Bez desktopa u Windows RT OS-u

poruka: 10
|
čitano: 1.385
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Bez desktopa u Windows RT OS-u".
17 godina
odjavljen

Idioti...

Freak Show Inc.

5 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Bez desktopa u Windows RT OS-u
Kako to mislite "popularnog"?
RT je cisti fail i gotovo da ga nema. Hrpetina uredjaja ima punokrvni Win8.
A ovi u MSu su teski idioti. Znaci jos nisu naucili lekciju i dalje idu po svom.
14 godina
neaktivan

Nebitno, no pridruzujem se - idioti.

8 0 hvala 0
17 godina
odjavljen

po meni i bolje, jer je desktop totalno nebitan kada pričamo o tabletu... koji će ti k desktop kada niš ne možeš s njim (osim office2013). imam surface RT i i u desktop sam ušao valjda jednom i to samo zato da vidim što to tamo ima. 

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina

Imao sam u rukama nekoliko puta RT, fino izgleda i sve, ali desktop je na tim uređajima beskorisan i nepotreban, no preskupi su da bi konkurirali biločemu na tržištu, da nekažem da sam ih imao jer su imali problema sa spajanjem na wifi što je veliki minus. A ne postoje alternativni driveri niti išta možeš napraviti po tom pitanju.

http://www.zvonimirbuzanic.com/ - http://www.doom.com.hr/ - http://www.weboteka.net/
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina

Zar im je toliki problem spojiti Windows RT i Windows Phone u jedan OS i da se mogu izvoditi sve WP aplikacije. Na jačim mašinama i većim rezolucijama koristiti desktop OS, i problem riješen. Ovako stalno nešto petljaju, dodaju, izbacuju i rasipaju resurse i vrijeme.

Your dad always said that one day Del Boy would reach the top. Then again, he always said Millwall would win the cup.

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen

na tome valjda i rade... cca 80% koda dijele, barem tako kažu.

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
17 godina
neaktivan

Imam Surface 2 i desktop koristim svakodnevno (na tabletu i dok je priključen na monitor). Zato sam za to da se desktop nikako ne miče, eventualno da je defaultno onemogućen, pa da ga power-user mogu uključiti.

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen

ti pričaš o normalnim win8.1 i tu naravno da neće micat desktop... ali na RT stvarno nema smisla. čak ni za prekopiravanje sa USB-a (postoje neki metro exploreri itd)

17 godina
neaktivan
skank666 kaže...

ti pričaš o normalnim win8.1 i tu naravno da neće micat desktop... ali na RT stvarno nema smisla. čak ni za prekopiravanje sa USB-a (postoje neki metro exploreri itd)

Pričam o Win RT 8.1 (na Surfaceu 2, ako ti je promaklo). Nema smisla micati desktop u potpunosti, neka ga sakriju za iPad-style korisnike koje desktop toliko "zbunjuje". Desktop je koristan i ima nas koji ga žele koristiti i dalje (da, na RT-u).

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice