Besplatni Windows 8!

poruka: 412
|
čitano: 82.967
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Besplatni Windows 8!".
13 godina
Besplatni Windows 8!

Ljudi, imam jedno pitanje. Vidim svima vam je uspjelo skinuti i instalirati Windows 8, ja sam ih skinuo sa linka koji je objavljen na Web stranici BUG-a, ono  je u ISO formatu, stavio sam DVD u računalo i kad sam kliknuo na download-ane Windowse nije ih htjelo prebaciti na DVD, piše da je datoteka nepoznata. Download-ao sam Nero i probao Windowse staviti na DVD, Nero je "nešto" stavio na DVD, ima isti naziv kao i download-ani Windowsi ali to nije to. Molim Vas recite mi kako ste nakon download-anja Windowsa 8 iste instalirali. Kako da ih prebacim na DVD? Može li se prebaciti na prijenosni hard disk?

Unaprijed hvala!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Besplatni Windows 8!

Jbo mamu, ne radi mi dvd rom idem iz sedmice instalirati na novonapravljenu F particiju od 20GB, puj djubre me uopće ne pita gdje ja to hoću na koju particiju nego ide on na C gdje je sedmica, ja ga pustim do pred kraj kad javi grešku boot sector, naravno kad konj ide tamo gdje je sedmica, ništa sa easybcd maknem unos ostavim sedmicu ali sad ne mogu taj windows nt tj developer pobrisati sa C da si majka božja ni sa unlockerom, ni sa schrederom, ni ovako ni onako, jedva koji file i uzima mi mučko djubre sada 7.7GB na C

zašto ne pita kuda na koju particiju hoću? mora se nasr... kao defaultni os aaaa neću sad više iz inata instalirati čekam rtm pa će ona na C, dobra je i sedmica, sve radi

da raspakirao sam .iso sa win rarom da dobijem set up

bug caruje, um klade valja
Poruka je uređivana zadnji put čet 15.9.2011 19:30 (Oldy).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Besplatni Windows 8!

Instalirao i ostao zapanjen :D sve radi preljepo prebrutalno brzo i jako fluidno.. deckima iz Redmonda svaka čast :)

=)=):D:D=);)
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Re: Besplatni Windows 8!
cekpi kaže...

"metro" aplikacije se ne mogu ugasit nego ih sustav (OS) nakon prestanka korištenja stavlja u "suspend" način rada (nešto poput hibernacije samo na razini aplikacije) a onda ovisno o potrebi (pomanjkanje resursa) ili nakon negog vremena izađe iz njih

Malo podsjeća na android {#}

And so you touch this limit, something happens and you suddenly can go a little bit further. With your mind power, your determination, your instinct, and the experience as well, you can fly very high.
16 godina
Besplatni Windows 8!

Skužio sam kako se maknuti iz appova!

U donjem lijevom kutu se pojavi start kada se miš odvuče do kraja! A radi i Windows tipka...

Volim jabuke :) | bugcraft.info
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
luka333 kaže...

Ljudi, imam jedno pitanje. Vidim svima vam je uspjelo skinuti i instalirati Windows 8, ja sam ih skinuo sa linka koji je objavljen na Web stranici BUG-a, ono  je u ISO formatu, stavio sam DVD u računalo i kad sam kliknuo na download-ane Windowse nije ih htjelo prebaciti na DVD, piše da je datoteka nepoznata. Download-ao sam Nero i probao Windowse staviti na DVD, Nero je "nešto" stavio na DVD, ima isti naziv kao i download-ani Windowsi ali to nije to. Molim Vas recite mi kako ste nakon download-anja Windowsa 8 iste instalirali. Kako da ih prebacim na DVD? Može li se prebaciti na prijenosni hard disk?

Unaprijed hvala!

Zaprži taj iso ImgBurnom.

World Championships: 7, GP started: 282, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,493
16 godina
Besplatni Windows 8!

Imam pitanje, ako skinem w8 i instaliram ga kod prijatelja na laptop kako cemo rijesti driver za wireless? oce se on sam skinit il sta?

http://www.skittlescrew.tk
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
WEB ĐINĐA kaže...

kekio sam jutros, hvala na pitanju..   

kao sto sam vec sinoc rekao ( i isprobao na 2 razlicite konfiguracije ) preko regedita sam omogucio klasicni start menu i naisao na navedeni problem - win key pali start menu i metro.. 

Ajde, recimo da si probao. Očito da nakon kaj si uredio ono u regeditu NISI se niti odlogirao, niti si restartao računalo. 

SAMO u tom slučaju se događa da pritisak na win key ili klik na start naizmjence aktivira klasični start menu i metro.

Ako nakon regedita restartaš računalo ili se samo odlogiraš i ponovno prijaviš sve uredno radi.

Prema mojem malenom iskustvu sa windows operacijskim sustavima prije uređivanja registryja napravim backup istog, a nakon uređivanja registryja ja obično napravim restart.

BTW, jel se možete uobičajeno ulogirati na bug forum sa win8? Ja moram upaliti compatibility view da prođe login... 

And so you touch this limit, something happens and you suddenly can go a little bit further. With your mind power, your determination, your instinct, and the experience as well, you can fly very high.
17 godina
Besplatni Windows 8!

Jel postoji sistem ili kratica da se dobije ALL PROGRAMS?

BTW: vi koji ste napravili duaal boot jel sve proslo bez problema? Jel se poremeti Boot manager...?

Jel tko probao/napravio Refresh/Reset PC? Kako je to proslo?

THX {#}

http://av-gurus.blogspot.com/
Poruka je uređivana zadnji put pet 16.9.2011 0:04 (djigibao).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Besplatni Windows 8!

Da li je netko probao i na virtualnoj mašini i na pravoj mašini pa da mi javi razlike u brzini. Probao sam na virtualnoj mašini sve radi bez problema.. samo poprilično sporo, predpostavljam da je zbog virtualne grafičke kartice ne znam ni ja kako da to nazovem. Pa eto čisto me zanimaju razlike.

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
luka333 kaže...

Unaprijed hvala!

nemoj me krivo shvatit al ako zapinješ na preženju dvd-a ja ti definitivno ne bi preporučio instalaciju OS koji još nije u beti, čisto da sebe poštediš kasnijih problema i frustracija tipa di su moji stari windowsi, di su moje slike i zašto ne mogu pokrenu krajzis.....

ps-iso file ili zaprži sa win7 ugrađenim alatom ili skini recimo cdburnerxp (free) i s njim zaprži na dvd

Oldy kaže...

Jbo mamu, ne radi mi dvd rom idem iz sedmice instalirati na novonapravljenu F particiju od 20GB, puj djubre me uopće ne pita gdje ja to hoću na koju particiju nego ide on na C gdje je sedmica, ja ga pustim do pred kraj kad javi grešku boot sector, naravno kad konj ide tamo gdje je sedmica, ništa sa easybcd maknem unos ostavim sedmicu ali sad ne mogu taj windows nt tj developer pobrisati sa C da si majka božja ni sa unlockerom, ni sa schrederom, ni ovako ni onako, jedva koji file i uzima mi mučko djubre sada 7.7GB na C

zašto ne pita kuda na koju particiju hoću? mora se nasr... kao defaultni os aaaa neću sad više iz inata instalirati čekam rtm pa će ona na C, dobra je i sedmica, sve radi

da raspakirao sam .iso sa win rarom da dobijem set up

pita, probaj nakon butanja odabrati custom instalaciju (donja opcija)

redrum781 kaže...
cekpi kaže...

"metro" aplikacije se ne mogu ugasit nego ih sustav (OS) nakon prestanka korištenja stavlja u "suspend" način rada (nešto poput hibernacije samo na razini aplikacije) a onda ovisno o potrebi (pomanjkanje resursa) ili nakon negog vremena izađe iz njih

Malo podsjeća na android {#}

o tome ćemo u pon{#}

MarioVk kaže...

Imam pitanje, ako skinem w8 i instaliram ga kod prijatelja na laptop kako cemo rijesti driver za wireless? oce se on sam skinit il sta?

ako windowsi imaju ugrađene drivere (znači ako wifi kartica nije neka teška egzotika) onda će sam snimit al za svaki slučaj si skinite diver

ps-nek prijatelj napravi backup podataka prija instalacije

redrum781 kaže...

BTW, jel se možete uobičajeno ulogirati na bug forum sa win8? Ja moram upaliti compatibility view da prođe login...

za sad samo preko njega........s time da mi se nekad zna stranica razletit{#}

djigibao kaže...
BTW: vi koji ste napravili duaal boot jel sve proslo bez problema? Jel se poremeti Boot manager...?

Jel tko probao/napravio Refresh/Reset PC? Kako je to proslo?

kod dual boota windowsi sami naprave svoji boot manager (koji čak i dobro izgleda http://www.bug.hr/forum/topic/windows/windows-8-dev-instalacija-dojmovi/116355.aspx?page=0&jumpto=2270495&sort=asc&view=flat)

Envy kaže...

Da li je netko probao i na virtualnoj mašini i na pravoj mašini pa da mi javi razlike u brzini. Probao sam na virtualnoj mašini sve radi bez problema.. samo poprilično sporo, predpostavljam da je zbog virtualne grafičke kartice ne znam ni ja kako da to nazovem. Pa eto čisto me zanimaju razlike.

ja sam vrtil na hyper-v al to mu je nativna okolina tako da je tu sve letilo..............na fizičkoj mašini (Lenovo T61; T8100; 4gb; 320GB@7200) isto sve leti

kod mene normalno radi.....
17 godina
Dok se ne razleti :)
17 godina
Besplatni Windows 8!

Jel nasao netko onaj program Windows Assessment Console ili to jos nema u OS-u ili se mora naknadno skinut?

THX {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Besplatni Windows 8!

Skinuo,instalirao,kompjuter se rušio i restartao par puta iz nekih nepoznatih razloga,a onda sam to novo "čudo" od Windows 8 lijepo maknuo.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
steal kaže...

Skinuo,instalirao,kompjuter se rušio i restartao par puta iz nekih nepoznatih razloga,a onda sam to novo "čudo" od Windows 8 lijepo maknuo.

ne postoje nepoznati razlozi rušenja{#}

redrum781 kaže...
Dok se ne razleti :)

ma neće govno, čak ga je jedan i s kavom zalijal (a još jedan sa vinom) pa ništa

Poruka je uređivana zadnji put pet 16.9.2011 9:30 (cekpi).
17 godina
S vinom? Sigurno loša berba :)

Nego, jel ima kakvih viđeta za lock screen?

Ono, tipa vrijeme, opterećenost sustava, itd
13 godina
neaktivan
Besplatni Windows 8!

Ljudi meni se instalacija zasteka na nekih 5 % i neide dalje samo one 3 tackice se mrdaju.

U virtual Boxu instaliram

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Besplatni Windows 8!

How To: Install Windows 8 on VirtualBox

KLIK

Moj PC  
1 0 hvala 2
14 godina
c:\Windows\MEMORY. DMP
o čemu se tu radi ,stalno resetira novu 8
16 godina
neaktivan
cekpi kaže...

Gdje pita? u instalaciji, prosvjetli me? ništa on ne pita dere on na C
16 godina
neaktivan
Oldy kaže...
cekpi kaže...

Gdje pita? u instalaciji, prosvjetli me? ništa on ne pita dere on na C

malo mi je gužva, budem ss postal

ps - nemoj pokretat iz win nego butaj cd

16 godina
neaktivan
Besplatni Windows 8!

Ne radi mi cd u tome i je problem, sad sam gledao drugačiji je set up iz sedmice a drugaciji sa cd-a da, nije isti, nakon što pokupi updatee, razvuče na cijeli ekran, i ništa ne pita samo ide

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Oldy kaže...

Ne radi mi cd u tome i je problem, sad sam gledao drugačiji je set up iz sedmice a drugaciji sa cd-a da, nije isti, nakon što pokupi updatee, razvuče na cijeli ekran, i ništa ne pita samo ide

iz sedmice ti krene radit update!!!

imaš usb?

16 godina
neaktivan
Besplatni Windows 8!

Pa vidiš na SS gore da, da učini instalaciju "glađom", usb mi kod frenda a nije u Zg...

razmišljam kako sam iz xp digao sedmicu, da sedmicu iz sedmice sa C dignem na F pa ću se nje dignuti prewiev na C ali mi se sad ne gazi sedmica previše toga je instalirano, koja ja kemijanja radim to nitko ne radi,

jesi sad skužio što? xD

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ako nikako drugačije ne možeš ,napravi sistem image Sedmice (to bi trebalo napraviti u svakom slučaju ,ne?! {#}) ,pa ju poslije vratiš.

Pokreni Setup iz Sedmice ,idi na Custom (ili Advanced ,ne znam kaj sad piše) ,pa probaj dal će se nakon reboota dat promjenit putanja na drugu particiju. To je radilo i na XPu ,i na Visti (na Sedmici nisam probal) ,trebalo bi i sad!

If it ain't broken, you're not working hard enough ...
Poruka je uređivana zadnji put pet 16.9.2011 14:01 (kizo2703).
15 godina
Besplatni Windows 8!

Je li probao neko kako radi win 8 u igrama?

Thx

BE HAPPY xD : )
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Besplatni Windows 8!

Radi, set up sedmice iz win se ponaša kao set up prewieva sa cd-a ali ne i kao onaj iz sedmice, mogu birati particiju

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Besplatni Windows 8!

E a kada idem instalirati Prewiev iz win tj. sedmice to je nešto sasvim drugo, gdje ne mogu birati particiju, e tu sam popuš....., nema veze

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
kako izaci iz metro style app-a? kako ga ugasiti, do sad sam ih gasio prek task managera!
P: Koliko programera treba da se promjeni žarulja? O: Nijedan - to je čisto hardverski posao:
15 godina
neaktivan

Izlaziš Win tipkom. Ne gase se jer ih sistem stavi u suspend i sam gasi po potrebi resursa ostatka sistema. Nešto slično kao na Androidu.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice