Kao i u 99% ostalih Maštrukovih tekstova koje sam pročitao, i ovdje je isti slučaj: sve napisane informacije su ispravne i drže vodu. Ne znam tko bi zdrave pameti mogao proturiječiti napisanim činjenicama (bez obzira radi li se o Apple idolopokloniku ili vulgaris Bugovom čitattelju): precijenjeno, skupo, maksimalno ograničeno, uz dodatnu naplatu praktički svega osim, valjda, browsera...
Ali nakon iznošenja tih ionako dobro poznatih (i ruku na srce - već dobrano izlizanih podataka i fraza), autor radi ono što mu ide najlošije: svojim djetinjastim komentarom, nekakvim "iskreno bezobraznim" tonom docira i tumači šta je krivo a što pravo - ponovo uvlačeći poliTičare, ministre itd.. (začudo nisam pronašao riječ "uhljeb" u tekstu). Meni osobno prilično bez veze, isforsirano i bez poante - tek da se dodatno obnovi status megahejtera. Šteta...
No, kao što u tekstu piše: " Jednostavno - moroni vulgaris imaju Big Brother, IT moroni imaju Apple....." - tako valjda i kolumnisti moroni imaju nešto svoje (šteta što je u pitanju baš BOL)...

za clanak.
Rvat katolik!
ali treba bit pošten pa priznat to je vrlo realna procjena.