Idioti...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
RT je cisti fail i gotovo da ga nema. Hrpetina uredjaja ima punokrvni Win8.
A ovi u MSu su teski idioti. Znaci jos nisu naucili lekciju i dalje idu po svom.
Nebitno, no pridruzujem se - idioti.
po meni i bolje, jer je desktop totalno nebitan kada pričamo o tabletu... koji će ti k desktop kada niš ne možeš s njim (osim office2013). imam surface RT i i u desktop sam ušao valjda jednom i to samo zato da vidim što to tamo ima.
Imao sam u rukama nekoliko puta RT, fino izgleda i sve, ali desktop je na tim uređajima beskorisan i nepotreban, no preskupi su da bi konkurirali biločemu na tržištu, da nekažem da sam ih imao jer su imali problema sa spajanjem na wifi što je veliki minus. A ne postoje alternativni driveri niti išta možeš napraviti po tom pitanju.
Zar im je toliki problem spojiti Windows RT i Windows Phone u jedan OS i da se mogu izvoditi sve WP aplikacije. Na jačim mašinama i većim rezolucijama koristiti desktop OS, i problem riješen. Ovako stalno nešto petljaju, dodaju, izbacuju i rasipaju resurse i vrijeme.
na tome valjda i rade... cca 80% koda dijele, barem tako kažu.
Imam Surface 2 i desktop koristim svakodnevno (na tabletu i dok je priključen na monitor). Zato sam za to da se desktop nikako ne miče, eventualno da je defaultno onemogućen, pa da ga power-user mogu uključiti.
ti pričaš o normalnim win8.1 i tu naravno da neće micat desktop... ali na RT stvarno nema smisla. čak ni za prekopiravanje sa USB-a (postoje neki metro exploreri itd)
ti pričaš o normalnim win8.1 i tu naravno da neće micat desktop... ali na RT stvarno nema smisla. čak ni za prekopiravanje sa USB-a (postoje neki metro exploreri itd)
Pričam o Win RT 8.1 (na Surfaceu 2, ako ti je promaklo). Nema smisla micati desktop u potpunosti, neka ga sakriju za iPad-style korisnike koje desktop toliko "zbunjuje". Desktop je koristan i ima nas koji ga žele koristiti i dalje (da, na RT-u).