-c kaže...

Bar kod iPhonea glavni materijal nije plastika kao kod ostalih ;) Ova cijena je ok ako bude ta. Takva je trebala biti i u početku, ali monopol čini svoje. S ovim se pobija i zadnja izrazito negativna strana iPhonea za one koji su ga uzimali u slobodnoj prodaji ako je takvih bisera uopce bilo.

Jedino ako pod "ostali" mislis na Androidase. Jer kod Nokie telefoni te klase imaju kuciste od anodiziranog aluminija ;-)

18 godina
neaktivan

Isto sranje samo drugo pakovanje

3 4 hvala 0
18 godina
neaktivan

bravo bravo bravo bravo bravo

18 godina

Bijeli je kao kuliji za žene i ekipu, ajde bar izgleda drugačije. A šta se cijena tiče, sad znamo u koji su nas š.pak T-komovci uvaljivali do sada.

1 0 hvala 0
18 godina
neaktivan

Bolje uzeti neki mob sa Androidom. Manja je vjerovatnost da će ti ga ukrasti jer su ljudi neinformirani pa znaju samo za iPhone kao najbolji mob. {#}

This ain't no party, this ain't no disco, this ain't no fooling around!
Poruka je uređivana zadnji put sub 7.5.2011 0:54 (lzgr).

10 0 hvala 0
18 godina

this changes everything, again 

:P

PS. meni se bijeli cini lipsi kad je upaljen ekran, kad je izgasen (crn) onda mi je lipsi crni 

www.stripovi.tk

0 0 hvala 0
16 godina
blackalbum kaže...
Danny_HR kaže...

Opet kažem, potražnja određuje cijenu, da je iphone preskup ne bi se prodavao. Ako apple proizvede 10 milijuna iphonea i stavi cijenu 600€, a za pola godine ih proda samo milijun onda će cijena pasti, ali dok se svi proizvedeni iphonei prodaju cijena će bit ovakva.

Dakle normalna cijena je ona cijena koju je većina potrošača  spremna platiti za uređaj, a ne ona za koju ja ili ti mislimo da je realna.

17 godina
neaktivan

Ajde bilo je i vrijeme da malo snize te cijene!

17 godina
neaktivan

Bilo kako da bilo i dalje smo skupi ko sam vrag! Niti jedan od Iphone modela ne vrijedi više od 1000kn! 

Rađe budem platio režije ili kupio prihvatljiv PC, nego da kupujem tu plastiku!

Voice i SMS mogu koristit i na 3310 - te će mi baterija znatno duže trajati!

Navigacija mi nikada nije i neće biti potrebna!

Neki fensi šmensi gadgeti mi netrebaju - jer da se želim igrati za to imam PC!

A šta se tiće slika i video zapisa imam digitalac koji je znatno bolji od Iphone-a a baterija opet duže traje!

Slavemaster

5 6 hvala 0
17 godina
neaktivan
Jednostavno nemoj komentirat....
18 godina
Slavemaster kaže...

Bilo kako da bilo i dalje smo skupi ko sam vrag! Niti jedan od Iphone modela ne vrijedi više od 1000kn! 

Rađe budem platio režije ili kupio prihvatljiv PC, nego da kupujem tu plastiku!

Voice i SMS mogu koristit i na 3310 - te će mi baterija znatno duže trajati!

Navigacija mi nikada nije i neće biti potrebna!

Neki fensi šmensi gadgeti mi netrebaju - jer da se želim igrati za to imam PC!

A šta se tiće slika i video zapisa imam digitalac koji je znatno bolji od Iphone-a a baterija opet duže traje!

Vrijedi sigurno oko 2 i pol soma kao i dosta smartphona.

Meni je iphone 4 kao gps,kamera,za net pogledat,ipod player i kao moibtel mi služi netreba mi nekoliko uređaja.

Tako i da na iphonu 4 koristiš samo pozive i sms će ti bateirja trajat tjedan dana!

Svakomu neke stvari ne odgovaraju ili netrebaju vidim ti rađe imaš kameru ili pc..dok meni je mob važan dok neke stvari nisu baš važne kao dat 1500kn za plin u zimi jer sam sportaš i netreba mi grijanje ili mi netreba auto za koji dam oko 75 soma za,za vozačku 7 soma,za benzin 10 kuna litra,za za osiguranje auta i servis godišnje nekoliko soma meni to netreba ja ako nekam idem uzmem javni prijevoz ili bike na 20-30km udaljenosti a i planiram s društvom na more ić što je oko 300km dok bi za auto za autocestu i benzin 1000kn i još ima kondiciju,vani sam nisam u prljavom autu u kojem je umjetni zrak(kilima)i ne oneštečujem okoliš ali to je {#}

16 godina
protjeran

Tako sam uzbuđen!!Napokon!!!Bijeli!!!...promjena je revolucionarna na spram crnog...{#}...samo se šalim{#}

2 0 hvala 0
18 godina

baš me zanima koji imbecil si je priuštio otključani iphone po staroj cijeni od 8000kn..

ovo je skoro pa duplo manje.. 

Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
17 godina
nixass kaže...

baš me zanima koji imbecil si je priuštio otključani iphone po staroj cijeni od 8000kn..

ovo je skoro pa duplo manje.. 

Zapravo, frend mi je pričao da je njegov frend bio kupio iphone za 8000kn(prvi da sam i ja čuo za nekoga tako blesavog) a još smješnije(ili tužnije) da je nakon nekoliko tjedana od kupnje izgubio mobitel, neka mu bude pouka za budućnost{#}

Stoja
18 godina
neaktivan

Svađajte se ovdje,otvorio sam forum samo za to: http://anvsios.net78.net

This ain't no party, this ain't no disco, this ain't no fooling around!

0 1 hvala 1
17 godina
neaktivan

Ovako "niska" cijena je sigurno radi nekvalitetne bijele boje!!! Stevo je htio smrvljene dijamante u boji, ali nakon godinu dana mijesanja nije dobio i odustao.. eto, sad imamo Jupol prefarbani mob.. :D

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
lzgr kaže...

Haha{#}

"Svađe i vrijeđanja su dozvoljena. Zapravo,nema uopće pravila! Uživajte!"

18 godina
neaktivan
no tengo dinero kaže...
lzgr kaže...

Haha{#}

"Svađe i vrijeđanja su dozvoljena. Zapravo,nema uopće pravila! Uživajte!"

Eh da i možete pisati postove bez da se registrirate. {#}

Na temu Android vs. iOS, iPad vs. ostali tableti,Apple vs ostatak svijeta registrirajte se i spamajte ovdje: http://anvsios.net78.net/
Poruka je uređivana zadnji put sub 7.5.2011 13:42 (lzgr).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice